Derksen kritisch op Ten Hag: 'Hij lult uit zijn nek'

JesseTH, 14-09-2020 om 22:30, 9104 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Johan Derksen heeft zich zondag gestoord aan de uitspraken van Erik ten Hag na afloop van Sparta Rotterdam - Ajax. De oefenmeester was bijzonder tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg en daar begrijpt Derksen niets van.

'Die jongen kan na elke wedstrijd dit soort onzin uitslaan, omdat hij toevallig het geluk heeft dat hij trainer is van Ajax is en wint', aldus Derksen bij Veronica Inside. 'Alle trainers in de Eredivisie zouden met Ajax van Sparta winnen, dat is geen verdienste. Hij staat gewoon uit zijn nek te lullen. Hij heeft al jaren het beste materiaal.'

Ook laat hij zich uit over de rode kaart die Nicolás Tagliafico zondag kreeg. Hij begrijpt dat het onrechtmatig overkomt, maar blijft bij de feiten en neemt het ook Tagliafico zelf kwalijk. 'Spelregeltechnisch is het volkomen juist. Het ruikt een beetje naar onrecht, maar hij heeft het ook aan zichzelf te wijten. Hij is een linkspoot en die kan niet met zijn rechterbeen een sliding maken. Dan krijg je met zijn linkerbeen een karateduik en daardoor mist hij de bal en stuit de bal tegen zijn hand.'

'Wij zijn dat niet gewend, maar die spelregels zijn aangepast', vervolgt de analist over het onderwerp. 'De scheidsrechters moeten de spelers in de Eredivisie bij een beslissing dan uitleggen hoe de spelregels zitten. Het is ingewikkeld, maar hoe het nu veranderd is, is dit een juiste beslissing.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RuffRhythim
Aldus die iemand die zelf altijd uit zn nek lult...
0 0
Web
Derksen komt nooit verder dan te zeggen dat iedereen met de spelers van Ajax goed voetbal kan spelen
Dan zou ik geen dure trainer meer voor de groep zetten
Maar Derksen vind van Marwijk en de trainer van Sparta, kan even niet op zij naam komen? Top trainers
0 0
Ajaxtao
Die hypocriete zeikerd kan je niet serieus nemen als beweerd dat vaste studiogast Bassie Nijhuis een goed scheids is. .En al helemaal niet met die clown van kamphuis.
0 0
Ajax27
Ten Hag bracht een lulverhaal, maar van de andere kant sta je een dik uur met 10 man op een stroperig kunstgrasveld waar niet op te voetballen valt, is het je eerste competitie wedstrijd, was het vrij warm en ben je nog zoekende hoe de puzzelstukjes perfect in elkaar kunnen gaan vallen. We hebben gewoon gewonnen, 3 punten, klaar.
0 0
Redrum
Tja, Derksen is gewoon een zure zeiksnor, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel redelijk met hem eens ben. Ik ben met frisse moed aan dit seizoen begonnen, maar Erik heeft dat in één wedstrijd alweer volledig doen omdraaien. Hij presteert het gewoon weer om een totaal verkeerde opstelling te kiezen en gaat dat dan na afloop zoals gebruikelijk weer lopen verdedigen. Op deze manier haalt hij er gewoon niet het maximale uit en gaan we weer meerdere hele frustrerende potjes tegemoet. Iets dat totaal onnodig is.
1 0
Hollister
laat lullen die hypocriete gasten.. die gaan de komende maanden roemloos ten onder en zullen altijd herinnerd worden als geldwolven die onder druk van De Mol de schijn blijven op houden.
1 -1
Subzzee
Zeiksnor moet al lang in pensioen.
0 -1
Sterspeler
Zeiksnor heeft gewoon gelijk en ik ben blij dat hij het zegt. Het slaat als een lul op een drumstel om de vergelijking met BvB te maken in een oefenpot.

Dat je wint met een rode kaart is fijn, maar dat wil niet zeggen dat het spel goed was. PSV wint ook wel eens met 5-0. Dan is het nog steeds lelijk voetbal.
1 0
Jeugd
Reageer nou niet zo defensief allemaal. Ten Hag is een prima trainer maar zijn media optredens doen meestal je tenen krommen en hij lukt inderdaad regelmatig uit zijn nek. Komt gewoon niet goed over, doe daar nou niet moeilijk over, iedereen ziet het.
0 0
Frank1978
Ik denk dat Ten Hag in de kleedkamer heus wel behoorlijk kritisch geweest is op de groep. Wat mij betreft prima dat hij voor de draaiende camera's niet de boel af gaat vallen, daar heeft niemand wat aan bij Ajax. Verder weer het bekende denigrerende toontje van deze engnek. "Die jongen heeft het geluk..." Wie denkt die Derksen eigenlijk wel niet dat die is? Blij dat ik al jaren niet meer naar deze onzin kijk.
1 -1
Bennyben
Al had die niks gezegd dan had Derksen er ook iets van gevonden , die gasten lullen om het lullen kijk liever naar koffietijd.
1 -5
Joker
Eerst Makkelie ongevraagd zeer onethische op het hakblok zetten vanwege zijn geaardheid Qatar , principes en geld.

En nu het om zijn geld gaat zijn eigen principes overboord gooit, en braaf aanschuift en doet alsof er niets is gebeurd.

Echt een hele enge foute vent, zou in de oorlog geen verzetsstrijder zijn geweest, om het heel netjes uit te drukken.

Goed duo met die Genee soort zoekt soort
12 -2
Juichtoon
Ten Hag steunt zn spelers. Prima.
Verder wordt het eens tijd dat Derksen de link tussen Nijhuis en pro Fnoord / anti Ajax legt. Ja Basje gaf Fnoord een makkelijke strafschop en keek bij PEC 2x weg. Nou hoe zou dat nu komen?
10 -2
Tinus
Prima dat Ten Hag zijn spelers steunt, maar hij doet ff teveel zijn best om te doen of het geweldig was. Je kunt best kritisch zijn en je spelers steunen tegelijk. Dit is gewoon ongeloofwaardig.
Derksen draaft hier een beetje door, maar ik kan me ook erg irriteren aan de analyses van EtH.
0 0
Jeugd
Helemaal eens
0 0
Stuyvesant
Dat doet Derksen niet. Mist hij een gast in feyenoord inside en kan hij zijn boekjes niet meer verkopen.
1 0
Ferd
Derksen die zegt dat iemand uit z’n nek lult. Dat is alsof water klaagt dat iemand anders nat is
13 -3
Aeter
Ik snap dat ten Hag tevreden was, gezien de rode kaart en het feit dat er niks is weggegeven. Maar euforie lijkt me ook niet op zijn plaats. Natuurlijk is dit de eerste wedstrijd en kan het allemaal nog beter en hadden we meer verwacht na zo'n sterke voorbereiding. Toch mag hij best gewoon realistisch en eerlijk zijn en de vinger op de zere plek leggen. Dat zal vast gebeuren bij de analyse met de spelers enzo, dat geloof ik wel, maar wat is het nut van jezelf voor schut zetten met dit overenthousiaste geneuzel? Ik vind het nog steeds een prima trainer, maar het begint een beetje een van Gaal te worden in interviews met zijn rare gezwam. Gelukkig is hij niet zo zelfingenomen, maar het irriteert op dezelfde manier.
3 0
fanforeffer
Ten Hag is niet toevallig trainer van Ajax. Hij is daar aan gesteld voor zijn kwaliteiten,die we de afgelopen ook gezien hebben.
5 -9
ajax1981
Als ten Hag zo goed uit zijn nek kan lullen kan hij zo bij VI, want daar doen ze niet anders.
Zoveel tijd volpraten.
10 -7
JOHANisGOD
Geweldig programma!!!
7 -15
Ferd
En ik maar denken dat de Johan waar jij in je nickname op doelde Johan Cruijff was. Maar nee, je hebt het over die endnek
0 0
Gerbrand
Programma van en voor sneue mensen.Ik neem aan dat je dat ook bedoelt.
0 -1
trodat4030
Onzin, prima stukje vermaak aan zowel het begin als het eind van het weekend. Je moet alleen niet alles bloedserieus nemen, dan is het echt een heerlijk programma om ff geregeld in een deuk te liggen.
1 -3
Lazell
Je bedoelt als je voor een voetbalmening kijkt, moet je niet kijken. Helft van de uitzending lullen ze over RTL Boulevard achtige zaken en de andere helft is de mening van de gemiddelde kroegbezoeker. Als ik wil lachen kijk ik geen voetbalprogramma. Ik kijk voetbalprogramma's voor nieuwe inzichten, maar dat is al een jaar of 5-10 verleden tijd.
2 0
Libero
Toen Derksen nog voor VI werkte had hij nog wel eens wat te melden (lees: op te lezen), sinds zijn vertrek daar is het programma verworden tot een Koffietijd plus testosteron.
0 0
Juichtoon
Is Fnoord TV, van Fnoorders voor Fnoorders. Ik kijk er nooit naar.
7 -3
JohnTB
Dat is onzin
1 -1
Juichtoon
In grote lijnen klopt het.
0 0
31xAjax
Hear hear...
2 -2
Schip
In dit geval had Derksen 100% gelijk. TH gedroeg zich echt als de bekende gladiool door geen enkel verbeterpunt te kunnen verzinnen, ja misschien op detailniveau, en tactisch een perfecte uitvoering te hebben gezien na een ontiegelijke zaadpot, ook met 11 tegen 11.

Los daarvan: heeft iemand die Veerman wat beter gevolgd en dan niet zijn aanvallende acties maar juist zijn controlerend vermogen? Duelkracht,
positionering, balveroveringen etc?
6 -2
Lagasj
Kan zo mee in Ajax 1.
Uitstekende voetballer en die kan Ajax op die positie wel gebruiken.
1 0
kevinski94
Ahhh de anti ajax kliek krijgt weer zendtijd, waarom geven jullie hier nog aandacht aan AS?
7 -10
Raoul14
Jij vond het een sterk interview?
3 0
JOHANisGOD
Mensen mogen alleen maar positief over Ajax praten?
4 -5
Libero
Er is ook nog zoiets als de gulden middenweg.
Het is daar wel vaak heel negatief als het over Ajax gaat.
Ook bv. qua verwachtingen voorafgaand aan een Europese pot.
Maar puur positief moeten we ook zeker niet willen, we moeten wel nog wat om op te reageren hebben, hè? ;)
0 0
Lagasj
Web talk.
2 -2
Cello
Het lijkt eerder, dat mensen alleen maar negatief kunnen praten over Ajax....zelfs hier op AS. Soms wordt je zelfs op AS, toch ee najax-supportersite en forum, verweten dat je nota bene een ajax-bril op hebt en moet afdoen. Te-gek-voor-woorden!.
5 -3
Lagasj
Jouw Ajax bril is beslagen. Even een doekje over halen.
3 -3
insectenverdelg
Met ten Hag zn materiaal presteert iedereen wel. Aldus Derksen. Wel vergeet ie ff t op een haar na missen van de CL mee te nemen in die beschouwing.
4 -4