'Leek alsof Schwolow acht armen en zeven benen had'

BartVeenstra, 27-05-2020 om 09:45, 6387 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De door Kicker aan Ajax gelinkte SC Freiburg-doelman Alexander Schwolow kan na zijn optreden van dinsdagavond op behoorlijk wat complimenten rekenen. In het uitduel met Eintracht Frankfurt (3-3) moest hij drie doelpunten incasseren, maar dit hadden er veel meer kunnen zijn.

Timothy Chandler, verdediger van Eintracht Frankfurt, baalt van het gelijkspel. 'De frustratie overheerst', citeert Voetbal International Chandler. 'We hadden zó veel kansen... Wij hadden deze wedstrijd absoluut moeten winnen, maar het leek wel of Schwolow acht armen en zeven benen had', aldus de mandekker. Adi Hütter, trainer van Eintracht Frankfurt, geeft Schwolow eveneens complimenten. 'Wij waren veel beter. Freiburg mag Schwolow bedanken dat wij niet zes of meer doelpunten maken.'

Bij SC Freiburg is men uiteraard zeer tevreden met het optreden van Schwolow. 'Hij was veruit onze beste man op het veld', zegt trainer Christian Streich. Teamgenoot Nils Petersen is zijn doelman enorm dankbaar. 'Als er geen corona was, dan had ik Schwolow getrakteerd op een etentje. Maar we moeten afstand houden, dus daarom steek ik alleen een kaarsje voor hem aan.'

Schwolow werd vorige week nog gelinkt aan Ajax. De Amsterdammers zullen mogelijk op zoek moeten naar een nieuwe eerste doelman aangezien André Onana wellicht een transfer maakt. Voor de goalie uit Kameroen zouden de clubs uit het buitenland in de rij staan.

Denk jij dat Hertha BSC na exact 20 minuten op voorsprong staat in Leipzig? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mikee
Één schwolow maakt nog geen zomer
3 -1
markk
Beter 1 Schwolow in de hand dan 10 in de lucht.
1 0
ST
Deze is echt goed :D
1 0
MankeNelis
Staat ook wel bekend als 'das Octopussy'.
1 0
insectenverdelg
Schijnt ook goed wedstrijden te kunne voorspellen.
7 0
Freddy
Wil hij überhaupt naar Ajax?
3 0
Cruijffthebest
Wil hij eigenlijk naar Ajax?
0 -3
ram
Als je iemand graag wil verbeteren, doe het dan goed...

Maar het is beter om het niet te doen, in dit geval. Zijn zin is beter Nederlandsche dan jouw zin.
2 0
ram
Ik ken hem niet maar krijg steeds meer het idee dat dit de beste vervanger voor Onana is! Zeker als ie een afkoopsom van 8 miljoen heeft, lijkt het de perfecte man.
2 0
Saanchez
Had ik maar acht arm
1 -1