Van Gelder: 'Vind Antony op dit moment erg tegenvallen'

JesseTH, 04-12-2020 om 19:35, 6373 views, Ziggo Sport |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Jack van Gelder is van mening dat Antony momenteel onder zijn niveau speelt. De Braziliaan maakte bij zijn komst naar Ajax meteen indruk op de buitenwacht, maar zakt volgens de presentator nu wat weg.

Tegen Liverpool zag Van Gelder de aanvaller opnieuw aan het werk en hij kon hem opnieuw niet overtuigen. 'Als je in zo’n wedstrijd speelt, dan moet iedereen in een goede vorm zijn', zo spreekt de verslaggever bij Paniekvoetbal. 'Ik vind Antony op dit moment erg tegenvallen. Hij brengt veel te weinig en speelt geen man uit, wat hij op het begin na zijn komst wel deed.'

Collega Jan van Halst keek eveneens naar Liverpool - Ajax en zag een andere Ajacied er wél uitspringen. Hij is bijzonder onder de indruk van Ryan Gravenberch. 'Dat kan gewoon niet. Achttien jaar en op het middenveld al zo dominant zijn met van die elastieken benen. Alsof het hem allemaal niets uitmaakt. Hij speelt al als een volwassen vent, een geweldige speler. Ik kan hem hele wedstrijden lang volgen.'

Overigens verwacht Van Halst dat Ajax komende woensdag, wanneer het tegen Atalanta Bergamo de allesbeslissende wedstrijd om Champions League-overwintering speelt, zegeviert. 'Als je kijkt naar hoe Ajax zich heeft geweerd in Liverpool… Ik vond ze echt heel goed spelen. Ze hadden een beetje pech met die tegengoal. Ik verwacht echt dat ze gaan winnen van Atalanta, dat toch een wat minder seizoen doormaakt. Ik ben echt onder de indruk van Ajax.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Ik vond hem tegen Liverpool ook niet op z'n best. Maar dat hij nu helemaal wegzakt vind ik op basis van deze ene wedstrijd wat snel geoordeeld. Een wedstrijd waarin Ajax helemaal niet goed speelde maar juist vrij matig en heel verdedigend.
0 0
Toekomst1900
Ah, Jack van Gelder. Presentator die altijd zijn mening moet laten doordrammen. Antony was bij emmen fantastisch en tegen Liverpool wat minder. Absoluut niet slecht, speelde ook niet tegen een koekenbakker.

Ik zou overigens wel graag zien dat onze 3 voorste mensen, als je met Prome of Neres of Antony of Tadic speelt meer positiewisselingen doen. Had zeker tegen Liverpool goed te pas gekomen.
1 -1
goajaxgo
Windvaan die Jack. Pratende pik.
4 -2
036AFCA97
Speelde tegen de beste linksback van de wereld. Kalm.
5 -2
Schwalbino
Jack vergeet dat een speler van 20 geen Miele wasmachine is. Eerder een formule 1 wagen die de ene keer raast en de andere keer hapert.
0 -2
Tufono
Ajax speelt toch woensdag en niet dinsdag!
1 -1
Labrador
Lekker Makkelijk. Net terug van een blessure
3 -2
MankeNelis
Vermoeiend. Wie speelt er een verdediger van Liverpool ff uit de wedstrijd. Hebben recent alles gewonnen wat er te winnen valt.
4 -2
markk
Jezus, hij heeft 1 wedstrijd slecht gespeeld en hij "valt momenteel erg tegen". Wat een grap.
5 -1
mickey2602
Programma heet niet voor niets Paniekvoetbal met de nadruk op paniek;-)
3 -1
Van Reenen
Ach, het is bijna Sinterklaasavond en Jack is bang meegenomen te worden naar Spanje, moet je maar denken. Alleen vond ik Anthony en Neres ook de minste spelers uit de 1e helft.
1 -1