'Dest door transfer wandelende reclamezuil voor Ajax'

ThijsZwagerman, 27-09-2020 om 08:45, 11301 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Volgens De Telegraaf is de aanstaande transfer van Sergiño Dest naar FC Barcelona uitstekende reclame voor Ajax. De krant concludeert dat er met het vertrek van Dest een volgende Ajax-speler direct de overstap naar de wereldtop maakt. 

‘Met zijn aanstaande droomdeal, is de Amerikaanse Nederlander een wandelende reclamezuil voor Ajax’, schrijft De Telegraaf. ‘De heersende mening was lange tijd dat de stap van de Eredivisie naar de topcompetities veel te groot was geworden, maar de Amsterdammers logenstraffen die gedachte. Na de transfers van Frenkie de Jong (FC Barcelona), Matthijs de Ligt (Juventus), Hakim Ziyech (Chelsea) en Donny van de Beek (Manchester United) levert Ajax opnieuw een speler af in de absolute top.’

De krant stelt dat dergelijke transfers mogelijk zijn door het recente spel van Ajax in de Champions League. ‘Dat de topclubs niet meer in een grote boog om Nederland heenvliegen en weer winkelen in Amsterdam, houdt verband met de geweldige prestaties van Ajax in de Champions League. De keuze van de clubleiding om in de zomer van 2018 te breken met het verleden en on-Nederlandse bedragen uit te trekken voor Dusan Tadić en Daley Blind heeft zich dubbel en dwars uitbetaald.’

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oudzuid2
"houdt verband met de geweldige prestaties van Ajax in de Champions League"

nee joh, echt??

knap staaltje journalistiek weer...
0 -1
mistermiyagi
Als Ajax met 10 man 2x beter is als de tegenstander dan duidt het erop dat er eigenlijk geen concurrentie is.

Normaal zal elke club eerder de 1-2 maken dan Ajax de 2-1.

De eredivisie is de speeltuin voor Ajax, Ajax wordt niet beter van potjes eredivisie.
1 -3
Ajax114
Wonder dat we wonnen gisteren hoor.
0 0
Dennis129
Overdrijf niet zo. Je had gisteren na 3 minuten met 2-0 achter kunnen staan.
3 -1
Ajacied33
Ajax was gisteren de verdiende winnaar. Maar vergis je niet he, het had ook zomaar puntverlies kunnen opleveren. Dus we zijn nog niet het Bayern van NL hoor
2 0
Van Reenen
Precies, bal op de paal en ook de voorzet van Ekkelenkamp had zeker een doelpunt opgeleverd als hij niet zelf geschoten had. Dus maakte Ajax het zich onnodig moeilijk. Ontwikkeling in het elftal is nodig,
1 0
Gonzalez75
Ben eerder benieuwd hoe vaak die aan spelen toe komt.
0 0
NaarCLbeker5
Denk vaak genoeg, omdat de concurrentie daar op zijn positie niet sterk is.
0 0
insectenverdelg
Leuke laatste zin van Driessen.

Hier een uitspraak van Valentijn op 13-2-2019.

"Dat kan niet anders. Dan komen ze ook richting de directie. Het kan dan ook niet langer natuurlijk, zeker Marc Overmars niet. (...) Het is toch om te huilen man, de afgelopen weken? Daley Blind. Verdient drie, vier miljoen, wat zie je er nou van terug? Dat heeft papa Danny goed geregeld."
13 0
AlexIbarra
Mooi he? :)

Ook in combinatie met zijn 'hulpactie' voor Daley begin mei, omdat die bijna 1 miljoen pj in zou moeten leveren bij een 20% salariskorting door Ajax.
Terwijl Daley (ik verwijt hem uiteraard niets) toch veel belangrijker voor ons is geweest in het half jaar voor 13-2-2019 dan in het half jaar voor mei 2020.

Maar goed, wij hebben nu ook weer op zijn 'opinie' gereageerd dus wat dat betreft doet Valentijn zijn werk uitstekend.
0 0
Bjorn
Die mensen reageren ook op de waan van de dag. 13 febuari 2019 hadden we net 6-2 verloren in De Kuip, gelijkgespeels tegen Heerenveen en verloren tegen Heracles. Het leek nergens meer op.
0 0
KingJames23
Maar die 6-2 in de Kuip was puur geluk. We hadden daar gewoon met 0-2 voor moeten staan. Feyenoord schiet de bal een keer naar voren en hij lag erin en dat gaf ze vleugels.
0 0
insectenverdelg
Klopt helemaal. Maar we hadden ook voor het eerst sinds jaren, na een hele goede campagne, de groepsfase van de CL overleefd. Dat nadat er al 6 potjes in de booronde waren gespeeld.

Nogmaals dat supporters reageren in de waan van de mag snap ik best, maar een journalist mag wel iets subtieler reageren en iets meer nadenken
1 -1
Leprechaun
De opleiding journalistiek kunnen we wel opdoeken. Je kunt gewoon met lukraak gebazel een baan bij een van de grootste kranten van het land gaan werken.
0 0
insectenverdelg
Dat supporters in de emotie opertilunistisch praten snap ik, maar Driessen mag dat ook doen. Hoeftvtotaal niet zijn woorden de volgende keer te verantwoorden, dan is het opeens: "Geweldig consistent beleid. Altijd al gezrgd"
1 0
MK77
Ik denk dat je hem verwart met een journalist. Van een journalist wordt verwacht dat hij integer te werk gaat en zijn er duidelijke standaarden waar hij aan moet voldoen.
Valentijn is een opiniemaker, dan hoef je alleen maar iets prikkelends te zeggen
1 0
insectenverdelg
Dan mag hij zn LinkedIn wel is aanpassen. Daar beweert hij toch Journalist bij de Telegraaf te zijn...
1 0
MK77
Dat is duidelijk een flagrante leugen
1 0
MK77
Jammer maar als de echte top komt dan snap ik het wel. Beter dan dat hij naar de Chelseas, Inters of Leverkussens van deze wereld gaat.
Vond ook dat hij gister geconcentreerd inviel
3 0
Libero
Absoluut een goede invalbeurt, vaak zie je dat tijdens dit soort transferperikelen de scherpte ver te zoeken is.
0 0