Derksen stelt: 'Ajax twijfelt over Ten Hag'

ThijsZwagerman, 25-03-2020 om 21:35, 13162 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Johan Derksen heeft vernomen dat Ajax twijfelt of het nog wel langer door moet gaan met trainer Erik ten Hag. Volgens Derksen staat de Ajax-trainer er intern slecht op en zijn enkele spelers klaar met de manier waarop Ten Hag zich manifesteert.

'Ik hoorde uit doorgaans betrouwbare bron dat de oppositie bij Ajax tegen Erik ten Hag weer een beetje opborrelt. Het begint een hele grote groep spelers in die selectie toch een beetje tegen te staan dat die man, die eigenlijk blij mag zijn dat hij trainer mag zijn van het grote Ajax, zich daar manifesteert als degene die het voetbal heeft uitgevonden. Dat betweterige toontje begint een heleboel spelers tegen te staan', zegt Derksen tegen Veronica Inside.

De voormalig hoofdredacteur van Voetbal International stelt vervolgens dat men intern bij Ajax twijfelt aan de toekomst van Ten Hag. 'Ik heb zelfs al vernomen dat ze bij Ajax intern vergaderd hebben of ze wel met hem door moeten gaan. Dat is natuurlijk een probleem voor de directie, die zich solidair met Erik ten Hag verklaard heeft. Dat is altijd een risico', stelt Derksen.

Volgens de vaste tafelgast van Veronica Inside is het niet raar dat juist in een periode zonder voetbal de vermeende irritaties over Ten Hag naar voren komen. 'In dit soort tijden borrelen de ongenoegens op. De irritatie groeit, want het is geen prettige tijd om te leven. Dan krijg je plotseling zo'n vijfde colonne binnen zo'n spelersgroep, die vindt dat ze niet met deze trainer door moeten. Dat ontstaat in tijden dat er niet gevoetbald wordt.'

Ajax Showtime is bezig met een onderzoek om haar content beter af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Wilt u deelnemen? Zo helpt u ons als website vooruit. Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 2 minuten!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rukboor
Derksen stelt wat Valentijn Driessen hem verteld.
En Valentijn Driessen is de grootste onruststoker binnen Ajax en probeert Ten Hag al jaren af te breken.
0 -1
PierreHeno
Zal eens tijd worden want het ontbreekt.Ajax aan een Ajax coach. Een cosch die ook wat branie heeft en in geval van nood ook eens met een andere oplossing komt dan een spelerswissel in de 85e minuut van een wedstrijd die gewonnen moet worden. Een coach waaruit ook de spelersgroep kracht weet te putten. Dankzij Ten Hag's erbarmelijke coaching in voor Ajax essentiële wedstrijden verklooiden we de nagenoeg zekere finaleplaats CL vorig seizoen en verklooiden we de KO fase CL dit seizoen door gebrek aan adequate coaching in de thuiswedstrijd tegen Vslencia. En zo zijn er nog wel wat momenten geweest waarop Ten Hag's gebrek aan coachingkwaliteit opspeelde. Natuurlijk had hij de laatste mnd pech met veel blesdures...maar ook blessures komen niet zomaar uit de lucht vallen. En wat is er gebeurd met de spelvreugde van bv Tadic die steeds weer verkeerd wordt geposteerd door Ten Hag. Het is nu wel mooi geweest met deze niet meer dan een FC Utrecht trainer bij Ajax 1. Time to say goodbye zogezegd.
1 -1
de-Ajacied
Uit de koker van Valentijn Driessen en Johan Derksen kan je deze teksten verwachten
1 -1
DeKes
Jonk.
1 -1
Jan Doedel
Halleluja!!!
3 0
JohnnyD
Elk figuur met een publieke rol die het heeft over "ik heb vernomen uit betrouwbare bron" moet gewoon zijn bek houden. Niets meer en niets minder. Niemand kan zich hier tegenover verdedigen. Kom met namen of houd je mond. Tenzij je graag door wilt gaat voor de vooral zichzelf ziende onafhankelijke, maar makkelijk omkoopbare, journalist Henk Spaan de 2e. Het betaald weergeven van meningen van anderen.
3 0
Schip
Eigenlijk wel mee eens.
0 0
markk
Zouden ze bij Liverpool ook twijfelen over Klopp? Of bij Manchester City over Guardiola? Ten Hag is gewoon een top trainer, natuurlijk heeft hij foute keuzes gemaakt, spelen we al een tijd niet naar behoren en zijn wij er al relatief vroeg uit geknikkerd maar wat wil je met alle blessures en schorsingen. Als 9 van de 11 basisspelers van vorig jaar niet aanwezig zijn dan weet je dat het lastig kan gaan worden omdat Ajax toch grotendeels afhankelijk is van de automatismes. Ik denk dat Ten Hag met een fitte selectie gewoon kampioen wordt en volgend seizoen weer mooie resultaten neer zet. Ik vindt het niet erg dat Ten Hag onder druk staat, hij functioneerde vorig jaar ook prima onder druk. Ik vindt het wel verwijtbaar dat zoveel "fans" Ten Hag al de deur wijzen na alles wat hij met Ajax heeft bereikt.
3 -5
PierreHeno
Ten Hsg mag dan midschien een toptrainer zijn nsar NL begrippen maar een wedstrijd van Ajax 1 coachen is niet bepaald zijn ding...eufemistisch gesteld.
1 -1
Schip
Iedereen had de blits gemaakt met de selectie van vorig jaar. Het werd TH op een zilveren dienblad aangereikt. Heeft geen spelers hoeven opleiden, omvormen of i.d. Neus in de boter. Had prima assistenten, iedereen onderschatte Ajax. Verliezen van Spurs, dat had dan weer niet iedereen gekund vermoed ik.
3 -1
PierreHeno
...en zo is het eigenlijk precies.
1 0
ajaxdordtt
Ik ben fan vanAjax, niet van Erik. 2 verschillende dingen.
2 0
Jan Doedel
Als je die trainers gaat vergelijken met TH ben je echt van de pot gerukt. Sorry maar dat moest ik ff kwijt.
2 0
JSF
Ik twijfel al heeeel lang aan de geloofwaardigheid van deze man. Oproerkraaier en hypocriet figuur
4 -3
Gonzalez75
Ach, er is weinig tot geen voetbal nieuws, dus moeten ze weer wat verzinnen. Kom toch eens met feiten man.
4 -3
Web
Het zou best kunnen dat ze binnen Ajax twijfelen
Maar Derksen heeft geen bronnen binnen Ajax, daar ben ik van overtuigd
Derksen is gewoon aan het onrust stoken.
7 -3
Schip
Als zijn verhaal klopt, heeft hin een bron. Ontevreden spelers brengen dat naar buiten, mogelijk via een zaakwaarnemer, anders zelf.

En TH verprutst het al maandenlang op vrij onvoorstelbare wijze, dus het kan een plausibel verhaal zijn. Ik kan er alleen niets mee. Het is inyerne shit, ajax lost het zelf maar op. Ik vind TH gehyped, maar Overmars heeft hem ook amper bruikbare spelers gegeven dit seizoen.
0 0
ajaxdordtt
De selectie heeft ongeveer 25 man. Tel daar staff, directie etc bij op. Tuurlijk heeft Derksen een bron.
2 -8
Web
Geloof ik niets van
Derksen heeft nooit nieuws over Ajax
Wel over PSV en Feyenoord
Ik hoor het nooit, sinds hij bij VI weg is
6 -1
ajaxdordtt
Kan me niet voorstellen dat er in een hele organisatie niet 1 iemand lekt.
1 -7
Web
Dat is normaal ook wel zo
Maar binnen Ajax hebben ze echt de schurft aan Derksen
Ik kan hem nooit op nieuwtjes van Ajax betrappen, voorheen heel vaak, kwam jaren bij Cruijff in Barcelona, thuis zelfs
De enigste bron is Driessens, en over hem denk ik hetzelfde
4 -1
ajaxdordtt
Hoe weet jij nou weer dat ze de schurft aan Derksen hebben? Spreek je de selectie, medewerkers en staff weleens?
2 -4
Web
Natuurlijk spreek ik die niet.
Maar je gevoel kan toch ook iets zeggen
Zeker weet ik het natuurlijk nooit
Nogmaals hij heeft al jaren geen nieuwtjes meer over Ajax, terwijl hij die wel over Feyenoord en PSV vaak heeft.
4 -2
wladimir
De meest voor de hand liggende oplossing is de competitie beëindigen. Ajax staat eerste en is daarmee gekwalificeerd voor Champions League voor het derde jaar op rij. Twee keer achter elkaar Europees overwinterd. De coach ervoor wist zich niet eens voor Europees voetbal te kwalificeren. Desalniettemin staat ten Hag ter discussie. Dat is logisch. Het is Ajax.
2 -1
dianaajax
er is zoveel jodenhaat dat ze wel de competitie uitvoetballen - allesbehalve ajax kampioen
0 0
jaripettersson
De geuzennaam Jood op deze manier gebruiken werkt niet, diana.
1 0
Van Reenen
Je vergeet te vermelden, niet geheel onbelangrijk, dat door de prestaties van Ajax er geen voorrondes gespeeld hoeven te worden.
Lijkt mij dus het meest logische en eerlijkste dat de club die hiervoor heeft gezorgd ook geplaatst wordt.
2 0
Francisco81
Pfff er word niet meer gevoetbal dan dit maar weer in de ether gooien? Begint wel beetje vermoeiend te worden. Nagenoeg sinds Ten Hag er is, zit Derksen bijna overal naast omtrent zijn zogenaamde onthullingen omtrent Ten Hag , spelers of Ajax uberhaupt
1 0
RoelH
ze hebben niks te doen, die gasten van de tv en gaan dan over deze boeg en ja je moet wat roep toeteren.
1 0
PJK54
Ik denk ook dat Ten Hag zijn beste tijd heeft gehad bij Ajax of dat komt door gerommel binnen de spelersgroep is natuurlijk nooit hard te maken maar dat er spelers zijn die niet blij zijn en dit via hun makelaar bekend maken, je leest de laatste tijd steeds meer van spelers die weg of verhuurd willen worden.
Het is natuurlijk ook vreemd als je gehaald wordt als verdediger, opgesteld als middenvelder vervolgens niet voldoet en op de bank komt dan wordt je niet blij begrijpelijk zeker als je al als international hebt gespeeld. En hier is er maar één schuldig aan en dat is Erik Ten Hag dus kan ik het management begrijpen als die naar een andere trainer aan het kijken zijn ondanks hun uitspraken dat Ten Hag hun man is.
2 -6
ElPistolero9
Je praat onzin. Alvarez was allang omgeturnd tot middenvelder voordat hij bij Ajax kwam. Als international is hij doorgebroken op het middenveld. Volgende keer beter je huiswerk doen
1 -1
ajaxdordtt
Jij ook. Speelde op het Wk als rechtsback.
0 0
Web
Alsof Alvarez wel voldoet als verdediger
Spelers die weg willen is al 50 jaar bij Ajax
Jou motivatie slaat nergens op

Het zou uitgewerkt kunnen zijn? Maar dat is heel wat anders
1 -1
PJK54
Oh ja daar heeft hij wel 1 wedstrijd gespeeld en dan weet jij dat niet voldoet? Daarvoor heeft hij ook in de nationale selectie gespeeld waar de trainers het ook niet weten maar dat terzijde.

Ten Hag is betrokken geweest bij alle spelers die aangetrokken zijn dus wist hij ook wat een bepaalde speler wel of niet kan maar zijn typisch warrige ideeën over opstellingen geven spelers dus geen vertrouwen.

Ik blijf erbij dat hij absoluut geen Ajax trainer is ondanks het succes wat hij vorig seizoen, in samenwerking met Schreuder, heeft behaald. Even voor de duidelijkheid dit is MIJN mening.
2 0
Web
Wij zien toch allemaal dat hij niet wendbaar en snel is?
Ajax Ten Hag stelt toch het liefst de sterkte spelers op, ze zien hem dagelijks trainen
Hij heeft wel een strakke trap in de benen

Geld voor iedereen, eigen mening
Daar is ook een forum voor toch?
0 0
ajaxdordtt
Eens. Nog even los van het feit dat ik het gedrag van dr man bi j persconferenties etc echt een aanfluiting vind voor Ajax.
1 0
Web
Dat is een heel zwak punt van Ten Hag
Zal ik nooit ontkennen
Wil ook veel te veel uitleggen, nergens voor nodig.
1 0
ajaxdordtt
Klopt, en hij heeft altijd gelijk. En het ligt nooit aan hem.
0 0
Gerbrand
Wie is hier die vijfde colonne? Juist, “ onze” Johan Derksen!
2 0
Bonno1978
Als dit waar is, is het toch volkomen logisch? Vorig jaar kreeg o.a. Erik de credits voor de schitterende prestaties in de CL en het pakken van de dubbel. Nu ben je vroegtijdig uit Europa en mag je van geluk spreken dat je in doelsaldo nog op één staat na een erbarmelijke serie. Het zou heel raar zijn wanneer er bij een club als Ajax geen twijfels zouden komen...
4 0
Joseph
Ik vraag mij af of er ooit een trainer van Ajax is geweest die zo'n slechte reeks heeft neergezet. Twijfel is terecht en ik hoop dat er goed overlegd wordt met de spelers of ze met hem door willen. Enige wat belangrijk is, is spelers die vertrouwen hebben in hun trainer. Als dat zo is, is kwaliteit doorslaggevend en die heeft Ajax.
3 0
Web
Vooral die wedstrijden in de CL tegen Bayern, Real en Juventus
Vaak gedacht, wat moet je met die vent?

Je kan het nog verwijder hoor, vreselijke domme reactie
1 -1
Hagmag
Verbaasd mij niets is iedereen Groningen uit vergeten met Siem in de basis op 10.
Wie zoiets bedenkt en ook nog uitvoert heeft het voetbalverstand van een fruitvlieg.
Schuurs na Lille uit niet het vertrouwen geven.
Blijven spelen met de backs die maar naar voren blijven rennen, waarmee je de poort bij balverlies wijd open zet. AZ thuis 0-2 was het lichtend voorbeeld hiervan.
Ten Hagmag een voorbeeld nemen aan Dicky, die weet zijn spelersgroep wel te raken en te motiveren. Die gave mis deze man volledig.
Zonder zijn tactisch brein Alfred Schreuder, is Ten Hag wat mij betreft door de mand gevallen.
4 -7
Web
Heeft Ajax met Frenkie, De Ligt, Schone en Schreuder en zonder veel blessures ook een slechte periode gehad.
Dat gezeik over Schreuder hier
Die gaat ook vaak zat op zijn bek met grote uitslagen in Duitsland

Misschien is het wel uitgewerkt met Ten Hag?
Maar dat is een totaal ander verhaal
1 0
ajaxdordtt
Met je eens dat dat Schreuder verhaal ook onzin is. Was maar een assistentje. We hadden het te danken aan de geweldige selectie en met name Frenkie. Of is Koeman ook een geweldige trainer volgens jou?
0 0
Web
Koeman kan ik nooit betrappen op tactische zetten
Ook dat briefje met die opstelling vind ik erg amateuristisch
Net of je dat niet voor de wedstrijd of in de rust kan doornemen.
Wat moeilijk om van Dijk even in de spits er bij te zetten
Denk wel dat het voor de spelers een prettig persoon is, doet nooit gekke dingen vind ik, maar absoluut niet mijn trainer
0 0
ajaxdordtt
Ik heb Ten Hag ook nooit op een tactische zet kunnen betrappen. Ja, Tadic in de spits. Verder leveren zijn tactische vondsten vooral problemen op. Feit is dat sinds Frenkie en De Ligt doorbraken zowel Koeman als Ten Hag in een x geweldige resultaten boekten en "toptrainers" werden.
0 0
Web
Natuurlijk een trainer is zo goed als zijn spelers
Maar dat geld voor meer trainers toch?
Ten Hag vind ik tactisch wel goed, heeft het toch maar voor elkaar gekregen om met twee voetballers op controlerende posities tot heel goed voetbal te komen
Zie je niet zo vaak hoor, zijn meestal bal af pakkers
Schone word zo onderschat, kan zo makkelijk even de bal vasthouden, temporiseren voor aansluiting, waardoor hij nooit een bal maar zo weg trapt, ook links en rechts openen, die speler mis je gigantisch, ook zijn dode spelmomenten, dat gezeur over niet belopen, heeft puur met de aansluiting van het team te maken
Vorig seizoen speelde je eigelijk met 11 goede voetballers elke tegenstander weg
Ik vond Tagliafigo zijn rol ook een tactische goede zet van Ten Hag, kwam als back zo vaak in de zestien, zie ik nergens anders. Dat kon ook omdat Frenkie die gaten aan de linker kant altijd dicht liep, maar het zette het wel zo neer toch?
Frenkie was zeker heel belangrijk, stond in mijn ogen ook altijd op de goede posities, veel discussie over gehad hier
0 0
ajaxdordtt
Tuurlijk, dat geldt voor bijna elke trainers. Die 2 voetballers controlerend vond ik ook geweldig. Daarom snap ik gewoon niet dat hij dit jaar voor Alvarez en Martinez koos. En Schone was zeker een goede speler, maar we hebben met hem ook verloren van de Steau Bukaresten van deze wereld. Het is niet per se een speler van het niveau kwartfinale CL etc. Maar met Frenkie erbij heeft een heel team meer rust en zelfvertrouwen.
0 0
Amp
Wat vond jij van de invloeden van schreuder tijdens zijn eerste (half) jaar bij ajax? Of had hij alleen invloed tijdens de laatste drie maanden van het vorige seizoen...?
2 -1
brullie
Benieuwd naar al je posts toen ons Ajax heel Europa naar de klote speelde!! EtH is voor mij nog steeds de beoogde trainer en zeker als het mentaal goed zit in de spelersgroep de juiste man is voor Ajax. Gelul dat we naar Dick moeten kijken! 010 had helemaal niets meer te verliezen en dan ga je meer vrijuit voetballen en kan het zonder de druk makkelijker worden. Bij ons werden wedstrijden dom verloren en dan gaat het tussen de oren zitten....
1 -2
RusselWestbrook
Kijk, dat kwam natuurlijk allemaal door Schreuder, het ware tactische genie!

Dat deze man als hoofdtrainer tegen de eerste de beste topclub er met 6-0 of 6-1 ofzo af ging, daar doen we niks mee.
0 0
ajaxdordtt
Psv-Ajax 3-0, Psv-Ajax 3-0, Feyenoord-Ajax 6-2.
0 0
Web
Of het uitgewerkt is met Ten Hag?
Zou maar zo kunnen, moeilijk voor ons om in te schatten
Niet altijd goede keuzes met zijn opstelling bv?
Maar inderdaad dat gezeik hier over Schreuder
1 0
Lazell
Wat is het toch een ouwe relnicht geworden. Eerst gerespecteerde en gerenommeerde journalist, nu niks meer dan een ouwe man die danst naar de pijpen van Valentijntje. Hoe diep van je zinken.
9 -1
PhilRock
Is nogmaals van de keldertrap gestruikeld maar nu met zijn hoofd voorover.
0 0
ajaxdordtt
Jij denkt dat er de afgelopen periode niet is getwijfeld?
2 -4
Lazell
Er zal wel degelijk crisisberaad zijn geweest, met ongetwijfeld de kritiekpunten op TH. Vind vooral de restverdediging hem zeer aan te rekenen. Maar dat Overmars en Sar twijfelen over of ze hem nog wel moeten behouden? Ik denk inderdaad dat dat niet het geval is. Trainers ontslaan levert sowieso bijna nooit iets op, het is beter de zwakke punten te verbeteren dan helemaal opnieuw te beginnen.

Dat spelers vinden dat hij doet alsof hij het voetbal heeft uitgevonden, dat ze vinden dat TH een betweterig toontje heeft en dat er een vijfde colonne ontstaat? Dat is sowieso onzin. Dat zou al genoeg moeten zijn om elk woord dat hij uitkraamt hierover als onzin te beschouwen, imo.
1 0
ajaxdordtt
Ik vind het vrij geloofwaardig. Ik vind namelijk ooo dat de man een (vreselijk) betweterig toontje heeft en doet of hij het voetbal heeft uitgevonden. Lijkt me vreselijk als je daar dagelijks naar moet luisteren en bijvoorbeeld een week mee naar Dubai moet.
1 -1
Lazell
Natuurlijk is het niet de gezelligste man. Eerste Ajax trainer waarbij ik de interviews vaker niet dan wel af kijk. Natuurlijk heeft hij een paar slechte resultaten neergezet. Maar dat er een grote groep van de spelers zich loopt te irriteren en een colonne tegen hem aan het smeden zijn (ofzo), ldat de directie denkt aan hem op straat te zetten, ijkt me duimzuigerij.

Ze hebben sowieso geen bronnen binnen Ajax. Niet bij de directie en spelers gaan dit ook niet zo openlijk zeggen. Ze maken 'nieuws' van heel erg aangedikte aannames.
0 0
Web
Dat is zeker gebeurt binnen Ajax
Maar Derksen doet het om onrust te stoken
Die heeft geen enkele bron binnen Ajax
1 0
MPAjax
valentijn is zijn doorgaans betrouwbare bron xD
5 0
Ajax95Duivendrecht
De doorgaans betrouwbare bron...

Drie keer raden wie dat is. Hij werkt bij de Telegraaf en zijn voornaam begint met een V.
4 0
ajaxdordtt
Kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die niet aan Ten Hag twijfelen.
3 -10
PhilRock
Was dat na Juventus afgelopen seizoen?
En dit seizoen meegehobbeld met derksen c.s. na de blessuregolf?
1 0
Web
Jij twijfelt in ieder geval niet
Maar weet 100 procent zeker dat het niets is
1 0
Noxin
Er is weinig voetbalnieuws, dus Derksen moet toch wat verzinnen. Laten we de hetze tegen Ten Hag maar weer eens van stal halen.
8 0
afcsja
Kansloos allemaal! Nieuws maken om maar weer een klein beetje nieuws te hebben in deze tijd
8 0
geronimo
Zijn doorgaans betrouwbare bron is Valentijn Driessen.
7 0
behangdelul
Wat 5 blessures al niet kan doen.....
4 0
Joseph
Totale paniek en waardeloos voetbal, niet goed te praten in de eredivisie, begrijpelijk in Europa.
0 -2
Ferd
Het zijn niet alleen de blessures. Natuurlijk heeft hij daar pech mee gehad. Maar hij speelde ook zonder blessures geen wedstrijd in dezelfde opstelling. Hij blijft maar husselen en klaagt dan over gebrek aan automatismen.
3 -4
Lazell
De uitspraken zijn natuurlijk onzin, maar dit is meer dan de blessures. Zelfs toen iedereen fit was, hadden we het tegen elk team moeilijk. Vooral de restverdediging, waar hij het zo vaak over heeft. Als je zonder Frenkie en De Ligt nog op exact dezelfde manier blijft spelen, dan vraag je er ook een beetje om.
2 -4
4xEC1
Geloof niet dat dit een broodje aap verhaal is, hoe graag ook ik dat zou willen. Maar als dit echt zo is dan is er denk ik geen houden aan voor Ten Hag. Onder Bosz was ik na lange tijd weer blij met de speelwijze van Ajax, onder Ten Hag werd ik er nóg blijer van eerlijk gezegd. Hij bouwde toch meer defensieve zekerheden in, onder Bosz was het veel te vaak billenknijpen in de uitwedstrijden. Dit seizoen liep het voor geen meter, doodzonde na het vorig seizoen. Ook Ten Hag natuurlijk aan te rekenen, evenals Overmars. Toch zou ik het heel jammer vinden als hij niet meer de trainer van Ajax zou zijn..
0 -8
Joseph
Vergis je niet in de verdedigende waarde van Blind, de Ligt en Frenkie. Een luxe die Peter Bosz niet had. Ik zou Bosz heel graag terug zien komen om hopelijk met een betere selectie te laten zien wat er met zijn speelstijl mogelijk is.
3 0
Web
Blind verdedigde waarde?????
Foutje hoop ik
Blind is goed in het opbouwen, en staat positioneel vaak goed
Maar kan niet verdedigen

Sanchez alweer vergeten, liep alle gaten dicht bij Bosz
2 0
ajaxminimax
Ja overmars stelde zich solidair met ten Hag, wanneer het zal uitpakken als een mislukking. Ajax en Ten Hag is geen heel slecht huwelijk geweest. Dus zal hij zich nou niet solidair stellen. Denk dat Ten Hag en Ajax dan in gezamenlijk overleg uit elkaar gaan
0 -5
Ferd
Ik denk dat Ten Hag gewoon geen strobreed in de weg gelegd gaat worden bij interesse van een buitenlandse club. Dat is de beste oplossing voor iedereen
4 -1
Figo
doorgaans betrouwbare bron. gelul dussss
11 0