Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Derksen: 'Sluit niet uit dat Ajax met 4-0 wint'

JesseTH, 21-02-2020 om 21:40, 11807 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Johan Derksen en Johan Boskamp zagen donderdag een bijzonder matig Ajax tegen Getafe, maar eerstgenoemde heeft zich nog niet neergelegd bij een Amsterdamse uitschakeling. De analist is niet onder de indruk van Getafe en gelooft in een ruime zege voor Ajax in Amsterdam.

'Ik heb ze nog nooit zo slecht zien voetballen', begint Derksen bij Veronica Inside allereerst over de nederlaag van donderdagavond. 'Het was wel een heel vervelend clubje. Steeds dat rollebollen als ze niks hadden. We moeten niet net doen alsof het een goed team is. Ze hebben met hun rare gedrag Ajax totaal uit hun spel gehaald.'

De voormalig hoofdredacteur van Voetbal International sluit dan ook niet uit dat Ajax alsnog kansen gaat krijgen om een ronde verder te komen. 'Ik sluit niet uit dat Ajax gewoon met 4-0 wint in Amsterdam. Als Getafe de bal heeft, is het niet geweldig. Het zijn gewoon elf middelmatige spelers die de mouwen opstropen en zich misdragen.'

Boskamp gelooft niet zo in de uitspraken van Derksen en is meer onder de indruk van Getafe. 'Ik hoop dat ze doorgaan, maar 4-0… Daar lopen ze echt niet overheen. Ze geven niets weg. Iedereen heeft in Spanje een bloedhekel aan het voetbal van Getafe. Ze ergeren zich er kapot aan. Maar ze staan wel derde.'

De oud-international kijkt kritisch naar Ajax' prestatie van donderdag en vertelt wat er volgens hem beter moest. 'Het tempo moest omhoog, want het was ontzettend traag. Normaal is dat de sterkte van Ajax. Ze moesten ook uit de duels blijven. Ziyech ergert zich als hij een tikkie krijgt. Hij gaat reageren en haalt zichzelf uit zijn spel.'

Denk jij dat Ajax met 1-2 wint op bezoek bij Heracles? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
bdsngsfs
Dit Ajax is gewoon geen top. Helaas.
0 0
bdsngsfs
Als je naar die foto kijkt zie je maar 5 spelers van vorig jaar. Geen wonder dat de hele coherentie weg is. De angel en magie is uit de ploeg. Soms komt het heel precies. Zelfs één speler weg kan al het verschil maken. Maar zes...
0 0
Schip
Gejinxed.

Ajax dat uit bij Real wint, kan alleen met uitstekend spel, een beetje geluk en een goede basis in de thuiswedstrijd. Namelijk goed hebben gespeeld tegen de tegenstander en daarmee de overtuiging hebben dat je ze aankunt.

Al deze ingrediënten ontbreken. De ploeg is geknakt na Chelsea uit. Dat is ronduit zwak.
0 0
Daveajax1976
Heb er nog wel geloof in..
Want slechter dan dit kan denk ik niet !

En Erik zet tadic in de spits !!!!!
1 0
TOOL
Die 2-0 kan wel eens een hele dure zijn. Echter denk ook ik dat het mogelijk is maar alleen als Ajax gaat voetballen! Je ziet dat er bijna geen ballen meer vooruit gespeeld worden. De eerste gedachte is steeds consolideren en balbezit, terwijl je met gelijk naar voren spelen juist meer creëert. Ajax mist momenteel een stuk lef.
1 0
Duif63
Onder Ten Hag spelen we in Europa uit beter dan thuis, dus er is geen enkele reden om aan te nemen dat we fit nog goed gaan maken.
0 0
Spectre
Mischien is het nu wel andersom
1 0
Cupmetgroteoren
Past in een lange reeks treurige Europese wedstrijden dit seizoen, met als dieptepunt Chelsea uit (tweede helft), waarbij Ajax werd weggespeeld.
2 -6
Juichtoon
Ja net 2 man minder droplul
0 0
Dennis129
Gewoon een serieuze vraag. Ben jij een Ajax supporter die dagelijks tientallen extreem negatieve berichten plaatst? Zo ja ga eens aan de anti depressieva of naar een psycholoog.
Of ben jij een supporter van een andere club die hier zijn plezier uit haalt. Zo ja ga eens een vriend/ vriendin of een hobby zoeken. Want dit is dan wel heel erg zielig.
Ik hoop oprecht dat je aan je eigen geestelijke gezondheid gaat werken.
2 0
Juichtoon
Beetje moeilijk als Fnoord fan.
0 0
Bounce77
Zielepiet
2 0
Ajaciedvooraltijd1434
We gaan ze thuis pakken. Heb er geen redenen voor om dit te denken maar iets zegt mij dat het enorm tekeer gaat donderdag.
2 -1
EersteAanname
Dat is een hele geruststelling...
1 -1
vdhaas
Als iedereen (inclusief arbitrage) scherp is, en het zit een beetje mee dan kan het best ja. Je zag in het laatste kwartier al dat ze het heel zwaar kregen
0 -1
trooop
Getafe verliest structureel van de gehele top 5 van spanje. Met 4-0 gaan we volgende week niet winnen, maar dit luizenploegje wordt schromelijk overgewaardeerd.
0 0
Juichtoon
Misschien krijgt Getafe wel 2 rode kaarten.
0 0
EersteAanname
Hartstikke leuk, toch hebben wij gisteren verloren. Blijkbaar zijn wij de top 5 van Spanje niet..
0 0
JordyAjacied
4-0 niet. Meer wat Gijp zei, 2-0 in 90 minuten zou moeten kunnen, en dan eventueel met extra tijd / pingels door.
0 0
Libero
Zij hebben de afgelopen twee seizoenen 1x met 3-0 verloren, van Real. Verders de meeste met maar 1 en een paar met 2 doelpunten verschil.
Ik ga graag uit van het positieve, maar in dit geval ... nou ja, ik laat me graag verrassen.
1 0
Bounce77
Geloof dat Real zelf ook niet vaak verliest met veel tegengoals........ Heel soms
1 0
amthree
Tuurlijk joh als barcelona al niet eens thuis met 4-0 wint, waarom zouden wij het dan doen?
0 0
036AFCA97
Vorig jaar won Barca 3 dagen vóór ons 0-1 bij Real. 3 dagen later wonnen wij er 1-4.

Ook 3 goals verschil. Het kan dus wel.
1 -1
chino
Zonder Promes of Neres is Ajax een middelmatig ploegje. Het is helaas niet anders.
1 0
Labrador
Dan moet alles wel goed vallen. De scheids, in de eerste 30 minuten 1 goal en een kolkende arena
0 0
krachtpatser66
In de 1e 10 minuten moet de goal al vallen. In de hoop dat dit gebeurt, is er een kans op een pak slaag voor Getafe. Anders niet!.
0 0