'Neres wordt in Brazilië gezien als mogelijke ster voor de toekomst'

JesseTH, 20-11-2020 om 22:20, 6787 views, Voetbalzone |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Tauan Ambrosio, journalist van de Braziliaanse afdeling van Goal, ziet in de club Ajax een goede plek voor Braziliaanse talenten om zich te ontwikkelen. Momenteel spelen David Neres en Antony een grote rol in Ajax 1 en voor het duo ziet hij ook een rol in het nationale team van Brazilië, waarbij hij laatstgenoemde wellicht nog hoger inschat dan Neres.

De verslaggever weet dat Ajax momenteel erg leeft in Brazilië en legt dat uit in gesprek met Voetbalzone. 'Ik zie hier geregeld kinderen in een Ajax-shirtje over straat lopen. In veel gevallen zal het helaas om nepshirts gaan. Dat gebeurt hier maar al te vaak met voetbalproducten, want de echte varianten zijn voor veel mensen gewoon te prijzig als je ze afzet tegen het minimumloon. Toch geeft het aan dat Ajax er hier goed op staat, want verder zie je bijna alleen maar Real Madrid, Barcelona en de grote Engelse clubs.'

Neres kwam al in actie voor de Seleção, maar is nu alweer even buiten beeld en dat is volgens Ambrosio niet voor niets. 'Hij kwam toen in beeld door de hype rondom Ajax en wordt hier gezien als een mogelijke ster voor de toekomst, maar op dit moment moet hij het op de flanken afleggen tegen Rodrygo en Vinícius Júnior. Het spreekt in Neres’ voordeel dat hij deel uitmaakte van het elftal dat vorig jaar de Copa América won, maar helaas voor hem krijgen de jongens van Real Madrid het laatste jaar zo’n beetje om en om de voorkeur.'

Ook de prestaties van Antony kunnen hem bekoren. 'Hij deed het bij São Paulo al lange tijd erg goed en heeft zijn status van groot talent meteen bevestigd in Europa. Ik denk daarom dat hij op termijn uit kan groeien tot een zeer serieuze kandidaat voor de nationale ploeg. Dat kan hij zeker halen. Wat mij betreft doet hij in potentie niets onder voor Neres.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Blijf het een aparte speler vinden. Bij Antony zie je dat het balgevoel er echt vanaf druipt, bij Neres veel minder. Maar toch heeft hij veel assists voorassist dreiging in de 16 etc. Heel efficient
0 0
Ajax4life16
Ja vind ik ook. Hij is vrij snel maar ook niet extreem. Kan goed dribbelen maar een mannetje uitspelen doet hij niet heel vaak, moet het vaak van de combinatie hebben.
0 0
RayJordaan
Vind dat Antony ook niet heel makkelijk z’n mannetje voorbij komt imo, beetje zelfde type spelers alleen is Antony sneller en zoekt ie meer voor de steekpass.
0 0
Jeugd
Naar mijn mening lopen we te hard van stapel. Voor zowel Neres als Anthony geldt dat ze nog lang geen top zijn. Veel te veel onzichtbare wedstrijden voor Nederland en nog niks bewezen op topniveau door Anthony. De potentie is er zeker maar topniveau is nog lang niet bewezen.
2 0
masterrr
Helemaal mee eens
Voetballen kunnen ze wel maar ze zijn nog geen dragende spelers. Genieten is het bij vlagen al wel
1 0
Jeugd
Nederland = Neres.
0 0
Bensco
Met 3 spelers in Brazilië U23 (Danilo, Neres en Anthony) heb je goede kaarten in handen om een toekomstige ster voor de kanaries te leveren. Ik heb vooral dat gevoel Danilo, eigenlijk de grote onbekende van de drie. Dat hij nu al voor U23 is opgeroepen is bizar snel. Ajax heeft hiermee goud in handen.
0 0
gi0vanni
In grote ruimtes doet hij het goed maar kan hij ook in kleine ruimtes het zelfde.
1 0
Bensco
Als je deze vraagt stelt heb je hem duidelijk niet zien voetballen
1 0
xstaniox
Maar hij is van die 3 ook degene die nog de meeste stappen moet zetten.
Misschien wel een paar stappen te veel.
0 0
xstaniox
Antony wordt later de nieuwe ster van Brazilië, weet ik zeker.
1 0
AFCAPolarBear
Dat heb ik ook. Ik vind Neres echt heel goed, maar Antony lijkt buitencategorie te zijn/worden. Zal niet vreemd opkijken als het een 2e Ronaldinho wordt.
0 -1
Kingoffdatoilet
Dan zou ik wel gek opkijken. Zo goed gaan ze beiden niet worden.
0 -1