Swart: 'Ploeg moet op sodemieter krijgen'

ArthurV, 24-02-2020 om 17:30, 6537 views, Alles op Swart |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ondanks dat het Ajax op sportief vlak momenteel niet voor de wind gaat, wil Sjaak Swart absoluut niet spreken van een crisis in Amsterdam. Hoewel het spel de afgelopen weken ondermaats is, benadrukt de voormalig rechtsbuiten dat de concurrentie nog geen serieuze bedreiging vormt.

'AZ speelt al vanaf de kerst niet meer goed', spreekt Mister Ajax bij Alles op Swart. 'Die wonnen nu weer gelukkig door drie penalty's. Feyenoord heeft nu tien wedstrijden achter elkaar gewonnen, maar daar zitten er zes bij die ze ook hadden kunnen verliezen. PSV speelt ook niet goed, dus wat willen we nog meer? Je zit even in een dip, maar dat komt vooral door de blessures.'

Ondanks het moeizame spel heeft Swart er alle vertrouwen in dat Ajax zich gaat herpakken. 'Dit Ajax moet gewoon kampioen worden en van iedereen kunnen winnen, dat is gewoon zo. Die ploeg moet even op zijn sodemieter krijgen, zodat de spelers er donderdagavond staan.'

Getafe

Aankomende donderdag wacht Ajax een hels karwei in de Europa League, doordat het een 2-0 nederlaag tegen Getafe moet zien weg te poetsen. 'Die ploeg moet je uitdagen. Je moet net zo lang op balbezit spelen totdat ze uit frustratie een rode kaart pakken. Dat noem je tarten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanforeffer
Hee sjaak hoe vind jij dat ; Az, Feieneurd en de lampekappen krijgen allemaal strafschoppen waarvan elke scheids achteraf zegt 'het niet gemoeten , en Ajax krijgt ze niet en elke scheids zegt 'had wel gemoeten . ? is dit matchfixing.,of competitiefixing ?
0 0
Aad82
Hij geeft wel de beste analyses altijd.
2 0
Amp
Weet ie zeker dat de ploeg op zn sodemieter moet krijgen? Daar hoort zn kleinzoon donny ook bij toch?
0 -2
Duif63
Was het maar zo simpel Sjaak.
0 -3
voorkennis
Egmond aan zee haha, sjakie voor president
2 0
voorkennis
hahaha die sjakie ....die diepvries van psv had een gele kaart moeten hebben ipv een strafschop
4 0
voorkennis
Helemaal gelijk sjakie ze hebben een schop onder hun donk hol verdient
1 0
Jariiii
Mooi vent is het toch, met het Ajax-hart op de goede plaats.
En hij heeft natuurlijk gewoon gelijk. Als het in één sport kan, het lek snel boven krijgen, dan is het we het voetbal. We zaten vorig seizoen na Feyenoord-uit misschien nog wel meer in zak en as dan nu.
1 0
Kokakola
DONDERDAG DOOR GAAN GEEN EXCUSES
1 0
ajaxdordtt
Doe het jezelf niet aan, leg je erbij neer.
5 -1
ajaxdordtt
Erik met een donderspeech, dan liggen ze onder de banken van het lachen.
5 0
ferrari2009
Jij vindt je zelf grappig
0 0
Boer Gijs
Komt de sfeer wel ten goede denk ik.
0 0
Juichtoon
Hahaha. Siem in de basis, Eiting in de basis, Traore, Ekkelenkamp, Gravenberch. Dan heb je toch wel een beetje last van waanideeën. Zijn talenten, maar horen niet in de basis en zeker niet met 3 tegelijk.
Directie en staf hebben in de winterstop de boel volledig verkeerd geanalyseerd. Probleem was er al en ze hebben niets gedaan.
1 0