Wright had Van de Beek liever bij Arsenal gezien

BartVeenstra, 25-09-2020 om 08:30, 5455 views, Daily Express, Kelly & Wrighty Show. |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Als het aan Arsenal-legende Ian Wright had gelegen, had Donny van de Beek nu niet bij Manchester United, maar bij Arsenal gespeeld. De Londense club was eveneens geïnteresseerd in de middenvelder, maar moest toezien dat de rivaal er met de speler vandoor ging.

'Van de Beek is iemand waarvan ik had gewenst dat hij naar Arsenal zou zijn gegaan', vertelt Wright in de Kelly & Wrighty Show, geciteerd door The Express. De oud-spits van Arsenal denkt dat het voor Van de Beek moeilijk wordt om meteen een basisplaats te veroveren. 'Als je kijkt naar Pogba en Bruno Fernandes...zij spelen op de positie van Van de Beek. Mensen denken dat ze een middenveld gaan zien met Van de Beek, Fernandes en Pogba, maar ik denk niet dat dat gaat gebeuren.'

'Ook al kan Van de Beek op "zes" spelen, het is niet zijn favoriete positie', aldus Wright, die uiteindelijk positief besluit. 'Luister, Van de Beek wordt met de tijd een geweldige speler voor Manchester United omdat hij een geweldige speler is. Maar is hij de speler die ze nu echt nodig hebben? Toch ben ik erg blij voor hem.'

Rondom het vertrek van Van de Beek naar Manchester United liet Sjaak Swart, die namens Players United één van de begeleiders is van de middenvelder, tegenover Ajax Showtime weten dat ook Arsenal interesse had. 'Ja, ze wilden hem heel graag hebben, maar ze konden nu net niet aan de centjes komen voor een transfer. Zelfs de grootste clubs hebben moeite. Arsenal is een mooie club, maar Manchester United wordt ook zeker een interessant avontuur.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
de-Ajacied
Hij denkt dat vd Beek met de tijd een geweldige speler wordt? Heeft ie de laatste 2 jaar niet naar de CL wedstrijden tegen Bayern, Benfica, Madrid, Juventus, Tottenham en Chelsea niet gezien.
0 -1
Ozymandias
Vd Beek is nog verre van een geweldige speler (voor United). Bij Ajax was hij nog geen dragende speler (iemand die het team naar een hoger niveau trekt). Bij United zal hij (het eerste seizoen) waarschijnlijk niet eens een vaste basisplaats hebben.
0 0
3*stars*3
Voor PL begrippen is Donny nog steeds erg jong.
En wekelijks spelen op dat niveau maakt hem natuurlijk sterker en beter.
Toch past Donny voor mijn gevoel beter in de Bundesliga.

Wat was die Wright trouwens een topspits.
Kreeg destijds nooit de spotlight zoals een gehypte speler als Owen kreeg maar deze man liet echt prachtige dingen zien.
0 0
wieweet
Ik had Donny persoonlijk liever gewoon bij Ajax gezien.
0 0
A'dam Oud-West
Ik had Arsenal ook een mooiere club gevonden voor Donny. Past ook veel meer bij hem als speler en een trainer die weet hoe hij 'm moet gebruiken.
0 0
Lazell
Goede trainer, Aubameyang is goed, maar dan houdt het voor een groot deel op. Ik denk niet dat Arsenal per definitie beter is dan Ajax.
0 -1