SC Cambuur-directeur baalt van statement topclubs

ThijsZwagerman, 05-04-2020 om 09:25, 3395 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

SC Cambuur-directeur Ard de Graaf is niet te spreken over het statement dat clubs als Ajax, AZ, PSV en RKC Waalwijk deze week afgaven. De genoemde clubs pleiten voor het beëindigen van het huidige voetbalseizoen in Nederland, maar dat vindt De Graaf voorbarig.

‘Ik vind het jammer dat Ajax, AZ, PSV en RKC er nu al zo over praten. Stoppen kan altijd nog. Laat de KNVB maar eerst alle mogelijkheden verkennen’, stelt de SC Cambuur-directeur in gesprek met de NOS. ‘Er zijn momenteel grotere dingen aan de hand, laten we ons daar vooral mee bezighouden. Dit overschaduwt alles.’

SC Cambuur is momenteel koploper in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt dus op promotie naar de Eredivisie. De Friese club wacht echter rustig af hoe de zaken zich op voetbalgebied ontwikkelen en communiceert in deze tijd goed met de KNVB. ‘Iedereen beseft dat dit alles tijd nodig heeft. We hebben veel overleg met elkaar, want in tijden van crisismanagement kan alles weer heel snel veranderen. De clubs beseffen dat ze mee moeten in dit proces’, besluit De Graaf.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Web
Alle idioten in het voetbal denken dat het spelletje boven het belang van de Wereld gaat
0 0
Sanalologo
Tuurlijk meneer de voorzitter. Je bent bang dat je een promotie door de neus gedrukt krijgt. Spreekt weer uit eigen belang. Terwijl ajax az psv uit het belang van de maatschapij spreekt.
2 -1
ajax2004
Is natuurlijk ook wel een verschil of je voor een handje vol supporters verantwoordelijk bent of voor een paar miljoen.
2 -1
mgtow
Ard, beste kerel, die niemand kent. Dit zijn de mogelijkheden:

1. Stoppen met voetballen. Ajax de CL in en vooruit we laten je Friese flutbalklup promoveren. Enkele voetbalclubs gaan de bietenbrug op en enkele honderden spelers komen erachter dat ze maar beter een nieuwe hobby kunnen zoeken omdat werkelijk niemand hun gestuntel met de bal langer wenst te financieren. Mondkapjes naaien ofzo.

2. We gaan door. Op z'n best donderen er een paar voetballers om, krijgen er een paar het zo erg aan de longen dat ze moeten stoppen met voetballen . Misschien een ontvalt ons een trainer, ik noem een Dickie van 'nultien'. Als we dan ook nog publiek erbij laten lazeren er nog wat mensen achterover. Goed voor de ambulancebusiness.Roep het maar Ard...
5 -1
Kingoffdatoilet
Er komen wel weer wat seizoenskaarten bij Ajax vrij als ik het positief bekijk.
0 0
PJK54
Ja hoor daar is de volgende. De pot verwijt de ketel want deze man heeft toch ook zijn mening? Ik denk juist dat Marc het allemaal in het belang van spelers, technische staf, supporters enz. enz. ziet en daarom nu al zegt "wij stoppen". Is Ajax niet één van de grotere clubs in NL die een voortrekkersrol kan hebben?
3 -1