'Schuurs doet het verdedigend minder dan vorig seizoen'

BartVeenstra, 23-10-2020 om 11:25, 7681 views, Het Parool |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Perr Schuurs doet het volgens data-analysebedrijf FBM 'verdedigend minder' dan vorig seizoen, zo valt te lezen op de website van Het Parool. De Limburger heeft dit seizoen een basisplaats bij Ajax, maar maakt geregeld fouten die leiden tot tegendoelpunten.

'In de verwerking van de statistieken van FBM telt een fout zoals Schuurs woensdag tegen Liverpool maakte zwaar: ook al mislukte het schot van Mané volledig en maakte Nicolás Tagliafico uiteindelijk een eigen doelpunt, het was Schuurs die Mané bij zich liet wegdraaien', schrijft Ajax-watcher Dick Sintenie.

De journalist ziet dat het Schuurs vaker overkomt. 'Dat een fout van hem direct of indirect leidt tot een tegendoelpunt. Zijn persoonlijke cijfers zijn op dit moment dan ook minder dan die van zijn vaak verguisde voorganger Joël Veltman - op de aanvallende statistieken na. Die cijfers bevestigen wel het beeld van de "sobere" Veltman versus de initiatiefrijkere en misschien iets minder betrouwbare Schuurs.'

Denk jij dat Klaassen scoort en Ajax wint van VVV Venlo? Zet dan in en krijg 3,30 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Die goal viel niet toe te rekenen aan Schuurs. Tagliafico had gewoon pech
0 0
Babangida83
Als je zo redeneert, dan kun je elk balverlies wel gaan stigmatiseren, zelfs al is het een poging op doel.

Het punt is dat je risico nemen in het systeem kunt opvangen. Na dat balverlies van Schuurs gingen er wel meer dingen niet goed. Schuurs moet die fout gewoon kunnen maken daar en dat gecalculeerde risico durven nemen. Als het fout gaat, zou het normaal gesproken nog makkelijk opgevangen moeten kunnen worden.
0 0
PetrosQ
Ondanks deze statistieken en de fouten an sich, begin ik eigenlijk wel steeds meer vertrouwen te krijgen in Schuurs. Vorig jaar hield ik vaak mijn hart vast, maar ik zie hem nu ook heel veel goede dingen doen. Goede inspeelpasses, harder in de duels, sterk in de lucht. Al heeft hij de sympathie ook wel mee. Mocht hij stagneren, dan heb je ook nog altijd J. Timber, die misschien nog wel meer talent heeft. Maar misschien is het ook niet eens zo gek om te polsen bij Alderweireld, die nu op de bank zit bij Tottenham.
1 0
Henkjanklaas
Schuurs is nou een maal geen heel groot talent. Is weinig wendbaar voor een verdediger, acteert niet snel, en laat de spits te veel ruimte. is niet CL-waardig en daarom had Marc "netto" al lang versterking in de as moeten halen: een extra CV, een extra controleur op het middenveld, en een veel scorende spits. Eenvoudig ? nee zeker niet maar hij heeft er vele maanden de tijd voor gehad zelfs wat de spits betreft al jaren. Zozymandias noemt twee spelers op maar die hebben nog nooit in een CL wedstijd gestaan dus hoe kun je die aanhalen. Ik vind ook dat velen zo overdreven doen over de kwaliteit van Liverpool. Die ploeg was zeker nu best te verslaan geweest zeker nu de recent met 7-2 een pak op de broek hebben gehad.
0 -1
Hollister
Onzin, ius juist een heel groot talent.. maar wij zijn goed in het afschrijven en afserveren van hele jonge spelers... gravenberch kon er vorig jaar ook geen ene reet van (manneke was 18 !) Unuvar en Hansen kunnen er nu ook geen ene reet van... (zijn ook net 18)... man man.. beoordeel dit soort jongens eens over een periode van 2 a 3 jaar als ze bv 21 zijn ...
2 0
Godenzoon24
Niet iedereen is zo jong zo goed als de Ligt. De meeste hebben wat tijd nodig. En ritme en vertrouwen om die foutjes er uitte halen. Schuurs heeft gewoon erg veel potentie en met wat vertrouwen gaat dat er wel uit!
1 0
trooop
Foutjes zijn voor verdedigers van alle leeftijden heel normaal, maar er is een groot verschil tussen een foutje maken en geslacht worden. Ik heb de ligt geloof ik nog nooit geslacht zien worden, maar schuurs nu al meerdere keren. En elke keer weer die blik alsof hij 'oh nee hè', wéér per ongeluk in z'n broek gescheten heeft. Je ziet elke wedstrijd wel degelijk zijn talent, maar tegelijk zit je totaal niet rustig op je stoel. Bij elk lastig duel is het bijna een opluchting als het niet misgaat.

En dan dat enorme lichaam, daar zou eigenlijk niemand langsheen moeten kunnen. In geval van nood gewoon een van die dijen bruut voor je tegenstander planten, zou je zeggen. Maar ook mindere spitsen dan mané glippen zo bij hem weg. Voor mij zijn dat hele twijfelachtige tekenen.
1 -3
ajaxrulesz
Moet je de ligt toch nog is terugkijken in zijn eerste periode bij juventus. Hem overkwam niks anders dan geslacht te zijn geworden. Waarbij meermaals serieus openlijk getwijfeld werd over zijn capaciteiten. Bij schuurs moet je er niet teveel een verhaal van maken vind ik. Mane is wereldtop man. Als het hem nu overkwam tegen de linksbuiten van atalanta dan mag je serieus vraagtekens bij zijn potentie gaan zetten.
0 0
trooop
Ik heb de ligt nauwgezet gevolgd. Alle zogenaamde twijfels over z'n capaciteiten kwamen vanuit de media, na momenten waar hij meestal niets aan kon doen. Dat ging voornamelijk om die gekke handsballen. Met geslacht worden bedoel ik min of meer voor schut gezet. Ik kan me precies één situatie herinneren waarin de ligt simpel werd uitgespeeld. Als jij er meer weet zou ik het graag horen.

Schuurs laat zich voorlopig net zo makkelijk piepelen door spitsen van clubs als utrecht of vitesse. Ik sluit niet uit dat hij er ooit overheen groeit, maar ik heb nog steeds behoorlijke twijfels.
0 0
Ozymandias
Ik heb De Ligt meerdere keren geslagd zien worden (bij Ajax, Juventus en Oranje). In zijn eerste seizoen als basisspeler moest Sánchez zelfs elke wedstrijd wel een keertje van zijn explosiviteit gebruik maken om gaten dicht te lopen die De Ligt door een foute positionering had open gelaten.
3 0
trooop
Een gaatje laten is heel iets anders dan geslacht worden. Kun jij bij Ajax, juve en oranje één voorbeeld geven van de ligt die geslacht werd? Ben heel benieuwd, want volgens mij klets je weer eens uit je nek.
En dan nog, de ligt is van een totaal ander kaliber.
0 0
ossenaar
En of we Veltman missen... maar dat mag je niet al te hard roepen hier!
0 0
Benleiden
Als je een beweeglijke spits bent dan heb je een makkelijke middag tegen Schuurs. Ajax heeft weer eens gegokt en verloren. Wie is de backup dan eigenlijk? Timber? Alvarez die er nooit mag spelen?

Bizar weer hoe de selectie is samengesteld.
1 -5
Ozymandias
Als je een bewegelijke spits bent heb je een makkelijke middag tegen Schuurs? Hoe komt het dan dat Firmino de gehele wedstrijd in de broekzak van de verdediging van Ajax zat?

"Bizar weer hoe de selectie is samengesteld."

Ajax heeft met Schuurs, Jurriën en Rensch drie talentvolle rechtsbenige centrale verdedigers. Mensen die daar nog een aankoop bij willen hebben begrijpen echt totaal niet wat Ajax groot en mooi heeft gemaakt.
1 0
MK77
En ik geloof dat Alvarez ook nog backup RCV is
0 0
Ozymandias
Please no! Als centrale verdediger is hij nog ongeschikter dan op het middenveld. Spelers die positioneel slecht zijn redden het bij Ajax alleen achterin als ze een enorme explosiviteit hebben (zoals Sánchez zijn vele positionele fouten goed kon maken door zijn explosiviteit.
0 0
AFCA-B93
Je begint over dat een beweeglijke spits een makkelijke middag heeft tegen Schuurs, en vervolgens klaag je over dat Alvarez daar nooit mag spelen haha. Ongelooflijk.
2 0
Aspers73
Hij liet hem eerst wegdraaien, veroorzaakte toen bijna een penalty door onbesuisd te tackelen van achteren en toen schoot Nico hem er in. Maar ook later in de wedstrijd begon hij steeds zenuwachtiger te voetballen.
0 -3
Ozymandias
Volgens mij zat hij er naar een uur doorheen en werd hij daardoor slordiger. Hij gaf na de wedstrijd ook aan dat hij na een tijdje leeg was.
2 0
Babangida83
Precies, hij werd ook niet voor niets gewisseld, net zoals Blind. Volgens mij hebben we Mane nauwelijks gezien.
0 0
Ferd
Vorig seizoen tegen AZ em Getafe ook al
1 -1
wendoo9
AJax heeft gewoon een puike pot gespeeld in mijn ogen. Had het willen zien met Kudus en Antony erbij. Het scoren gaat Ajax wat moeilijk af, maar vond het veldspel velen malen beter dan die van Liverpool. En dat gelul over Liverpool B gaat mij ook te ver.
2 0
Red Devil
Hij komt gewoon tekort voor de CL.
3 -2
booya4afca
Tja.. Als Nico de bal op een normale manier had weggetrapt ipv proberen het met zijn buitenkant voet te doen dan hadden we dit artikel niet hoeven lezen ;).
3 0
WillyBrokamp
Wat een zwakzinnige vergelijking. Schuurs zal op zijn 28ste lichtjaren vooruit zijn op de Veltman van nu en hoogstwaarschijnlijk bij een europese topclub spelen en niet bij Brighton (met alles respect) Uiteraard moet Schuurs samen met Bogarde blijven werken en verbeteren. Ik heb nog steeds het volste vertrouwen in Perr.
4 -1
RuffRhythim
Ik mag ook aannemen dat Schuurs na 8 jaar in het eerste gespeeld te hebben dan niet nog dezelfde beginnersfouten maakt als Veltman zelfs tot in zijn laatste jaar Ajax deed.
0 -2
Ozymandias
Van Dijk maakt nog steeds met regelmaat dezelfde fouten als hij bij FC Groningen al maakte, Ramos maakt nog steeds met regelmaat dezelfde fouten als die hij bij Sevilla maakte, De Ligt maakt bij Juventus nog steeds dezelfde fouten als die hij bij Ajax maakte, etc.. Er is geen centrale verdediger die niet regelmatig grote positionele fouten maakt (zeker als ze tegen topspelers van het kaliber Mane spelen). Ik begrijp nooit helemaal waarom de individuele fouten van bepaalde spelers meer onder het vergrootglas liggen dan van andere. Over de fouten van De Ligt hadden we het vaak niet eens terwijl hij regelmatig grote positionele fouten maakte (en bij Juventus afgelopen seizoen nog steeds regelmatige grote positionele fouten maakte).
2 -1
RuffRhythim
Al die fouten worden benoemd. De een niet meer dan de ander.
En iedere speler maakt fouten, ongeacht leeftijd of ervaring.

Alleen de ene speler maakt ze meer dan de ander he?
0 0
Ozymandias
De aandacht die de fouten van een speler als De Ligt kregen was véél en véél minder dan de aandacht die de fouten van spelers als Veltman en Schuurs kregen. De enige keer dat een fout van De Ligt net zoveel aandacht kreeg was toen hij in één van zijn eerste wedstrijden in Oranje twee keer enorm de fout in ging.
0 0
milanoajaxpiet
volgens mij had ten hag niet goed gecoacht w,wat een gelul weer vind schuurs met de dag beter worden
1 -3
Ozymandias
Gaat Ten Hag nu ook al de schuld krijgen van duidelijke individuele fouten? Als Onana straks totaal over een bal heen duikt is dat dan ook de schuld van Ten Hag?
1 0
Schwalbino
Er ging meer mis dan alleen de fout van Schuurs. Zie deze link
https://imgur.com/a/1unuQ7k

en de onderstaande toelichting.

Op de eerste foto zien we het moment waarop Schuurs wordt gepaseerd. De hele ruimte die op de foto is aangegeven met rode lijnen wordt niet verdedigd. De weg naar het doel ligt open. Dit is een fout in de organisatie. Het kan niet zo zijn dat een aanvaller bij een inworp maar één verdediger tussen zich en de goal heeft.

Op de tweede foto zien we de situatie even daarvoor. Het moment van de inworp (gele cirkel). Blind (zwarte cirkel) ziet de inworp niet omdat hij in een andere richting kijkt. Hij ziet dus ook niet dat Schuurs laatste man is. Had hij het wel gezien dan had hij Schuurs rugdekking gegeven.

De derde foto laat de situatie een seconde later zien. Nu staat Blind met zijn gezicht naar de situatie toe.

Dat Schuurs deze een-op-een verliest is geen blunder. Je bent sommige spelers gewoon niet altijd de baas. Je kunt je wel afvragen of hij hem zo kort had moeten dekken. Als hij had geweten dat Blind geen rugdekking gaf had Schuurs dat waarschijnlijk niet gedaan. Dan had hij Mane wat meer ruimte gegeven. Waarschijnlijk want voor de rest vond ik Schuurs goed.

Trouwens, stond Blind niet op het middenveld? Waarom is hij bij die inworp opeens cv?

Was het dan een fout van Blind? Van Schuurs? Van Tagliafico? Ben ik nog iemand vergeten? Zeg het maar. Gravenberch, Promes en Tadic staan er ook maar wat bij.
3 -3
Ozymandias
"Trouwens, stond Blind niet op het middenveld? Waarom is hij bij die inworp opeens cv?"

Omdat één van de redenen op met een '6' te spelen nou juist is dat je in elke linie gemakkelijk in vijf kanalen (de linkerflank, de linkerhalf-space, het centrum, de rechterhalf-space en de rechterflank) kan bezetten. Eén van de principes van een 4-3-3 met zes is dat ter alle tijden alle vijf de kanalen worden gevuld op de linie waar de bal zich bevind. Dat Blind op dat moment dus in de verdediging stond is logisch. Zo staat de '6' van City bijvoorbeeld ook in zo'n situatie tussen de verdedigers in. Verder ben ik het trouwens geheel met je eens.
1 0
Schwalbino
Ik begrijp wel waarom hij daar staat, waarschijnlijk loopt hij met zijn man mee. Misschien had Martinez iets moeten roepen. Je ziet op de 1ste foto Onana nog wijzen naar de kant waar de ruimte ligt. Even had niemand van Ajax de regie over de situatie gekoppeld aan heel veel geluk aan de kant van de tegenstander.
0 0
Joseph
Als Tagliafico de bal goed had geraakt, kun je je afvragen of er meer fout is gegaan dan het uitspelen van Schuurs. Misschien is er dan gewoon goed verdedigd..
0 0
Ajaxtao
Welke top verdediger in de premier league maakt geen fout tegen Mane of Salah ,dom gelul weer dit.
2 0
Ozymandias
Mensen zouden voor de grap de laatste wedstrijd van Sánchez tegen Liverpool moeten belijken. Hij had het namelijk véél moeilijker tegen de aanvallers van Liverpool dan Schuurs het had. Alderweireld heeft hem die wedstrijd meerdere keren moeten redden.
2 0
Ajax34
Je kan de fout ook bij Klaassen leggen omdat hij de bal van te voren onnodig wild uittrapt. Is maar wat hoe je het bekijkt of wil bekijken.
1 0
komop
Die jongen laat een wereldspits 1 keer wegdraaien en voor de rest was hij super solide.
Waar heeft deze journalist het over?? Ik zie dit weer als stemming makerij en onrust kweken.
Als een verdediger als Schuurs (een van de beste verdedigers in NL op dit moment) op zo'n manier kritiek krijgt, welke kritiek moet er dan wel niet gegeven worden op andere verdedigers bij andere clubs? Maar daar lees je niks over. Mijn conclusie is dus weer eens iemand die lekker aan het azijn zeiken om onrust bij onze club te creeren.
6 0
blessure
Schuurs heeft het uitstekend gedaan, teen een super spits.
3 0
Jeugd
Schuurs komt er wel. Intelligente jongen, die weet zelf ook wel wat er kan verbeteren. De staff zal dit ook nog een met hem spiegelen. Wordt een topper!
0 0
MankeNelis
Wat een onzin weer. Je staat tegen de absolute top dan heeft hij het zeer behoorlijk gedaan. Natuurlijk is dat ventje nog niet gearriveerd. Klein beetje relativatie zou op zijn plaats zijn.
De Engelse commentaren waren lovend over Schuurs, die snappen het wel.
6 -1
Ozymandias
Ik ben zo'n twee maanden geleden terug naar Amsterdam verhuist nadat ik tien van de afgelopen twaalf jaar in Londen heb gewoond en na twee maanden ben heb ik het al helemaal gehad met de ongelofelijke negativiteit, het pessimisme en het onophoudende gezeik van Nederlanders. Mijn god wat zijn veel Nederlanders zeikers geworden. Zodra de wereld weer iets normaler is geworden vertrek is weer naar het buitenland. Voordat ik wordt beinvloed door het azijn wat in het Nederlandse leidingwater schijnt te zitten.

Het verschil in hoe er over voetbal wordt gepraat is exemplarisch. De Engelse pundits (vooral oud-topvoetballers) hebben de fout van Schuurs benoemd en besproken (wat ging er fout?) maar focussen zich vervolgens op hetgene wat Schuurs goed deed aangezien hij verder gewoon een goede wedstrijd speelde. Een oud topverdediger als Ferdinand was zelfs zeer positief over Schuurs. In tegenstelling daarop focussen de Nederlandse "analisten" (die vreemd genoeg meestal geen oud-topvoetballers zijn maar voormalig sterspelers van de B10 van Lutjeveld die hun carriere hebben gemaakt als sportjournalist) op hetgene wat Schuurs fout deden en doen ze op basis daarvan alsof hij een slechte wedstrijd speelde.
7 0
The
Wat zeik je negatief en pessimistisch over Nederlanders. Je bent al besmet! ;)
0 0
Ozymandias
Sh*t... wat nu?!
0 0
The
Persoonlijke lockdown tot dat je weer terug kan naar Londen. Tot die tijd zeker geen kontakt met je buren zoeken.
1 0
Oeroeboeroe
Ik kan je niet anders dan gelijk geven. Ik woon ruim 12 jaar in het buitenland en alleen voor drop en haring kom ik af en toe over de grens. Echt, ik denk dat azijn in Nederland is uitgevonden.
3 0
Ozymandias
Ik had gisteren een gesprek met één van mijn buren die alweer begon te zeuren dat de gemeente onze straat al maanden niet heeft schoon gemaakt (wat iets te maken heeft met het Coronavirus maar waarom ze daarom de straat niet meer schoon maken weet ik niet). Toen ik hem voorstelde dat hij (net zoals ik elke week doe) het stukje voor zijn eigen huis schoon zou maken (met dezelfde spuit die hij gebruikt om zijn planten water te geven) keek hij me aan alsof ik Chinees sprak. Hij investeert liever uren in het zeuren tegen zijn buren over het feit dat het voor zijn huis vies is dan dat hij vijftien minuten neemt om het zelf even schoon te maken.
1 0
voorkennis
Helaas heeft Schuurs iedere week een "veltmannetje", als hij dat eruit krijgt, kan het een topper worden
2 -6
wendoo9
Ook Schuurs is geen Robot, anders hadden we voorin ook 4 maal gescoord !!
0 0
Bruno04
Inderdaad en hij groeit ook zeker wel maar toch heb ik bij hem het gevoel dat het Veltmannetje blijft hangen. De ligt maakte in t begin ook wel fouten maar daar had ik een heel ander gevoel bij.
0 -2
De Stift
Schuurs is een talent in ontwikkeling. Hij doet het naar behoren en dit seizoen krijgt hij gelukkig ook de kans. Qua hardheid, felheid, onverschrokkenheid, alertheid en zelfverzekerdheid heeft hij nog veel te leren. Maar een vol seizoen in de basis, kan wonderen doen. Zijn ontwikkeling is gestaag, maar nog wel altijd in de juiste richting. Om hem de tegengoal te verwijten, gaat te ver. Mane draaide gewoon fantastisch weg. Het enige van die goal wat je Schuurs kan verwijten, is dat de aanval Liverpool begon doordat Schuurs in de opbouw balverlies leed. Een paar passes later was die actie van Mane. Maar het waren geen schokkende fouten. Niet kwalijker dan bijvoorbeeld het missen van de grote kansen door Tadic en Promes.
7 0
Sunny
Mané kon fantastisch wegdraaien omdat Schuurs een beetje dom instapte i.p.v. de man voor zich te houden. Fouten maakt iedereen en Schuurs heeft zeker potentie maar is vooralsnog onvoldoende "safe" met zijn ingrepen. Het is toch vaak een beetje je hart vasthouden als hij in een lastige situatie komt. Nu moet ook gezegd zijn dat hij in de voorbereiding wel indruk op mij heeft gemaakt.
0 0
AFCA-B93
Verwachten we nu dat Schuurs (20) beter presteert dan een ervaren (28) Veltman? Kom op zeg jongens. Schuurs heeft net 20 potjes Eredivisie erop zitten. Vorig seizoen moest hij even met Martinez de twee schorsingen in de CL oplossen, destijds tegen Lille. Fantastisch gespeeld, terwijl hij nog nooit samen met Martinez had gespeeld.
12 0
Multi
We vergeten wel even te vermelden dat een Veltman of een Blind bijvoorbeeld in hun jongere jaren ook meerdere keren Ajax punten hebben gekost door de fouten die ze maakten. Schuurs heeft gewoon tijd nodig om zich te ontwikkelen en ja in die tijden zal hij fouten maken, maar daardoor kan hij zich wel ontwikkelen. Ajax is een club waar talenten zich moeten en kunnen ontwikkelen en fouten maken hoort daarbij. Niet ieder talent is direct een wereldtopper.

Daarnaast hebben we het in de wedstrijd bij Liverpool wel over zo'n beetje de beste aanval die er op dit moment is. Er zijn genoeg verdedigers, ook (wereld)toppers, die voorbij gespeeld werden door deze mannen alsof het niets was.
6 0
Lazell
Ik kan me het debuut van Veltman nog goed herinneren met zijn fout tegen Bony. Of het complete debuutseizoen van Blind, die werd door iedere vleugelspeler die een schaar kon helemaal zoekgespeeld.
1 0
Lazell
Erg voorbarig. Het seizoen is net 5 wedstrijden oud, dat is te weinig data. Dit is een uitschieter die het gemiddelde enorm beïnvloedt. Pas als dit zich het hele seizoen doortrekt klopt de conclusie.
3 0
Joseph
Zo werkt het natuurlijk met de complete verzadiging van het voetbal journaille. Je moet je geld verdienen en dan ga je maar wat schrijven, dan doe je dat maar met beperkte data.

Verder moet Schuurs natuurlijk nog stappen maken, maar dat is logisch als je voor het eerst het vertrouwen van de trainer krijgt. Het ontbreekt nu volgens mij vooral aan het behoud van focus in de eredivisie en wat wedstrijdritme. Tegen Mané kun je wel meer verdedigers afschieten, dat zegt mij heel weinig in de vergelijking met Veltman.
1 0
Lazell
Eens. Als de intensiteit hoog komt te liggen moet je veel keuzes in een heel korte tijd maken en maak je vanzelf fouten. Tegen het team dat dit als beste beheerst ter wereld, zit er helaas wel eens een fout tussen. Hoop dat hij nu wel het vertrouwen krijgt en niet om elke scheet weer zijn basisplek verliest.

En inderdaad. Veltman had 100% zeker ook fouten gemaakt. Die haakte altijd als een van de eerste af als de intensiteit omhoog ging.
1 0
MK77
Lies, big lies, statistics
1 0
Oeroeboeroe
Bullshit, cijfers zijn feiten. Waar het fout gaat is de interpretatie daarvan.
0 0
Lazell
Dit is een (vervorming van) een bekende uitdrukking, die vrij vertaald zegt dat je aan de hand van statistiek je eigen versie van de waarheid kunt vertellen en daarmee kunt laten lijken dat je iets bewezen hebt terwijl dat niet het geval is.

Je zegt in principe hetzelfde als MK77.
1 0
MK77
Haha precies. Daar bij zijn cijfers nog wel eens gevoelig voor vervuiling aan de bron. Dus als methode van vastleggen en registratiezuiverheid niet duidelijk zijn zou ik altijd zuinig zijn met conclusies trekken.
0 0
Lazell
Soms wel helaas. Als je statistiek goed toepast kan het geweldig zijn. Als je het slecht toepast zoals hier, kun je in principe alles verdraaien in je eigen voordeel.
0 0
MK77
Ik word op mijn werk er knettergek van. Het is niet dat mensen expres proberen foute conclusies te trekken maar ook gewoon niet weten hoe ze met data om moeten gaan.
0 0
Lazell
Tsja, 't is ook een vak apart. Is niet iets wat je even in een paar weken leert. Waar werk je als ik vragen mag?
0 0
MK77
Op dit moment werk ik voor de gemeente Amsterdam
0 0