'Denk dat Dest tweede keuze was geweest'

FinnDekker, 03-12-2020 om 20:45, 7524 views, FOX Sports |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Als Sergiño Dest nog bij Ajax had gespeeld, was hij de tweede man op rechtsback geweest. Althans, zo denkt Freek Jansen erover. De Ajax-watcher ziet Noussair Mazraoui het momenteel uitstekend doen als rechtervleugelverdediger. Dest vertrok echter afgelopen zomer naar FC Barcelona, waar de oud-Ajacied regelmatig in de basis staat. 

'Als je naar Ajax kijkt en je ziet Mazraoui zo goed spelen. En dat doet hij eigenlijk al het hele seizoen. Dan denk ik dat als Dest nog in Amsterdam had gelopen, dat hij tweede keus was geweest achter Mazraoui. Daar leek het ook op, toen die interesse van Barcelona nog niet zo concreet was', aldus de verslaggever bij FOX Sports.

Dat Dest meteen veel speelt bij Barça, verbaast Jansen niet heel erg. Dest had bij Ajax ook bij zijn officieuze debuut maling aan aanpassingsproblemen, zo stelt de kenner. 'Hij kwam na vijf minuten door over links en ging achter z'n standbeen een voorzet geven. Terwijl hij toch met de grote jongens van Ajax 1 speelde, zoals Tadic. Hij had daar lak aan.'

Verwacht jij dat Ajax met 3-0 wint van FC Twente? Zet dan in en krijg 7,70 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Mazraoui en Dest doen het dit seizoen beide goed. Het was zonde geweest als één van de twee op de bank had moeten zitten. Ik denk dat de transfer van Dest voor Ajax, Barca, Dest en Mazraoui goed is geweest.
6 0
Web
Klopt
Mazaroui is wel heel erg blessure gevoelig
Gelukkig doet Klaiber het goed als hij moet spelen
Al is die wel minder dan die twee
3 0