Engelse media zien in Van de Beek lichtpuntje bij droevig United

BadembaBarrie, 19-09-2020 om 23:15, 7490 views, Manchester Evening News, The Sun, ESPN, The Express |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Donny van de Beek heeft positieve beoordelingen overgehouden aan zijn debuut voor Manchester United. The Red Devils speelden stroef en verloren thuis met 1-3 van Crystal Palace. Van de Beek tekende voor de enige treffer van zijn ploeg en zijn optreden kon de Engelse media wel bekoren.

Bij de beoordelingen scoort invaller Van de Beek zowel bij Manchester Evening News als The Sun het hoogste cijfer met een 7. Eerstgenoemd medium stelt dat de oud-Ajacied had moeten starten en The Sun stelt zelfs dat Van de Beek zich op individueel vlak geen beter debuut had kunnen wensen. 

ESPN beoordeelt Van de Beek eveneens met het cijfer 7 en ook daar maakt dat hem de best beoordeelde Mancunian. The Express zag Van de Beek eveneens een positieve impact hebben op het team, maar beloont dat met 'slechts' een 6. Het medium vond Harry Maguire en Scott Mctominay beter spelen en beoordeelde hen wel met een 7. 

Denk jij dat Neres het laatste doelpunt maakt tijdens Ajax - RKC? Zet dan in en krijg 5 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RJB1979
Klote dat United ook in pot 2 zit. Die had ik graag geloot.
1 0
RuffRhythim
Ik kreeg verdomd sterk het idee dat dat hele team voor geen meter begreep wat Donny aan het doen was en waar zijn krachten liggen. Op het moment dat Donny erin kwam zat er eindelijk beweging voorin, maar ze snapten er weinig van. Donny liep gaten te trekken waar spelers niet in stapten. Hij vroeg in telkens vrijstaande positie de bal die hij niet kreeg. Als hij snel de bal kaatst dan wisten ze bij Ajax hoe je daarmee om moest gaan door ook te gaan lopen en op de juiste plaats te gaan staan. Die gasten van Man U bleven gewoon stil staan.

Ik zou hem de volgende wedstrijd maar even basis zetten voor een van die slome gasten die nu basis staat, maakt me niet uit welke.
4 0
Adam24
Ja was echt heel vreemd. Niemand zoekt de combinatie bij United. Rashford, Martial, Fernandes Greenwood gingen allemaal voor de eigen actie of voor de voorzet.
3 0
MK77
Ja was echt kop naar beneden en rennen
0 0
MickS
Ik had exact hetzelfde! Elke diepgang die Donny bood werd gewoon niet gezien, hoe hij ook stond te wijzen en bewegen. Was gewoon heel bizar om te zien.
3 0
MankeNelis
Opvallend hoe statisch die gasten om Donny heen waren. Leken wel houtenklazen. En dan die twee centrale verdedigers, die kunnen niet met 40 meter in hun rug spelen. Daar moet nog heel wat gebeuren willen in de top 4 eindigen.
3 0
Superjan
In Donny zit tenminste beweging en snel spelen. Mijn god wat oogt het verder inspiratieloos daar. Zeker als Bruno Fernandes het even laat afweten.
1 0
Adam24
Maguire een 7? Hoe dan?! Kunnen we McTominay niet naar Ajax halen, zou perfect passen bij Gravenberch. ;)
0 -1
3*stars*3
Elke keer als ik die Maguire zie, denk ik automatisch weer aan die 80/90mil.
Besef dat een v Dijk zelfde bedrag was.
United blijft een wereldclub maar moet nog aardig wat gebeuren daar, om weer serieus mee te strijden voor de prijzen in Engeland.
3 0
Elayais
Je moet wel rekening houden met een dubbele Engelse bonus in dat bedrag.

x miljoen omdat het een Engelse club is
x miljoen omdat het een Engelse speler is, want 'homegrown' maakt daar nog uit

Het zou bij een buitenlandse speler uit een buitenlandse competitie waarschijnlijk meer 40-50 miljoen geweest zijn (wat ik nog steeds veel vind voor die Maguire, misplaatste hype daar in de UK).
0 0
VoorOnzePloeg
De verdediging vooral. De rest van het team is gewoon echt goed. Maar ik las dat ze interesse hadden in Upamecano, en dat zou natuurlijk echt een impuls geven
1 0
3*stars*3
2 CV,s en een extra spits erbij want als je terug moet vallen op Ighalo?
0 0