Landgenoot tipt Marin: 'Ga naar Galatasaray'

FinnDekker, 02-06-2020 om 13:25, 3773 views, ProSport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Razvan Marin is beter af bij de Turkse club Galatasaray. Dat is wat Florin Bratu heeft gezegd bij ProSport. De middenvelder van Ajax speelt een jaar in Amsterdam maar kan de verwachtingen op zijn zachtst gezegd nog niet waarmaken. De landgenoot van de Roemeen raadt daarom een overstap naar Istanbul aan. 

Bratu, die zelf in het verleden een seizoen actief was bij Gala, weet dat Marin de kwaliteiten wel heeft. 'Hij is een intelligente speler, een speler die het spel kent en Galatasaray is een team dat het spel grotendeels bepaalt. Marin is een speler die het initiatief kan nemen, hij kan de acties van Galatasaray coördineren.' 

De voormalig aanvaller denkt te weten waarom het tot dusver nog niet is gelukt bij Ajax. 'Ik denk dat hij ritme nodig heeft. Als hij dat heeft, kan hij een beter niveau bereiken.' Desondanks denkt Bratu dat het beter is als de Roemeen vertrekt. 'Galatasaray is een geweldig team. Het zou een geschikte zet voor hem zijn.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Ritme my ass... Ten Hag heeft m in het begin nog behoorlijk lang laten staan. Zowat de hele voorbereiding en een aantal competitiewedstrijden.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Cashen Ajax en klaar
0 0
PierreHeno
Ik ben dan wel geen landgenoot van Marin maar ik zou hem ook Galatasaray aanbevelen.
1 0
Montana
Uiteraard heeft hij te weinig gespeeld om er een goed oordeel over te vellen maar mijn eerste indruk: Hij kan niet tegen druk.

In zn aannames en passes was het allemaal twijfelachtig. Hij zou een fenomenale trap moeten hebben, als hij in de positie kwam om dat te laten zien dan was het weer een tikkie breed/terug. Die honger/wil/gierigheid/egoisme (in de beste zin van het woord) mist hij. Ziyech leed veel balverlies maar ging gewoon vrolijk door met riskantje passes. Sneijder 'zag' ook heel vaak de spits niet en schoot gewoon vanuit de 2e lijn.

Als Marin het hier niet kan, kan hij dat ook niet bij Gala. Dat publiek kraakt/maakt spelers.
1 0
Drukwerk1968
Jij noemt het gebrek aan honger , ik aan het feit: wil geen fouten maken en weinig zelfvertrouwen
0 0
Libero
Sommigen hebben nou eenmaal wat langer nodig, maar soms kan het ook gewoon een mismatch zijn. Het ziet er idd naar uit dat het hem aan het nodige vertrouwen ontbreekt, maar dat kan zomaar veranderen na een paar goede wedstrijden op rij en wie weet is ie inmiddels ook wat meer op zijn gemak in de groep.
0 0
michel76
met als beste voorbeelden....Zlatan en Chivu
0 0
Mark03
Je vermoeden zou best kunnen kloppen. Hij lijkt gewoon totaal geen zelfvertrouwen meer te hebben. Het is zelfs zo erg dat hij tegen Spakenburg moeite had om mee te komen, terwijl hij echt wel kan voetballen.
0 0