Van Hanegem: 'Ongelooflijk wat Antony laat zien'

ThijsZwagerman, 20-09-2020 om 12:10, 13768 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Feyenoord-legende Willem van Hanegem is erg onder de indruk van Ajacied Antony. De Braziliaanse aanvaller heeft in korte tijd indruk gemaakt op Van Hanegem, die aangeeft mede vanwege spelers als Antony naar Ajax te kijken. 

‘Dat is toch gewoon een geweldige speler?’, reageert Van Hanegem bij Goedemorgen Eredivisie gevraagd naar Antony. ‘Dit is een speler waardoor, in ieder geval ik, naar Ajax-wedstrijden ga kijken. Soms doet hij hele rare dingen en soms mislukt het, maar wat maakt dat uit? Daarvoor kijk je toch naar zo’n iemand? Het is echt ongelooflijk wat hij laat zien’, stelt de lovende Van Hanegem. 

Antony kende kort na zijn komst naar Ajax een sterke voorbereiding en wist deze lijn vorig weekend door te trekken in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Sparta Rotterdam schoot Antony Ajax met een man minder naar een 0-1 overwinning. 

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 7,00 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Diep in z’n hart is Willem gewoon ook n Ajax fan.
4 0
Joseph
Uiteindelijk is het gewoon een liefhebber van goed voetbal en dan heb je in Nederland alleen Ajax.

Het zal hem bij tijd en wijle ook steken dat Feyenoord zijn clubje is en dan laat hij soms rare dingen horen..
2 0
MarLuuk76
In het openbaar is Willem toch wel milder over Ajax. Hoeveel geld zou hij krijgen voor die column in AD. Die door blijkbaar een grotere Ajax hater dan Willem wordt geschreven. Uiteraard weet ik dat het een ghostwriter is, maar toch.
0 0
Redrum
Het moet voor Willem als voetballiefhebber toch al heel lang niet makkelijk zijn om Feyenoord te volgen. Waarschijnlijk moet hij zichzelf voor elke wedstrijd moed inpraten. Ok, het wordt sowieso weer niet om aan te gluren, maar misschien winnen ze wel!
10 0
Frank1978
De vrouw van Willem voor aanvang van een willekeurig wedstrijd van Feyenoord: "En dat de beste maar moge winnen!" Willem: "Nou, dat hoopt ik niet!" ;-)
14 0
Redrum
Haha nice!
4 0
FSideMaluku
Hahaha, prachtig!
4 0
Frank1978
Mooie reactie van Willem en ik denk dat Antony echt een hele goede speler gaat worden, hoop dat hij lang bij ons te bewonderen is!
1 0
Redrum
Ja toch wel fijn dat Ajax in staat is om dit soort spelers te kopen. Het kost een paar duiten, maar je gaat er sowieso geen spijt van krijgen.
2 0
Schip
Las net een interview van Numan op VI, die scout is bij AZ en zei dat AZ nooit zulke sommen kan betalen als Ajax voor Antony neerlegde. En dat spelers als Boadu en Stengs wellicht interessant voor Ajax zouden zijn: "Alles heeft een prijs, maar dat is niet aan mij". Van Galen zei ook al zoiets, maar dan nog iets meer als een boer met kiespijn.

Is dat een nieuwe strategie of i.d.? Eerst hard roepen dat AZ niet aan de 'concurrent' verkoopt en vervolgens door een andere AZ-er laten roepen dat er eigenlijk wel te praten valt, mits de prijs goed is?

Dus men toch wel het geld nodig van zulke home grown spelers. Nou, haal dat maar uit het buitenland zou ik zeggen: einde loopbaan talenten en Ajax is er niets aan kwijt. Tja, game on na die smeerlapperij van Eenhoorn.
5 0
Amp
Ze komen geld tekort daar in dat kapotte stadion. Dus ze moeten nu wat he, helemaal nu ze de grote bekkies niet eens konden waarmaken in de cl voorronde
0 0
Redrum
Ik las dat AZ door de uitschakeling in de CL genoodzaakt is om in ieder geval één speler te verkopen. En aangezien het buitenland geen interesse lijkt te hebben moet Ajax ze opeens uit de brand gaan helpen waarschijnlijk.
0 0
MK77
Dat zal dan Wijndal zijn toch?
2 0
wdeneush
Voor een Feijenoord supporter is een kinderhand snel gevuld
0 -6
7172AFCA7395
Doe normaal man.
De Kromme is bovenal voetballiefhebber.
12 0
RJB1979
Willem de liefhebber.
10 0
Schip
Zo is hij. Siert hem.
7 0