De Boer: 'Voor Dest beter nu bij Ajax te blijven'

ThijsZwagerman, 20-09-2020 om 12:25, 4052 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ronald de Boer verwacht dat Sergiño Dest Ajax deze transferperiode gaat verruilen voor Bayern München. Toch zou de analist dit geen verstandige overstap vinden voor de negentienjarige Amerikaans international. 

‘Ik denk dat hij weggaat, want anders houdt Ajax hem toch gewoon aan zijn contract? Dan zeg je: "Jij blijft hier en gaat niet weg"’, opent De Boer bij Goedemorgen Eredivisie. Volgens Voetbal International gaat Bayern München zich na dit weekend weer bij Ajax melden voor Dest. De Boer zou een overgang naar de regerend Champions League-winnaar momenteel echter geen goede overstap voor Dest vinden.

De oud-Ajacied raadt de talentvolle vleugelverdediger dan ook aan om bij Ajax te blijven. ‘Hij moet er goed over nadenken wat zijn perspectief bij Bayern wordt. Daar is hij natuurlijk nog niemand. Bij Ajax is hij nog niet eens basisspeler, dus ik denk dat het voor het verdere verloop van zijn carrière beter is om nu bij Ajax te blijven. Daar is de kans op speeltijd nu veel groter. Tuurlijk is het lastig om nee te zeggen, maar realistisch gezien denk ik niet dat hij bij Bayern veel gaat spelen.’

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van RKC Waalwijk? Zet dan in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Balgobind
Ik vind her sws heel bijzonder dat mazroui de voorkeur krijgt boven hem. Heeft eigenlijk alle facetten voor een top bek. Goed aan de bal, snel goede techniek aardige voorzet aardig verdedigen. Maar is nog jong. Ik snap wel dat die gaat want moet hier gewoon basis speler zijn.
0 0
Van Reenen
Voetbaltechnisch heeft Frank gelijk. Echter, het gaat Dest om de pegels en dat is wat bij hem meer telt dan spelen bij Ajax. Hoogmoed komt misschien voor de val, denkt Frank.
1 0
Amp
Tsja, ik zou liever banken achter pavard dan achter met alle respect mazraoui. Daarbij is mist pavard weleens een wedstrijdje en kan hij ook als cv uit de voeten. Tel daarbij op dat je traint met betere spelers en wedstrijden op hoger niveau hebt. Hebben ze daar straks wel flinke snelheid op de vleugels
2 0
Joseph
Het is natuurlijk lastig om nee te zeggen, al die jongens uit de jeugdopleiding dromen van Bayern en Barca. Je hebt dan echt een sterke achterban nodig die ziet dat dit niet de juiste weg is..

Hij kan bij Ajax nog wel een verkeerde keuze maken en dat zal in de eredivisie ook niet afgestraft worden, maar bij Bayern kan je er direct naast staan. Ben je 20 en dan sta je niet in de basis bij Ajax, maar op de bank bij Bayern. Maar goed, als je daar dan zit en je opent je bankrekening, staat er opeens een getalletje extra op je saldo.
0 0
Adam24
Ik kan mij nog herinneren dat men probeerde De Boer aan zijn contract te houden...
Zo werkt de voetballerij natuurlijk niet, als een speler wilt en er wordt marktconform betaald dan gebeurt het ook.
0 -1