Driessen: 'Contractverlenging Tagliafico handig spel van Ajax'

JesseTH, 27-11-2020 om 16:45, 9056 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Valentijn Driessen gelooft niet dat de naderende contractverlenging van Nicolás Tagliafico tot een veel langer verblijf bij Ajax zal leiden voor de back. Een winters vertrek lijkt er wel door uitgesloten en dat kan de Amsterdammers goed uitkomen volgens de verslaggever van De Telegraaf.

'Het is een handig spel van Ajax. Dat hebben ze eerder ook al gedaan met een aantal spelers', zo begint Driessen te vertellen. 'Je weet in ieder geval dat hij het seizoen bij je afmaakt, anders loopt hij in de winter weg. Stel dat Ajax overwintert in de Champions League, wat best mogelijk is, dan heb je Tagliafico er graag bij. Je hebt daar op dit moment gewoon geen alternatief.'

Overigens is de journalist van mening dat Tagliafico momenteel nog altijd niet op de top van zijn kunnen speelt. 'Het is niet de Tagliafico van het afgelopen jaar en de periode daarvoor. Ik let nu wat meer op hem en hij heeft mij nog niet kunnen overtuigen dat hij terug is op dat niveau', aldus Driessen.

Denk jij dat Ajax met 0-4 wint op bezoek bij FC Emmen? Zet in en krijg 9,25 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bensco
Geloof je het zelf? Zowel clubs als spelers zijn niet happig op het doen van winterse transfers. Zeker niet als je bij club speelt die in de laatste 16 van de CL zit ga je niet zo 123 naar een andere club. Dan moet je gelijk je zaken waarnemer ontslaan want die heeft er dan duidelijk geen verstand van.
2 -1
PeterVKV
Geen alternatief? Martinez is een goed alternatief, te klein voor het centrum, te weinig voetballer voor middenveld, goed als linksback, zeker als inverted linksback, die dus ook veel naar binnen speelt. Begrijp niet dat de meesten dit anders zien. Leg maar uit dan.
0 -5
AlexIbarra
Martinez is geen loper en op de backpositie moet je het liefst nou eenmaal veel lopen. Met bal, zonder bal, achter je man aan of een gat trekkend terwijl je weet dat de pass niet komt. Martinez is op z'n best in stilstand of dribbelstand.

Goed anticiperen, lekker fel duelleren, snel de oplossing zoeken en evt. aansluiten, daar vind ik hem goed in. Zowel op LCV als op LVM zijn dat fijne kwaliteiten.
Hoewel hij best af en toe linksback kan spelen en een zesje halen, zie ik in hem geen ideale LB die ons in 30 belangrijke wedstrijden op rij beter maakt.
0 0
Kingoffdatoilet
Vind hem juist een hele goede middenvelder. Heeft een prima pass, snel, sterk, vel, goede timing, verdedigend sterk, kan opbouwen, aardige dribbel en heeft zelfs een actie in huis. Hij laat centraal achterin af en toe een steekje vallen. Op het middenveld kan dat minder kwaad. Maar Ajax heeft nu Gravenberch en Klaassen op het middenveld. Daar ben ik tevreden mee. Gravenberch ontwikkeld zich nu snel. Eerder dit seizoen vond ik nog dat Gravenberch niet in de basis thuishoorde maar hij heeft reuzenstappen gemaakt en dan voornamelijk de laatste drie wedstrijden.
2 0
Jariiii
Oké, die is in de winter weg dus. Jammer.
0 -1
Drukwerk1968
In ieder geval niet aankomende winter
0 0
RuffRhythim
Nee hoor
0 0
mickey2602
Nico in de winter weg? In het stukje bij bijzaken staat anders dat er een voorwaarde in zijn nieuwe contract wordt opgenomen dat ie sowieso dit seizoen afmaakt...
1 0
Dennis129
Anders loopt hij in de winter weg is natuurlijk gebaseerd op niks.
Desondanks een hele goede zaak dat hij verlengt heeft.
0 0