Collega's miskennen De Boer

sv, 09-05-2011 om 09:20, 1470 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Op 28 mei wordt onder auspiciën van de belangenvereniging CBV (Coaches Betaald Voetbal) de beste trainer van Nederland gekozen. Omdat die prijs sowieso niet naar Frank de Boer kan gaan, is deze verkiezing bij voorbaat een farce. Met alle respect voor de genomineerden Michel Preud’homme, Fred Rutten, John van den Brom, Harm van Veldhoven en Rene Trost, maar De Boer hoort sowieso kanshebber te zijn.

Meer extern.

Valentijn Driessen
De Telegraaf
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IamLegend
Dit zegt dus werkelijk helemaal niks...
0 0
Cello
Het zou wel een anfluiting zijn, mocht Ajax de landstitel binnenslepen, dat dan Frank De Boer niet eens bij de kanshebbers staat.
Wie ik ook mis bij de genomineerden is toch wel Alex Pastoor, die toch het redelijk goed heeft gedaan met Excelsior......ookal gaat het de laatste weken iets minder.

Maar goed.... dan maar hopen dat John van de Brom het wordt....tis toch duidelijk dat hij enorm zijn stempel drukt op ADO en vooral hij verantwoordelijk is voor de sportieve vooruitgang van zijn team dit jaar.
0 0
RobertoStrife
Preud'homme als Twente prolongeert (gaat niet gebeuren), anders Vd Brom.
0 0
IamLegend
haha fred rutten is homo, nieuwe ontwikkelingen volgt...
0 0
Obodai
En terecht, heeft nog helemaal niks als hoofdcoach laten zien. Spel is er niet beter op geworden, behalve dat we af en toe risicovol door het midden uitverdedigen ipv de lange bal. We creeeren geen kansen, geven per wedstrijd een dozijn kansen weg, hebben geen goalgetters en hebben buitenspelers die nooi de achterlijn halen en een voorzet geven. Hij heeft voor de rest nog geen prijs gepakt en als we zondag verliezen of gelijkspelen kunnen we zo maar 3e eindigen.
Het spijt me, maar ik zie nog niks wat mij vertrouwen moet geven in de Boer. Hij durft niet eens volmondig achter Cruijff te staan en van den Boog op z'n vingers te tikken als twee sterkhouders worden verkocht en er niemand wordt teruggehaald.
0 0
RobertoStrife
Dat we geen buitenspelers en goalgetters hebben kan hij weinig aan doen.
0 0
Flarkow
KUT TUKKER! BANN VOOR DEZE KOEKERD ADMIN!
0 0
AFCACBS1900
Koekerd?
0 0
nimrodi
Kerel, doe normaal. De enige die hier een ban verdient ben jij met je capslock aan en je gescheld.
0 0
Flarkow
hahahaha
0 0
Obodai
huilie huilie zonder argumenten.
0 0
Pantheon
Komop Obodai... geef gewoon toe dat jij hier de kleuter bent en hier alleen maar komt om te zieken. Dat je het doet moet je zelf weten, maar wees een vent en geef het gewoon is toe.
Niemand die je kwalijk neemt dat je ziek bent in je kop...
0 0
w86
Volgens mij dien je een heel seizoen gecoacht te hebben, en heeft Frank maar een halfjaar. Vandaar dat hij er niet bij staat.

Overigens wel droevig dat Rutten erbij staat. Dat is gewoon klassejustitie. Vind persoonlijk dat Huistra, Pastoor, Kalezic en Brood al meer hebben laten zien dit seizoen!
0 0
KMS
Is ook. Frank komt volgend jaar wel aan bod.

Rutten is idd bizar. K denk dat hij er tussen is gezet omdat hij het hele jaar bovenaan heeft meegedaan en een aantal keer heeft "verrast" in Europa (lees: ongelofelijke mazzel heeft gehad).
0 0
Rho1980
Idd, van mij mag vd Brom m wel hebben.
0 0