Driessen: ‘Mensen niet tegen hun zin iets laten doen’

JesseTH, 27-03-2020 om 22:25, 3967 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Valentijn Driessen hoopt dat de clubs hun spelers niet snel weer zullen verplichten om te gaan trainen. Dinsdag volgt er nieuws van het kabinet over het vergroten of verminderen van de maatregelen tegen het coronavirus, maar volgens Driessen moet er sowieso nog niet getraind worden.

'Er zijn heel veel spelers die aangeven niet te willen trainen', vertelt hij op de website van De Telegraaf. De verslaggever is van mening dat men dat ook niet kan vragen van hun spelers. 'Terwijl je om je heen verhalen hoort over mensen die overlijden en het aantal besmettingen dat toeneemt. Dan denk je als speler: waarom moeten wij gaan trainen en onze gezondheid in de waas gaan stellen?'

Mocht het kabinet het de clubs toestaan om vanaf 6 april weer te gaan trainen, dan nog vindt Driessen niet dat de spelers verplicht mogen worden om op te komen dagen. 'Op het moment dat je gedwongen wordt, denk ik dat je verkeerd bezig bent. Je moet mensen niet tegen hun zin in iets laten doen wat gevaar oplevert voor de gezondheid.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
In dit geval moet ik Driessen toch een beetje steunen; een ieder die aan de slag gaat moet voor zichzelf de afweging maken of dat verantwoord is voor hem en zijn naasten.
Dwang is geen optie, dat zal er ook toe leiden dat er verschillen van inzicht en mogelijk conflicten ontstaan .

Dinsdag zal duidelijk worden of de maatregelen rondom (massa)bijeenkomsten, scholen anders kunnen worden.
Mijn voorspelling is dat dat niet gaat gebeuren, de KNVB zal gewoon zich moeten neerleggen bij de regeringsmaatregelen en dat zal in de komende drie maanden niet heel veel soepeler gaan worden.
Terecht.
0 0
PDF
Die Driessen moet eens ophouden doorlopend negatieve dingen te roepen over Ajax. Dit komt omdat niemand binnen Ajax meer lekt tegen de Telegraaf. Waar het op neer komt is dat juist Ajax er voor gezorgd heeft dat er 1 directe ticket voor de CL is volgend jaar. Het lijkt mij dan ook meer dan terecht dat deze naar Ajax gaat en er helemaal met geen enkele club gedeeld hoeft te worden.
0 0
Meerkoet
Nu weer toelaten zou het gezag ondermijnen.
Ik zie het niet gebeuren.
Maar er was ooit iemand die zei, geef ze spelen en brood!
0 0
Dennis129
Het aantal besmettingen en doden loopt nog dagelijks op.
De kans is 0,0 dat er vanaf 6 april getraind gaat worden
0 0
Redrum
Een sterke boodschap van Valentijn D. Laat mensen niets tegen hun zin doen. Stop in vredesnaam met pogingen om mensen de Telegraaf te laten lezen. Stop ermee, voordat het te laat is..
4 0