'Klaiber speelt als linksback alsof hij er jaren speelt'

NielsOpdam, 29-11-2020 om 13:10, 7003 views, VI Live |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Frans van Seumeren vindt dat Sean Klaiber bij Ajax speelt alsof hij er al jaren rondloopt. Dat vertelt de eigenaar van FC Utrecht bij VI Live. Klaiber werd afgelopen zomer verkocht door de Domstedelingen aan Ajax.

'Klaiber speelt als linksback alsof hij er jaren speelt', begint Van Seumeren. 'Labyad is zo vaak verguisd, maar die komt nu toch ook weer bovendrijven.' De eigenaar van FC Utrecht werkte ook samen met Erik ten Hag. 'Ten Hag was de beste trainer die ik heb meegemaakt. Erik heeft de basis gelegd voor de stap naar de subtop. Ik vond het verschrikkelijk jammer dat hij wegging.'

Volgens Van Seumeren heeft Ten Hag het niveau bij FC Utrecht echt omhoog gebracht. De Ajax-trainer bracht een bepaalde topsportmentaliteit. 'Ik denk wel dat het iets minder geworden is. Ik denk dat Ten Hag er veel meer bovenop zit dan bijvoorbeeld John (Van den Brom, red.) gedaan heeft.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Noxin
Klaiber doet het inderdaad prima. Is het Europese top? Nee, maar dit soort gasten kan je hard nodig hebben in de competitie.
1 0
Kingoffdatoilet
Wel mooi dat hij toch trots is op deze jongens terwijl ze naar zijn grootste aartsvijand zijn vertrokken
1 0
bdsngsfs
Indirect reclame voor Utrecht toch ;) Niets op tegen. Zij verkopen graag aan Ajax dus zijn ze er natuurlijk blij mee dat voormalig Utrecht spelers het goed doen in Amsterdam. Net zoals Ajax blij is dat voormalige Ajax spelers het goed doen in het buitenland.
0 0
ajax1981
Hij is meer een liefhebber dan een hater.
0 0
Ferd
geweldige sneer naar Van der Brom ook
3 -1
Joker
Zei die serieus linksback.... Man man man
0 -10
ram
Ik zou Ajax iets scherper gaan volgen voordat je met dit soort comments komt.
6 0
Meerkoet
Klopt Fransje ..... Klaiber speelt al jaren op de back positie.
Vreemd dat hem dat bij Utrecht nooit is opgevallen.
0 -2
Harrie Nak
Linksback? Of toch rechtsback?
0 -8
ram
Copy-paste: Ik zou Ajax iets scherper gaan volgen voordat je met dit soort comments komt.
6 0
Labrador
Klaiber speelde gisteren meer als vleugelspeler dan als verdediger. Ik was kritisch toen hij kwam maar moet eerlijk toegeven dat hij het prima doet
5 -1
Thaschja
Klaiber, is een zeer goede aankoop , en klaassen ook , zit karakter in,, ook bij wind en regen .
4 -2
DaarHoordenZijEngelenZingen
Tegen fc emmen...
1 -4
MPAjax
de grap was ik had hem getipt aan overmars jaren geleden en nu uiteindelijk is hij toch gehaald, vind hem wel beter dan vroeger moet ik eerlijk zeggen
2 0
Ajaxhart
Iedere keer weer hoor je lovende woorden over Ten Hag, van mensen die nauw met hebben samengewerkt. Op allerlei niveaus (zowel bestuurders als spelers).
Af en toe kan ik hem wel schieten (bij voor mij onbegrijpelijke opstellingen en wissels), maar misschien zie ik het wel helemaal verkeerd, en heeft Ajax een pico bello trainer in huis.
10 -2
mickey2602
Gezien de resultaten,zowel in Europa als in de competitie,en daarbij wat jij al zegt de lovende woorden over hem van alle kanten denk ik inderdaad dat je het verkeerd ziet/hebt gezien;-)
Maar de "negatieve"punten die je noemt kan ik het ook wel mee eens zijn,vooral de wissels. En dit seizoen,tsja dit seizoen is gewoon een verhaal apart met de wedstrijden die elkaar zo snel opvolgen en dan na de winterstop,die ook al korter is,ook nog vele topwedstrijden te gaan. Dus dit seizoen snap ik wel dat hij eigenlijk iedere week een ander elftal opstelt,spelers zoveel mogelijk rust geven nu het nog kan. En het is nieteens een geheel ander elftal,doorgaans zijn het maar enkele poppetjes die hij verandert. Ben blij dat wij die mogelijkheid hebben,als je bijv kijkt naar een Feyenoord of een PSV.
0 0