Zaakwaarnemer stelt: 'Ajax heeft genoeg vlees op botten'

ThijsZwagerman, 01-07-2020 om 16:50, 11131 views, Het Parool |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zaakwaarnemer Hakim Slimani verwacht niet dat de coronacrisis Ajax grote financiële problemen op zal leveren. Daarnaast stelt de belangenbehartiger dat de transfermarkt op gang zal gaan komen, zodra de Europese topclubs de eerste grote transfer gaan doen. 

‘Als er in de top grote bedragen worden betaald, dan druppelt dat uiteindelijk door naar Nederland. Topspelers zullen hun toptransfers toch wel gaan maken’, vertelt Slimani aan Het Parool. Hij verwacht daarnaast niet dat topspelers veel aan salaris hoeven in te leveren. ‘De pijn zit hem waarschijnlijk in het middensegment en lager. Bij jongens van clubs onder Ajax, AZ en PSV. Die zullen qua salaris moeten inleveren.’

Voor Ajax verwacht Slimani verder niet direct grote problemen. ‘Ajax heeft genoeg vlees op de botten.’ Toch zullen ook de Amsterdammers volgens Slimani lijden onder het inkomstenverlies als gevolg van de coronacrisis. De zaakwaarnemer noemt bijvoorbeeld het spelen van wedstrijden mét publiek een belangrijke inkomstenbron. Dit is bij aanvang van het nieuwe seizoen in het beste scenario slechts gedeeltelijk mogelijk, waardoor Ajax op dit vlak inkomsten zal mislopen.

Denk jij dat Bologna en Cagliari met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,55 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Antafca
dankzij frank de boer hebben we al die poen
0 0
f*ck010
Jezus wat een open deuren. Als je niks te melden hebt zeg dan ook gewoon niks
0 0
JSF
Dan vertrouw ik er op dat Ajax dat ook van jouw financiële situatie vindt...
0 0