Derksen: 'Lachwekkend wat er gebeurt in Nederland'

JesseTH, 10-04-2020 om 21:40, 33067 views, Veronica Inside |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Johan Derksen is aan tafel bij Veronica Inside niet te spreken over de manier waarop de KNVB-directie omgaat met de coronacrisis. Er moeten keuzes gemaakt worden over de nabije toekomst van het Nederlands betaald voetbal, maar ondertussen ziet de analist dat Eric Gudde zich voor het karretje laat spannen.

De topclubs uit de Eredivisie spraken hun wens voor het stopzetten van de competitie uit, waarna de andere clubs in actie kwamen. De middenmoters dachten: die topclubs moeten niet denken dat zij de baas zijn. Gudde, die niet geremd wordt door enige kennis van zaken, laat zich daarin meeslepen en hij laat zich influisteren door wat jongens in Zwitserland (FIFA en UEFA, red.). Het is lachwekkend wat er allemaal gebeurt in Nederland.'

'Als ik meneer Gommers (voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en ic-arts in het Erasmus MC in Rotterdam, red.) hoor zeggen dat hij als de dood is voor een nieuwe explosie als er ergens veel mensen bij elkaar komen, dan denk ik: joh, neem die man nou eens serieus', gaat hij even later verder. 'Hij is er nu net tussendoor geglipt met zijn IC-plaatsen in Nederland.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cupmetgroteoren
Binnenkort interesseert niemand zich om dat geneuzel over voetbal. In Zuid-Italië worden winkels geplunderd en in België zijn rellen ontstaan. Met dank aan Gommers en het rivm gaat het hier ook van kwaad tot erger worden. Er worden niet voor niets apocalypse-films gemaakt. Dat is allemaal gebaseerd op 'wat zou er gebeuren als...'. En dan krijg je dus voorspelbare scenario's als totale anarchie. Ik leef liever in een samenleving waarin 0.8 procent mensen sterven door corona dan in een samenleving waarbij de anarchie is uitgebroken.
1 -1
Sterspeler
Apocalypse films worden gemaakt omdat er enorm veel geld mee te verdienen valt. Niet omdat er een memo is over hoe het leven dan daadwerkelijk is.

Het is acteren en geld graaien. Niet meer, niet minder.
1 0
RusselWestbrook
Eén ding heeft deze crisis ontzettend duidelijk gemaakt: kapitalisten zijn een fucking virus, die ons allemaal zouden vermoorden voor een paar euro's.
3 0
Amp
Laat deze man beter stil zijn. Toen een aantal clubs zich uitspraken liep ie popiejopie met de meute mee om schamde te spreken over overmars. En nu de knvb dus nog niks wil doen lult ie weer de andere kant op
3 -7
FSideMaluku
In dit soort werelden viert nepotisme altijd hoogtij. Als hij nu iets zegt wat onwelgevallig is voor de heren bij de UEFA of FIFA, dan kan hij over drie maanden zijn baantje daar vergeten. Dus hij doet zijn halsbandje gewoon om en gaat voor de voetjes liggen wachten tot hij uitgelaten wordt..
5 0
RusselWestbrook
Eh... even een vraagje. Wat betekent nepotisme volgens jou?
0 0
atalantanio
De KNVB mist leiderschap, daarom lopen ze als schoothondjes achter de UEFA aan die op zijn beurt duidelijk op de hand is van het grote geld, en dus vooral geen beslissingen wil nemen die financieel nadelig uit kunnen vallen. Het is een schande dat deze gasten denken dat ze een uitzondering zijn op de regel. Alsof iemand nu zit te wachten op Ajax tegen Utrecht, terwijl dat misschien wel mensenlevens zou kunnen kosten.
2 -1
Van Reenen
Hoor net in npo1 dat er door een professional werd verteld dat men bang is dat sporters bij elkaar komen. Reden is dat sporters de grootste verspreiders van het virus zullen zijn.
Tja, ik zeg het nu maar hardop dat die klootzak van een Gudde het financiële boven de gezondheid stelt.
3 0
Bky
In week 14 zijn er 5000 mensen overleden in Nederland in totaal. Normaliter zal dit in week 14 op 3000 moeten liggen. Het CBS zegt ook dat er veel meer doden zijn dan het RIVM aangeeft, want die geven alleen het aantal doden aan die ook daadwerkelijk getest zijn.

We zitten in een enorme crisis. Dat de KNVB nog steeds doodleuk denkt dat we irrelevante zaken als 22 overbetaalde mensen achter een bal aan laten rennen door kunnen laten gaan in deze tijd laat zien dat ze totaal zijn losgekoppeld van de realiteit.
8 0