Babel gefileerd: 'Dit kan echt niet!'

ArthurV, 24-02-2020 om 21:30, 7044 views, Voetbal |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens René van der Gijp mag Ronald Koeman wel twee keer nadenken wanneer hij Ryan Babel opnieuw wil selecteren voor het Nederlands elftal. De analist van Veronica Inside is van mening dat de aanvaller in zijn huidige vorm flink tekort komt voor een plaats in de EK-selectie.

'Ik heb wel te doen met Ronald Koeman, want die moet straks de selectie van Oranje bekendmaken', begint Van der Gijp. 'Die gaat gewoon Babel selecteren. Maar dan kan je toch niet meer serieus genomen worden? Dit kan echt niet! In deze vorm kan je Babel niet selecteren. Dan kan je bij wijze van spreken nog beter een speler als Dessers selecteren. Waar gaat dit over man, hij doet helemaal niks.'

Ook Derksen heeft op zijn zachtst gezegd geen vertrouwen in de kwaliteiten van Babel. 'Ik heb hem eigenlijk bij nog geen club zien spelen waar ik van hem onder de indruk was. Alleen bij Fulham ging het wel, maar die speelden degradatievoetbal. Dus dan was er veel ruimte voor hem om te rennen. Ik heb hem nooit een Ajax-speler gevonden.'

Getafe

Ondanks dat Derksen het niet ziet zitten in Babel, verwacht De Snor wel dat Ajax aankomende donderdag een 2-0 nederlaag weet weg te poetsen tegen Getafe CF. 'Die winnen ze, want Getafe heeft een elftal van niks. Ze hebben zich gek laten maken en gingen reageren op de spelers van Getafe. Ze vergaten positiespel te spelen. Want laat je ze een halfuurtje rennen, dan zijn ze uitgeraasd en kunnen ze niks.' 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
bdsngsfs
Babel denkt dat hij de grote ervaren jongen is bij Ajax. Maar hij moet het gewoon van hard werken hebben en kan dan een 7tje halen. Doet hij het op halve kracht zoals nu, dan is het gewoon een 3.
1 0
Ajax34
Babel is een goed kerel maar in deze vorm kan TH hem toch niet blijven opstellen je speelt in feite met 10 man.
2 0
vdhaas
Babel had al twee periodes bij ajax laten zien dat het eigenlijk allemaal net niet goed genoeg is.
2 0
Ajax68
BABEL is ook een Verschrikking bij Ajax, hij rendeert helemaal NIET. Hij is Traag, kan niet meer mee in het Tempo, Durft niets of niemand te passeren, zijn voorzetten slaan ook nergens op.
Wij verwachten veel en veel meer van deze ervaren speler, maar helaas, hij is niet goed genoeg meer voor Ajax. Jammer, want je hoopt en verwacht in deze blessuretijd dat hij een versterking is voor het team, maar nee, dit kan écht niet meer !
3 0
Chesterson93
Even ander onderwerp: ik heb bij Opinie - in een lange tijd - niet meer zó veel negatieve artikelen gezien. Dan doen wij het echt niet goed, en er is heel gauw een kentering nodig. Want Ajax lijkt Ajax niet meer en dit is toch wat bij de meeste blijft hangen. Ondanks dat clubs als Barca, Real en City ook niet een topseizoen beleven. En toch zal de tendens in Nederland heel negatief blijven voor Ajax, zeker omdat Ajax het zichzelf heel moeilijk maakt.
0 -3
afcajax033
Ondanks dat hij een punt heeft over de zwakke vorm van Babel geeft t wel weer goed aan wat voor enorm beperkte voetbalkennis daar aan tafel zit. Is even vergeten dat Dessers gewoon een Belg is. Niet normaal hoe die gasten daar elke week uit hun nek lullen en ze toch zoveel kijkcijfers trekken
1 -3
wladimir
Hij is een Belg die voor een Afrikaans land gaat spelen. Het was een beeldspraak. Dessers is een betere speler dan Babel. Daar hebben ze gewoon gelijk in en dat zegt alles over Overmars.

Lang is verhuurd aan Twente. Babel is zijn vervanger. Ajax is zwakker. Voor de winterstop was al duidelijk dat Ajax met alle blessures behoefte had aan versterkingen. Overmars had die Braziliaan in de winter natuurlijk al moeten halen, maar heeft gefaald.

De Ligt en de Jong hebben vorig seizoen een hoop verbloemd. De vervangers Alvarez en Marin zijn zeer matig. Daarom speelde Veltman in de basis. Promes is net als Dolberg veel geblesseerd, maar rendeert (dankzij Ziyech) beter. De positie van Schöne wordt in principe ingevuld door Martinez. Hij is gehaald als opvolger van Tagliafico en doet zijn best. Ik denk dat Eiting die positie beter kan invullen.
2 0
PeterVKV
Babel kan wel heel goed omhoog koppen.
1 0
FreddyAX
Ik hoop dat snorremans een keer gelijk heeft maar als hij positief verwacht van Ajax pakt dat niet vaak goed uit.
2 0
HStorm
Babel leek duidelijk moeite te hebben met het zeer stroperige veld. Door de wind goet droog lijkt het en een extra voordeel voor het thuis team wat er 50% van de wedstrijden op speelt.

Geen excuses verder maar misschien wel een pleidooi dit soort zaken af te schaffen. Als ze er
2 -1
31xAjax
Babel heeft sinds zijn terugkeer moeite met van alles en nog wat maar met name met de bal....
4 -1
BokkieBokstra
Wind en veld hielpen niet inderdaad mee. Verschrikkelijk op zo een plasic veld.
2 -3
HStorm
Babel leek duidelijk moeite te hebben met het zeer stroperige veld. Door de wind goet droog lijkt het en een extra voordeel voor het thuis team wat er 50% van de wedstrijden op speelt.
0 0
FreddyAX
Veld?
Zo'n plasticbodem moet gewoon verboden worden, maar was niet meteen de oorzaak voor het verlies denk ik.
3 0
Cupmetgroteoren
Teveel inhakken op Babel, begint vormen van collectief pesten aan te nemen. Ja, hij doet het matig. Ik zie ook zijn beste bedoelingen, hij werkt hard en rent zich suf. Het is allemaal niet goed genoeg, het is niet dat ie er met de pet naar gooit of divagedrag vertoont. Ik heb er eerder medelijden mee dan dat ik de behoefte heb om die jongen verder de grond in te boren. Daarnaast ook niks tegen de persoon Babel.
4 -2
3*stars*3
Mee eens maar het is juist frustrerend omdat Babel een jongen van de club is, die het spel moet snappen en hij is ervaren.
Erg teleurstellend, tot nu toe.
Bij gebrek aan beter, zal hij waarschijnlijk wel mee gaan naar het EK.
2 0
FreddyAX
Ajax speelt een ander spel dan hij de laatste jaren gewend is, ook in zijn laatste periode speelde Ajax toch wel anders.
Niet onoverkomelijks denk ik maar op dit moment lukt het niet , en inderdaad aan zijn arbeid licht het niet echt.
1 0
mallerd
Geen enkele speler bij Ajax haalt op dit moment zijn niveau van vorig jaar met uitzondering van Onana. Babel was gewoon een logische en goede transfer, maar mensen lijken een verkeerd verwachtingspatroon te hebben als het om Babel gaat. Hij is nooit een speler geweest die je team op sleeptouw neemt, en hij is ook niet bepaald in een goed draaiend elftal terecht gekomen. Ik heb er wel vertrouwen in dat het nog een goed halfjaar wordt van Babel bij Ajax.
6 -4
Jariiii
Geeft de burger toch moed, dat Derksen dat voorspelt.
Ja, een mens klampt zich aan elke strohalm vast.

Verder helaas met de analyse over Babel. Ik vind het echt een sympathieke gozer met een Ajax-hart, maar wat hij (niet) laat zien kán niet.
4 -1
PierreHeno
Beste Gijpie....jullie kijkcijfers kelderen met de week ....jullie hebben alleen nog maar Feyenoord kijkers en binnenkort wordt VI alleen nog maar via RTV Rijnmond uitgezonden. Doeiiii.
5 -4
JOHANisGOD
Vorige week maandag bijna 700.000 kijkers.

Best goed voor een Veronica programma op maandag.
6 -1
3*stars*3
Jij bent duidelijk grote fan van het programma’s
Je reageert vaak ook erg fel, als mensen hier kritiek hebben op Gijp en/of Derksen...
1 -3
ajaxdordtt
Wat is er fel aan? Hij komt met feiten ipv Calimero gedrag.
4 0
3*stars*3
“Vaak ook erg fel”.
Dus had het niet specifiek over deze reactie van hem...
0 -2
Schwalbino
What's in a name.
0 0
BokkieBokstra
Even geen zin in Derksen en co, je weet ongeveer wat er gaat komen. Wat betreft negativiteit had ik aan AS wel voldoende de afgelopen dagen.
2 -3
Jariiii
Tja. Had je positieve verhalen verwacht dan?
2 -1
BokkieBokstra
Nee, dat ook niet weer maar vind het wel heel negatief, ook over Ten Hag en Overmars. Er wordt volkomen los gegaan. Zit ook nog wel iets tussen, vorig jaar pracht jaar, dit jaar al hele mooie wedstrijden gezien en nu is er tegenslag. Met reden.
3 -2
FreddyAX
Is inderdaad een feit, maar ook de andere cubs worden met regelmaat belachelijk gemaakt alleen dat voelen wij niet echt en dreig je dat over het hoofd te zien.
Het programma valt en staat met het ridiculiseren van allerlei mensen , is soms best vermakelijk maar eigenlijk nooit serieus te nemen.
2 0
HStorm
Sorry maar ten Hag heeft echt niet laten zien op momenten dat het erom ging er ingegrepen moest worden of gecoacht. Wissels hebben niets gebracht en jonge spelers te laat toegevoegd waardoor er nu pas gewend kan worden.
1 -1
FreddyAX
Je draait oorzaak en gevolg om denk ik; hij heeft de jeugd niet willen inzetten als het niet nodig was maar wordt nu gedwongen tot inzetten van spelers die het nog niet aankunnen.
1 0
BokkieBokstra
Ja ja ja, als ik heel eerlijk ben vond ik dat vorig jaar ook al, niet altijd sterkste wissels en opstellingen. PSV uit, Feyenoord uit, Tottenham thuis, er zaten een paar zwakke momenten tussen. Maar ja dat heb je soms, ook heel erg mooi voetbal gezien. En kampioen. Maar van gisteren vond ik dat minder, ze missen gewoon even teveel.

Maar als er dan een opvolger moet komen dan is de vraag wie dan? Mijn droomrijtje in volgorde: de Boer, Reiziger, Keizer.
1 -2
OpaVerteld
Ryan Babel, de man die er volgens de "kenners" gelijk zou staan....
6 0
behangdelul
Klopt, gebaseerd op verleden, statistieken en zijn vorm bij het NL-elftal. Maar fijn om te weten dat ie al compleet is afgschreven.
0 -2
kevinski94
Negeer dit stel praatprogramma presentators gewoon, grappige gasten maar ze moeten niet inhoudelijk praten over voetbal.
4 -4
ajaxdordtt
Voor inhoudelijke dingen over voetbal moet je bij Kevinski zijn. Heeft er meer kijk op dan een oud international.
1 -4
Dit is mijn club
Over Babel kun je anders moeilijk iets anders beweren.
5 0