Spaanse fans: 'Tachtig miljoen voor Van de Beek is goed'

JesseTH, 24-03-2020 om 22:30, 13060 views, Voetbalzone |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Donny van de Beek wordt inmiddels al een geruime tijd in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. De Koninklijke lijkt samen met Manchester United topfavoriet om de Ajacied vast te leggen en dus ging Voetbalzone de straten van Madrid op om de meningen over hem te peilen.

De meningen schommelen fors. De Spaanse voetbalfan erkent de kwaliteiten van Van de Beek, maar in de basis op het middenveld van Real Madrid spelen, is een ander verhaal. 'De geruchten waren er afgelopen zomer. Dat was nog voordat Valverde in de basis stond', zegt een fan. 'Ik denk dat het lastig wordt voor hem om nu aan speeltijd te komen.'

Een andere Madrileen is ietwat positiever en tevens lovend over de Nederlanders die in het verleden in Spanje speelden. 'Dat is een heel goede speler. Hij is nog jong. Mocht hij naar Madrid komen, heeft hij hier een grote toekomst. Er zijn nu veel sterren met een grote toekomst. Spelers als De Jong, De Ligt, maar ook oud-spelers zoals Cruijff en Bergkamp. Zij zijn hier erg bekend en komen allemaal van Ajax Amsterdam.'

Dan komt het transferbedrag ter sprake. De bedragen die in de hedendaagse transfermarkt voor spelers betaald worden, lopen hoog op en dat weten ook de fans in Spanje. Terwijl een bedrag van 55 miljoen euro circuleert, schatten de fans in Madrid Van de Beek nog duurder in. 'Tachtig miljoen is goed, maar niet meer. Hij is nog jong, dus tachtig miljoen is goed. Al denk ik dat Ajax wel meer dan tachtig miljoen zal vragen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OuweDibbes
Hahaha 80 miljoen.. Madrid is naar de klote. Na deze corona ramp gaan deze clubs allemaal aan het spaanse infuus. En Spanje gaat aan het infuus van Nederland en Duitsland. Clubs als Barcelona en Madrid hebben jarenlang op de pof geleefd en nu 3 maanden geen inkomen. Het is gelukkig afgelopen met oneerlijke concurrentie.
1 -1
Hagmag
????
0 0
Joseph
Ajax is nog altijd een koopjeshuis, ze zijn van de action naar de aanbiedingen hoek van de Blokker gegaan, maar voordat Ajax markt conforme prijzen durft te vragen, moet er nog wel wat gebeuren..
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ajax kennende bieden ze hem zelf eerst aan voor 50mil terwijl je soms eerst het bod moet aanhoren voordat je kaarten toont.
1 -1
Gooseman
Wat een helden die mannen van Voetbalzone. In een tijd van lockdown in Spanje met gesloten grenzen gewoon erheen gaan om te vragen wat ze van Donny vinden. Dat is pas journalistiek!
1 -1
Bounce77
Mja daar hebben ze wat voor uitgevonden, heet internet, kun je lekker thuis op de bank informatie vergaren, retehandig, mits je Spaans spreekt natuurlijk in dit geval
0 0
Mike4wheelz
Om zo nog even een virusje oplopen voor het sluiten van de markt... heel stoer!
1 0
Mentir
weet niet wat ze daar in spanje roken, maar als ze 80 bieden meteen verkopen, dat krijg je er nooit meer voor
9 0
AFCAjax
die 80 miljoen kun je over een tijdje gebruiken als wc papier of dat nog niet eens aangezien het digitaal is.. met al het geld wat ze printen.
1 0
Ruudje74
Van Corona schijn je ook in de war te raken.
2 0
Sjaakvaak
Yup snel een strik eromheen
1 0
MPAjax
Denk dat Overmars hem voor die prijs hem met de bakfiets nog komt brengen
0 0
Danos
Denk als er 80 miljoen word geboden de vrouw van Marc de komende tijd erg blij is.
0 0
Mike4wheelz
Bij 80 miljoen voor Donny ben ik bereid om Marc te helpen met die kruiwagen! Dat is wel heel erg veel geld!!
0 0