'Tackel niets voor Ooijer'

Oud-voetballer Willy Van den Kerkhof heeft in zijn column op Omroep Brabant laten weten dat 'de tackle eigenlijk niets voor Ooijer is'. 'André was des duivels dat ze met 6-4 verliezen. Hij was niet te genieten. Hij is iemand die altijd voor honderd procent gaat. Gelukkig is er niets ernstigs gebeurd, het was een behoorlijke tackle. Het is eigenlijk niet iets voor André maar het gebeurde in de sfeer van de wedstrijd', zegt Van den Kerkhof.

'André wil altijd een toonbeeld zijn van onverzettelijkheid, dan gebeuren er wel eens dingen die niet echt door de beugel kunnen. André gaat voor iedere bal, soms gaat het goed, soms iets minder goed'.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
reaguurder
Het leuke was dat hij de tackle maakt bij een volgens mij een 2-2 of 2-1 stand, wat de actie alleen maar onbegrijpelijker maakt.

Wacht, het maakt het juist begrijpelijker! Want Ooijer is zo langzaam, oud en gefrustreerd vanwege zijn gebrek aan een goede bijdrage dat hij het moet hebben van schreeuwen tegen de scheids, tegenspelers boos aankijken met zn rotkop en dit soort overtredingen maken. Triest dat zo'n speler nog in een shirt van een profclub mag lopen, laat staan dat van ons aller Ajax.
0 0
SW6
Siem de Jong speelt al een half jaar als een natte krant. Maar dit vergeet iedereen i.v.m. de twee goals die hij in de kampioenswedstrijd scoorde. Siempie wordt echter nooit gewisseld en krijgt veel krediet bij de supporters.
0 0