'Van der Hoorn laat iedereen lekker lullen'

BvdPloeg, 23-12-2014 om 08:15, 10365 views, VI Radio |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Simon Zwartkruis neemt het in zijn wekelijkse praatje bij VI Radio op voor Mike van der Hoorn. De verdediger kreeg lang veel kritiek, maar zondag was hij opeens de matchwinner voor Ajax tegen Excelsior. 

'Je kunt veel van Van der Hoorn zeggen, maar is hij mentaal ontzettend sterk', stelt Zwartkruis dan ook. 'Als je ziet wat hij het afgelopen anderhalf jaar voor zijn kiezen heeft gehad dan zie je dat hij eigenlijk onverstoorbaar doorgaat. Hij heeft naar eigen zeggen een muur om zich heen gebouwd, in het begin trok hij het zich allemaal nog erg aan. Nu gaat hij stug door en laat hij iedereen lekker lullen.'

Een hevige concurrentiestrijd tussen Joël Veltman en Van der Hoorn ziet de journalist van Voetbal International best zitten. 'Van der Hoorn is afhankelijk van De Boer, die ziet nu nog geen reden om Veltman te passeren. Maar Veltman is niet bezig met zijn beste seizoen dus het zou zomaar kunnen dat Van der Hoorn in de tweede seizoenshelft zijn kans nog gaat krijgen. Veltman ontwikkelt zich niet echt door in tegenstelling tot bijvoorbeeld Davy Klaassen en Thulani Serero. Hij is ook de talentfase wel een beetje voor bij dus dat wordt één van de meest interessante spelers in de tweede seizoenshelft.'

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DHsuarez16
Iedereen vergeet ook een beetje dat Vertonghen vooral een sterke 2e seizoenshelft heeft gekend voordat hij wegging, daarvoor liet hij ook geregeld steekjes vallen. Bij Frankie komt het altijd goed kunnen we inmiddels wel stellen ;)
0 0
Ron75
Ik blijf vertrouwen houden dat Veltman t.z.t. echt wel een Ajax waardig verdediger kan zijn, maar hij blijft het vertrouwen van Frank houden. Van der Hoorn daarin tegen wordt nu vaak afgerekend op zijn fouten. Misschien dat hij wel goed genoeg zou worden als hij eens een reeks van wedstrijden achter elkaar de kans krijgt...........ik gun het hem wel.
0 0
Thommy1234
Van der Hoorn moet gewoon een kans krijgen om in de basis te starten desnoods als Moisander weggaat hij op zijn plek. Ik vind dat deze jongen best slecht is behandeld als je kijkt in de begin fase van de competitie toen speelde hij best sterk en ging Ajax goed van start met Van der Hoorn basis samen met Moisander totdat Veltman terugkwam van het WK en hij meteen de basis uit werd gezet....vond dat echt waardeloos en nergens op slaan als het goed staat dan staat het goed en laat je het staan!!
0 0
patrickluivert
Het is inmiddels toch echt tijd om Veltman te passeren hoor. De manier waarop hij de laatste maanden verdedigd is ronduit schandalig, zeker voor het niveau dat Ajax nastreeft. Het is tijd om Denswill op de plek van Moisander te zetten en vd Hoorn op de plek van Veltman. Veel slechter kan het niet gaan toch?
0 0
AjaxD1986
Donder toch op met je Veltman passeren! Veltman is 10x beter dan opa Moisander is op z'n 30e. Kijk eens een keer objectief naar hem (over het hele seizoen genomen) ipv te zeiken om het zeiken. De eerste die eruit moet is Moisander op basis van het vertoonde spel (vooral in de CL).

Het ging trouwens over Mike en als ik dit soort reacties dan zie heeft hij groot gelijk!

De grootste oorzaak is gewoon het gebrek aan ervaren spelers die over leiderskwaliteiten beschikken. Die ervaren spelers bij ons hebben het al druk genoeg om zelf de onderkant van het niveau Ajax aan te tikken en vinden zichzelf heel goed. We missen mensen zoals Poulsen die bescheiden zijn, niet te veel lullen buiten het veld en af en toe een been door midden schoppen als dat moet op het veld.
0 0
omisom
Ik denk toch dat je Veltman onder de ervaren spelers mag zetten heeft CL gespeeld en niet te vergeten een WK neem aan dat je daar toch je ervaring opdoet.
Van mij mag Frank hem ook wel passeren al is het alleen maar om hem het idee te geven dat er iemand achter hem staat om het over te nemen en ja wat hij de afgelopen wedstrijden heeft laten zien is on Ajax.
0 0
ibrahendriks
Zonder routine blijft het wisselvallig met zulke jonge spelers. Denk maar eens aan de invloed van Rijkaard. Probeer het anders met Heitinga, als je geen ander kan vinden. Het tempo in de Bundesliga ligt tig keer hoger, huur hem desnoods.
Als ik lees wat voor kritiek sommige jonge spelers na een paar wedstrijden krijgen, dan denk ik: verwacht je dat iedereen er meteen staat?
Ook het wegvallen van Stam moet ingevuld worden. Het is echt jammer dat er niet meer spelers betrokken worden bij de club, die het winnen ten koste van alles over kunnen dragen.
Wat er nu gebeurt is water naar de zee dragen.

0 0
patrickluivert
Als je goed zou lezen had je gezien dat ik zowel Moisander als Veltman uit de basis wil. Ze komen namelijk beiden tekort. En Veltman heeft genoeg tijd gehad om te bewijzen dat hij de nieuwe Vertonghen had kunnen zijn. We spelen niet bij RKC, het is tijd voor een ander om te laten zien wat ie kan.
0 0