Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

'Denk je dat ze hem in Engeland lekker laten voetballen?'

JesseTH, 21-02-2020 om 22:20, 4122 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

René van der Gijp is enigszins verontrust door hetgeen hij donderdagavond zag van Hakim Ziyech. De oud-voetballer zag de Ajacied vol irritatie reageren op de daden van Getafe en met de transfer van Ziyech naar Chelsea in aantocht baart hem dat zorgen.

'Je ziet toch dat hij van slag raakt. Daar moet je mee uitkijken, want denk je dat ze hem in Engeland lekker laten voetballen?', vraagt hij zich hardop af bij Veronica Inside. 'In dat jaar van de Champions League wist niemand wie Ziyech was. Ook bij Bayern uit, toen lieten ze hem helemaal vrij lopen. Nu weten ze wie het is en zegt de trainer: even erop nu. Dan heeft hij een probleem.'

Een ander moment waarover Van der Gijp zich verbaasde was de aanleiding tot de 2-0. Perr Schuurs dribbelde in, verloor de bal en even later scoorde Getafe. 'Hoe kun je als libero, dat moet die jongen echt afleren, in de allerlaatste seconden op het middenveld gaan lopen met de bal?', vraagt de analist zich af. 'Dacht je dat Ramos het in zijn hoofd haalt om in de laatste minuten van de wedstrijd uit zijn positie te gaan?'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAwooz
En dit seizoen wist bij chelsea ook niemand wie hij was toen hij de sterren van de hemel speelde? En vorig jaar in de kwart en halve finale cl? Toen was hjj waarschijnlijk toch wel opgevallen?
Wat een onzin praat die gijp altijd!
0 0
PierreHeno
Bij Van der Gijp c.s. dalen de kijkcijfers gestaag. Die gaan volgend seizoen van de buis.
1 -1
Cupmetgroteoren
Na Big Brother heeft John de Mol nooit meer een goede beslissing genomen. Altijd haalt ie veel te dure tv-sterren binnen, altijd flopt het.
0 0
Dick
John de Mol is de nieuwe Erik ten Hag. Heb je ook een account bij RTL ShowTime ?
0 0
Ajax114
Hoezo ? Hij zegt veel zinnige dingen. Niets mis mee.
0 -1
Cupmetgroteoren
Als heel het team bagger speelt blijft er geen enkele sterspeler staan.
0 -1
amthree
Ziyech had gister te veel tijd nodig, in engeland krijg je die niet.
0 -1
Redrum
Ziyech was ongekend slecht gisteren. Als hij dit nog vaker laat zien mag hij wat mij betreft lekker op de tribune plaats nemen de rest van het seizoen.
4 -3
Jelephi
Rot echt p malloot
0 -2
036AFCA97
Ziyech is al 2 seizoenen echt goed nu. Nu zakte die samen met de rest van het team door de ondergrens gister en mag hij op de bank?
1 -2
Redrum
Als hij elke wedstrijd zo ongeïnteresseerd rond loopt als gisteravond zeker ja. Het is altijd opmerkelijk hoe weinig inzicht mensen hebben als het om gelaatsuitdrukkingen van spelers gaat, maar Ziyech gaf er gisteren echt geen ene tyfus moer om. Dat liet hij duidelijk zien ook.
4 -2
MarLuuk76
Nee tribune zelfs.
0 -2
Redrum
De ware aard van Hakim kwam gisteren duidelijk naar boven. Meneer heeft getekend bij Chelsea en Ajax interesseert hem geen ene teringmoer meer. Ik zou zeggen: ga de komende wedstrijden eens goed op onze tovenaar letten en je zult al snel zien wat ik bedoel. Ik hoop oprecht dat ik het mis heb, maar ik vrees het ergste.
7 -5
nahfahlaar
Hahaha, je meent dit toch niet serieus hè? Dan kan je bijna het hele elftal op de tribune plaats laten nemen. Ajax heeft al sinds voor de winterstop geen fatsoenlijke wedstrijd meer gespeeld. De swung is er gewoon een beetje uit. En dan wil jij Ziyech op de bank zetten? Degene waar Ajax het hele seizoen al zo op leunt? Kom op zeg ...
0 0
Dick
Dat dacht ik vorig jaar in de zelfde periode ook over Frenkie. Dat is gelukkig toch nog goed gekomen.
0 0
terminator10
onzin man die gast rent super veel gisteren heeft die weer zoveel runs gemaakt maar bij ajax is iedereen blind en kunnen ze geen steekpas geven
0 -1