Woerts: 'Spelen met kerst en oud en nieuw'

FinnDekker, 07-04-2020 om 14:57, 3817 views, VI |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Chris Woerts denkt dat de Eredivisie beter af is als men volgend seizoen met twintig clubs speelt. De marketeer legt aan Voetbal International uit dat een groter deelnemersveld uiteindelijk zal leiden tot een gezondere situatie voor veel clubs, die nu getroffen worden vanwege de coronacrisis. 

Woerts stelt het volgende voor. Niemand degradeert uit de Eredivisie, maar je laat wel twee clubs uit de Keuken Kampioen Divisie promoveren. 'Dat betekent volgend jaar twintig clubs, meer wedstrijden, vaker een midweeks programma, spelen met kerst en oud en nieuw.' Dit gebeurt onder meer in de Premier League. 

'Het gevolg: spanning, een felle degradatiestrijd, maar ook kansen in de Keuken Kampioen Divisie, want met zestien clubs is de kans op promotie weer wat groter. Op die manier kunnen we er met z’n allen weer bovenop komen', aldus de marketeer.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax1981
Wanneer begrijpt zo iemand nu dat kwaliteit prevaleert boven kwantiteit.
0 0
PierreHeno
Een marketeer die het voetbal gaat aansturen. Dat is nu juist het grote probleemL het gaat niet meer om de sport maar om het geld wat er mee gegenereerd kan worden en daar pikken al die reclamemannetjes al een veel te grote hap uit. Weg met dit soort zakkenvullers. Ze leveren helemaal niks maar graaien zich rijk ten koste van anderen.
0 0
Welja
Docter reklamemannetje de voetbalkenner. Allemaal luisteren mannen! Deze man heeft het voetbal uitgevonden.
0 0
Jos1983
Hahah zegt de oud manager van Feyenoord en huidige adviseur van ADO, samen met oud ADO directeur Manders is deze opmerking wel te plaatsen..
competitie opdoeken 2 degradanten 2 promovendi klaar
1 0
Amp
Dus voortaan 16 clubs in kkd en 20 in eredivisie of wat? Waarom wil men zo graag de breedtesport in terwijl het nu de tijd is om door te pakken en aan te haken? Waarom leuk lopen doen promotie van die twee clubs terwijl de competitie niet klaar is, maar wel moeilijk doen als ajax een schaal zou moeten krijgen als de competitie niet af is...?

Overigens ook gewoon lekker spelen met pasen en pinksteren, hemelvaart er ook bij.
0 0
Hollister
Woerts die natuurlijk van VI ruimte krijgt terwijl hij afgelopen jaren keer op keer gekleineerd is.. hoezo hypocriete wereld.. Meneer Woerts die zich zelf laat misbruiken om zijn cluppie te steunen..
0 -1
Hollister
Ben ik de enige op lijkt het gewoon even een complete hetze tegen Ajax en met name Overmars.. en wat ook opvalt.. voor het eerst in 2 a 3 jaar zie ik steeds vaker dat de Telegraaf en vooral Valentijn Driessen weer Ajax in genade heeft aangenomen.. nu ontstaat er zelfs een rel in de media onderling... de partijen zijn gekozen en staan loodrecht tegenover elkaar.
De laatste week volgen de anti Ajax stukjes zich in raptempo op.. lijkt op een georganiseerd verweer en stelling tegen Ajax en Overmars.. wij als supporters moeten de club nu meer steunen dan ooit..
3 -1
Amp
Ajax verkoopt, ajax bashen verkoopt nog beter. Grappige is dat je nauwelijks de namen van az en psv in deze kwestie nog leest, zogenaamd puur omdat ajax/overmars eerder dan gepland/gewenst uit de school klapte.
0 0
Rujar
Waar heb je het over? Welke hetze?
0 0
Hollister
Hebben we weer een kakkerlakje of lampie hier of volgt dombo geen media
0 0
EuforischeRealist
Dit is dezelfde Woerts die de competitie toch wil afmaken? Waarom nu dan ineens met een plan komen waarin er wel gestopt is?

Een dom plan overigens maar dat terzijde. De felle degradatiestrijd is er nu ook al met 2 ploegen die direct afzakken en datzelfde geldt voor de promotiekansen uit de KKD. Verder breng je met meer ploegen het gemiddelde niveau alleen maar naar beneden dus hoe je hier sterker van wil worden is mij een raadsel?
2 0
JariJari
We wilden minder clubs. Niet meer.

Ado en Rkc eruit en geen vervangers aub.
3 -2
afcsja
Gewoon de 2 laagste clubs met kunstgras! Dat lijkt me nou echt een mooie optie
1 0
ram
Ja... lekker solidair. Ado wordt dan ongelooflijk genaaid. Gewoon niet doen.
0 -2
JariJari
Fuck ado
0 0
Kingoffdatoilet
Ik persoonlijk ben altijd tegen het idee van minder clubs geweest. 20 vind ik veel mooier dan 16.
0 -4
Middenweg401
Ik ben zeer voor een zo klein mogelijk nationale competitie (12 of zo) en daarvoor in ruil zo veel mogelijk Europees met gelijke verdeling van de gelden.
D.w.z. in een normale situatie zonder Corona. Dus niet aankomend seizoen.
1 0
ram
Waarom? Dat betekent gewoon veel meer wedstrijden tegen matige ploegen. Wat is daar mooi aan?

Wat mij betreft delen we onze twee profcompetities op in drieën: drie league met 12 ploegen. Eerst 22 wedstrijden tegen elkaar, dan de competitie opdelen in tweeën: een degradatiegroep en een kampioenengroep. Gewoon de punten houden maar nog ff 10 potjes tegen elkaar. Zo heb je op een hele simpele manier veel meer wedstrijden op niveau en veel meer spanning. Goed voor alles en iedereen.
2 -1
DT10
Kan iemand mij vertellen wat deze man gedaan heeft om dit podium te krijgen?
0 0
Stuyvesant
Hij is directeur geweest bij feyenoord en in Engeland.
0 0