'Bakker goed in het ondersteunen van Neymar'

ThijsZwagerman, 11-08-2020 om 12:30, 5492 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Süleyman Öztürk, journalist van Voetbal International, vindt dat Mitchel Bakker het goed doet bij Paris-Saint Germain. Öztürk stelt dat de oud-Ajacied nuttig is in het ondersteunen van sterspeler Neymar en zodoende van waarde is op de linkerflank.

‘Hij is één van de weinige verdedigers die altijd fit is en kan blijven lopen’, vertelt Öztürk over Bakker. ‘Op de zijkanten heb je spelers nodig die meters maken en het veld breed houden als bijvoorbeeld Neymar naar binnenkomt. Daar is Bakker goed in. Hij is min of meer het linkerbeen van Neymar. Je kunt het vergelijken met hoe Giovanni van Bronckhorst bij FC Barcelona vroeger Ronaldinho ondersteunde.’

Hoewel Öztürk te spreken is over het niveau dat Bakker haalt, vindt de journalist wel dat de linksback zich aan de bal nog moet ontwikkelen. ‘Aan de bal heb ik nog niet zo gek veel dingen gezien waardoor ik denk: Dit is de nieuwe Dani Alves. Dat is absoluut nog niet zo, maar voor iemand van die leeftijd en op dat niveau, heeft hij het prima ingevuld.’

Denk jij dat Wolverhampton Wanderers en Sevilla met 2-2 gelijkspelen? Zet in en krijg 15,75 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sneijdertje
Hoe vaak heeft die Solomon die Bakker al zien spelen met Neymar dan om daar nu al van alles over te oordelen en te claimen?
0 0
MPAjax
het is een beperkte back en daarom idd als verdediger goed maar acties hoef je niet te verwachten misschien later
0 0
Lazell
Tagliafico is ook vrij 'beperkt'. Is geen technisch verfijnde speler, maar werkt hard, maakt veel meters en geeft af en toe een goede lage voorzet. Technisch is dat niet zo heel moeilijk. Backs hoeven niet allemaal Alexander Arnold te zijn om effectief te zijn.
0 0
Libero
Maar hoe zit het met het scorend vermogen van Bakker?
https://www.youtube.com/watch?v=gxqj6AiV5PU
0 0
036AFCA97
Je kan zeggen wat je wil, maar Bakker staat wel mooi met Neymar en Mbappe op het veld bij een topclub. Zelfs al haalt die het niet kom je met Ajax jeugdopleiding en PSG ervaring toch wel weer bij een goede club terecht.
1 0
Bennyben
Van der wiel heeft daar ook een paar wedstrijdjes gespeeld kijk waar die nu staat
0 0
Lazell
Vergeet het salaris niet. Nu bij PSG zal het al lekker zijn, maar bij de volgende clubs ook. Heeft niet per definitie de verkeerde keuze gemaakt achteraf.
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Één zwaluw maakt nog geen zomer
0 0