'Weten niet of Traoré gaat slagen bij Ajax'

NielsOpdam, 25-10-2020 om 16:55, 6560 views, De Eretribune |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens Hugo Borst en Ronald de Boer zeggen de prestaties van Lassina Traoré tegen VVV Venlo niet veel. Dat vertellen de analisten in De Eretribune van FOX Sports. De Ajax-spits was zaterdagavond in vorm, want hij scoorde vijf doelpunten tegen de Limburgers.

'Je bent niks wijzer geworden', begint Borst zijn analyse na het uitduel met VVV Venlo. 'We weten niet of Traoré gaat slagen bij Ajax, want de verhouding van deze wedstrijd tot aan de Champions League, die is er niet. Dit was zó makkelijk.'

De Boer sluit zich daarbij aan. 'Als je tegen zo'n tegenstander fantastisch speelt, kun je zeggen dat je fantastisch hebt gespeeld, maar als ik één tegen één tegen m'n schoonmoeder speel, ben ik ook goed. Het is heerlijk dat hij vijf keer scoort en het zal even goed een klein zetje in z'n rug geven, maar hij kan nu nog niet zeggen dat hij een topspits is.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Deepblue
Komop zeg. Die jongen is 19.
Natuurlijk weet je niet of hij het gaat redden. Of het nou tegen VVV of Liverpool was waarin hij 5 keer scoorde. Maar 5x scoren deed hij. Lekker gewerkt, ga zo door!
1 0
Amp
Die de boer komt steeds met wat andere lulkoek. Voor de wedstrijd had ie t er nog over dat die traore met de dozen om zn voeten speelt, alle ballen gingen de andere kant op. Nu scoort ie er vijf tegen vvv, is t nog niet goed want zn schoonmoeder. Sinds zn broer weg is klopt er niks bij ajax... Had psv of feyenoord gisteren met 13-0 gewonnen, dan hadden ze de studio de komende 3 maanden dagelijks moeten ontsmetten vanwege de overload aan witte substantie die de fox'ers dagelijks zouden lozen omdat ze dagelijks ff zouden noemen hoe fantastisch het wel niet was
0 0
jutter
Heeft De Boer toch volkomen gelijk in m.b.t. Traoré!. De beste jongen kan er nu eenmaal niet veel van, en dat wordt extra duidelijk tegen de wat betere tegenstanders natuurlijk.
0 -4
3*stars*3
Traoré was lekker bezig vorig jaar en was toen fysiek al sterk.
Maar lees vaak dat hij dik oogt maar denk juist dat et erop lijkt erop dat hij vaker in de gym te vinden is.
Vind hem nog wel erg wild ogen voor de goal.
Verder is het zeker een gozer met potentie en die goals van gister werken mee voor zijn zelfvertrouwen.
Maar in vergelijking met Brobbey zien we denk ik geen groot verschil.
1 0
Ozymandias
Hij oogte aan het begin van het seizoen een stuk zwaarder dan nu.
2 0
Babayaka
Hmm ik weet het ook niet, vond dolberg een fijnere speler, maar ja tis niet altijd kwaliteit die de doorslag geeft. Misschien is traore mentaal berensterk en komt hij er daar door wel.
Maar hij doet me denken aan Brutil Hose.
1 0
PeterVKV
Die de Boer lult zo dom mee met die Rotterdammers.
0 0
jutter
Borst en R. de Boer houden zich nog in en durven niet te voorspellen dat/of hij Ajax 1 gaat halen. Ik we, dat gaat hij niet, want hij kan er nu eenmaal niet veel van. Je kan bovendien met de beste wil van de wereld de wedstrijd tegen dat ontstellend zwakke VVV niet als maatstaf nemen, dat was zo slecht dat dat eigenlijk nog meer dan de uitslag een unicum was in de Nederlandse voetbal geschiedenis. Dus laat die Traoré maar voor iets anders zweven, hij heeft zijn finest hour gehad!
1 -7
El Mas Mejor
Hij staat anders al in Ajax 1 Nostradamus..
5 0
jutter
Als vaste basisklant dus, Leonardo!
0 -4
AlexIbarra
Je kunt toch nooit op basis van 1 wedstrijden zeggen of een aanvaller het haalt bij Ajax?
Dolberg, Hoesen (Barca), Ebecilio, Kishna, Lang hebben allemaal wel eens 1 wedstrijd gevlamd.

Hij was van waarde als aanspeelpunt vandaag, is 90 minuten blijven gaan en heeft een mooie persoonlijke prestatie neergezet door er 5 te maken. (plus 3 assists) Volgens mij is er niemand met verstand van voetbal die nu opeens roept dat Traore de nieuwe Kluivert is, 5x beter dan Brobbey of het hele seizoen gegarandeerd moet zijn van een basisplaats.

Hij draaide niet zo lekker, hopelijk is hij nu over het dooie punt heen en zo niet dan staan er anderen op. Zo simpel is het volgens mij.
7 -1
Ozymandias
Traoré ziet er in ieder geval veel fitter uit dan aan het begin van het seizoen. Hij is duidelijk een stuk minder zwaar en daarmee is hij ook de logheid kwijt die hij sinds de zomer had.
8 -5
Dubbelvla
ik snap niet waarom je hier minnetjes voor krijgt; hij is duidelijk aanzienlijk feller en soepeler geworden in zijn bewegingen zonder aan kracht in te boeten.
6 0
fanforeffer
broers ,zussen ,neven ,nichten.
1 0
MK77
Er hangen ook wat PSV-ers en Feyenoorders rond die aan het minnen zijn
2 0
insectenverdelg
Je moet iets op een regenachtige maar mooie zondag....
2 0
Pheadrus
Niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Maar wat hij nu al bereikt heeft is geweldig als je zijn achtergrond kent. Hij is op zijn 18e verjaardag naar Ajax gekomen uit Afrika en was nog 1e jaars O19 speler. Hij had in de anderhalf jaar voor zijn komst geen wedstrijden gespeeld vanwege problemen met vergunningen. Dan sluit hij meteen aan bij Jong Ajax en verdringt hij Danilo uit de spits. En nu staat hij regelmatig basis bij Ajax1. Dat is toch een droom voor zo'n jonge? Waarom hebben we het daar niet over? Waarom zo'n zuinige invalshoek?
14 0
MarLuuk76
Deze jongen staat al karen als exceptioneel talent te boek. Ik geeft hem nog wel ff de tijd. Ik denk dat jij slaagt.
3 -1
Multi
Vind dit gister al een flauwe opmerking, waarbij er direct weer wordt gekeken naar het negatieve. Je kan ook zeggen; dat hij het nu goed deed met flink wat goals, een paar mooie assists en vooral sterk in het kaatsen, maar dat hij zich nog wel moet ontwikkelen om een topspits te worden.

Daarnaast vergeten enorm veel mensen dat hij pas 19 jaar is. Daar zit nog genoeg rek op, maar die ontwikkeling kan hij alleen maken door speeltijd te krijgen. En als je nu al ziet hoe hij fysiek de duels aangaat en spelers bezig houdt, hij is bijna altijd aanspeelbaar en gister deed hij enorm veel vanuit de kaats. Natuurlijk kan hij technisch zichzelf nog ontwikkelen en ook in het afmaken rustiger worden, maar vergeet ook niet dat Zlatan op 20 jarige leeftijd bij ons kwam en het eerste jaar ook niet veel klaarspeelde.
7 -1
ajaxxcied4life
Tja, als jij die bal had gemist en het was 0-7 geworden dan had Hugootje genoeg te melden gehad. Het is een waardeloze journalist die geleid wordt door zijn anti-ajax bias en van het hele foxcorps ruimbaan krijgt om na een memorabele middag alles dat over Ajax gaat in positieve zin neer te slaan of te negeren. Triest dat dat zomaar kan.
1 0
niquedegraaff
Hahahaha sorry hoor, maar ik heb genoeg van hem gezien. Die gaat wel wat doelpuntjes maken.
0 0
markk
De open deuren. Sterker nog, ik geloof dat een goede spits er wel 10 in had geschoten. Het enige lichtpuntje is dat Antony met een goede voorzet prima Traore kan bereiken die weer aardig kan koppen.
0 -3
Soccerskins
Ik hoop dat Ajax de komende 4 jaar geen spits meer hoeft aan te trekken. Tussen Brobbey en Traore moet er 1 de vaste spits van Ajax worden. Brobbey heeft (mede omdat hij uit de eigen jeugd komt) een klein voordeel bij mij.
1 0
Dit is mijn club
Ach gut, Hugo hoopt vurig dat het niets wordt. Kom er toch gewoon duidelijk voor uit dat je een teringhekel hebt aan Ajax. Hoef je ook niet met meel in de mond te praten om zogenaamd objectief te lijken.
1 -1
MK77
Flauw en inkopperig.
Je kan er niets van zeggen behalve dat hij een aantal zaken waar hij op aangesproken kan worden in zo'n wedstrijd goed heeft uitgevoerd.
Er zijn ook spelers die een flitsende start hadden en die het uiteindelijk ook niet hebben gered (bijv een Dolberg)
1 0