'Dat Tagliafico het zo goed doet, vervult me met trots'

BartVeenstra, 22-05-2020 om 11:25, 2699 views, Orgullo Rojo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het doet voormalig Independiente-fysiotherapeut Alejandro Kohan goed dat Nicolás Tagliafico zich via Ajax in de belangstelling van de Europese top heeft gespeeld. Het duo werkte eerder samen met elkaar in Argentinië.

Tagliafico vertrok in januari 2018 naar Ajax en rond diezelfde periode vertrok ook Kohan bij Independiente. 'Dat hij het nu zo goed doet in Europa en zelfs bij de nationale selectie zit, vervult me met trots. Toen hij nog bij Banfield zat, zei hij altijd dat hij een stap wilde maken naar een grotere club en een WK wilde spelen', vertelt Kohan tegen Orgullo Rojo.

Vooral de persoonlijkheid en mentaliteit van Tagliafico worden geprezen. 'Hij is van nature een echte leider en heeft echte normen en waarden. Mensen als Tagliafico versterken de groep. Ze tonen tijdens training veel inzet en brengen de energie over.'

Tagliafico wordt al langer in verband gebracht met een transfer. Zo zouden onder meer Atlético Madrid, FC Barcelona, Internazionale, Arsenal en Chelsea interesse hebben in de Argentijn. Vrijdag nog schreef The Sun over de interesse van Arsenal in Tagliafico.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJK54
Ik lees net dat hij zijn zaakwaarnemer opdracht heeft gegeven naar een andere club te gaan kijken dus die is weg. Nu afwachten wie er nog meer gaan zo hard loopt het nog niet.
0 0
Toeschouwer
Ik zie nog geen transfer Nico !!!
Valt dus wel tegen , of hij wel bij een top club aan de slag kan.
0 0
Chesterson93
Ok
0 0