K&K: 'Klaassen een prima speler voor deze jonge ploeg'

JesseTH, 28-09-2020 om 17:30, 4022 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Kale en Kokkie, bekend van hun gelijknamige webserie met AT5, zouden graag nog twee inkomende transfers zien bij Ajax. Het duo ziet behoefte aan extra kwaliteit in de defensie en op het middenveld en vooral Davy Klaassen is volgens hen een goede optie.

'Achterin en op het middenveld moet je er iemand bij hebben. Het gaat achterin niet goed', oordeelt Kale allereerst. 'Vitesse heeft drie of vier mogelijkheden gehad om te scoren. En Dest is straks weg. Die kun je op zowel rechts- als linksback zetten en die ben je kwijt. Je moet wat, toch?'

'Bij Schuurs weet je al niet of je er een jaar van op aan kan, hij moet zich nog bewijzen', voegt Kokkie er even later aan toe. 'Achter Schuurs begint het wel heel jong te worden (met Jurriën Timber, red.). Ajax moet er een ervaren verdediger bij halen. Riedewald zouden ze van mij terug mogen halen.'

Niet alleen Jaïro Riedewald, maar vooral Klaassen is populair bij de heren. 'Ik zou wel willen dat ze Davy Klaassen terughalen. Toen Klaassen wegging bij Ajax, was hij dé speler van Ajax. Hij verzaakt nooit, heeft internationaal een paar jaartjes lopen ballen en dus komt dus terug met meer ervaring. Ik denk dat hij een prima speler is voor deze jonge ploeg.'

Scoor nu alvast je WZAWZDB-muts voor de winter!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
4-3-3
Ik ben eerlijk gezegd nooit echt een groot fan geweest van Klaassen. Ik zie dan nog veel liever dat ze Schone proberen terug te halen als mentor/stand-in en dat Ekkelenkamp gewoon de kans krijgt die hij verdiend heeft in de voorbereiding.
1 0
Joseph
Klaassen is natuurlijk beter dan Alvarez, maar als dat de gedachte er achter zou zijn.. Is de halve eredivisie een optie.
3 0
Professor
Riedewald en Klaassen hoe verzin je het. Dit zullen we maar niet serieus nemen.
8 0
ajaxwestland09
wat hebben die 2 gedronken
6 0
Flipper33
Klaassen zal wel komen vrees ik toen was de meerderheid blij dat die weg was en nu moet die terugkomen dacht dat Ajax juist hogerop wou
3 0
godlike
Klaassen zou op zich een slimme aankoop zijn, blijft strijden en idd wat ervaring. Alvarez in de etalage, gewoon geen Ajax voetballer.
3 -4
Ajacied33
Riedewald? Kom op man, daar kun je toch niet mee aankomen. Voor Klaassen valt nog wat te zeggen
3 -1
Jojo49
peppie en kokkie ,, aub, niet weer he,, weer klaassen,, niet weer aan beginnen.
7 -1
PeterVKV
Als je nou kan kiezen tussen Klaassen en Alvarez op rechtshalf, dan kies je toch voor Klaassen? Behalve Ekkelenkamp is iedereen verder links georiënteerd: Kudus, Gravenberch en Martinez. Taylor is volledig tweebenig maar je wil toch niet Europa in met een middenveld met een gemiddelde leeftijd van 18/19? Ik ben geen fan van Klaassen als de 10 waar alles om draait, maar wel als de half met loopvermogen en leiderschap. Hij is de ideale mentor voor jonge spelers als Kudus, Gravenberch, Taylor en Quinten Timber. Ekkelenkamp kan dan bij Twente een jaar laten zien wat hij echt kan.
7 -1
JariHeijden
Klaassen als rechter zes kan idd wel. Zeker in een mentorrol.
4 -4
PeterVKV
Aangevuld met Gravenberch en Kudus heb je dan een prima middenveld.
4 -4
Cruijffthebest
Zie veel liever Martinez dan Gravenbergh
1 -2
PeterVKV
ik niet, hou van aanvallend voetbal met mooie individuele acties
1 0
JCr14
Stopt dit nog een keer.
Wil je naar de top van Europa dan moet je niet met Klaassen aankomen
11 -4
godlike
Dat dacht ik eerst ook maar ik denk dat de rest het uiterste uit hem haalt, ook een echte Ajax voetballer. Heeft denk ik weinig aanpassing nodig. Ook niet te duur verwacht iken naast Kudus en Gravenberch een stukje ervaring op het middenveld.
2 0
Flipper33
Noemen ze buitenkansjes bij Ajax ik noem
Het waanzin
2 -1
PeterVKV
ok we kunnen structureel meedoen in de top van Europa ook al spelen we in de eredivisie waar geen topspeler heen wil......
1 -1
PeterVKV
Wil je structureel naar de top van Europa dan moet je niet in de eredivisie spelen.
3 -2
insectenverdelg
Jong is altijs relatief. Met Tadic Nico en Blind promes, heb je best wat ervaring. Ook Onana begint al aan zn 5e seizoen.
Heb ie ook nog opa's Huntelaar en Stekelnburg op de bank. Puur voor deervaring voor de jonge gasten moet je 4 niet doen dus.
4 0
DUDE92
Maar Klaassen is toch niet opeens een 6 geworden? Op de 10 hebben we eigenlijk al te veel opties, zeker als ik Kudus mag meerekenen.
4 -3
PeterVKV
Speelt altijd en in een volledige dienende rol op het middenveld. Moet hij hier ook doen als rechtshalf.
1 0
insectenverdelg
Speelt bik Werder als 6.
2 0
DUDE92
Oke, wist ik niet. Alsnog niet het niveau wat we moeten nastreven.
1 -1
Rinban
Dat ze zeggen dat er een verdediger bij moet komen klopt helemaal. Maar de opties Riedewald en Klaassen zijn niet de juiste.
6 0
vdhaas
Dat scouten in oude programmaboekjes altijd. Riedewald noemen slaat echt alles.
11 0
Hollister
Haal dat bord van je schoot... pfff
10 -2
Indojood
Nee, komt te kort.
11 0
LeslyDeSa
Klaassen = no go
12 0