Poortvliet hoopvol: 'Veel Ajacieden gaan geluk elders zoeken'

ThijsZwagerman, 19-02-2020 om 17:00, 8876 views, PSV Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Voormalig PSV-er Jan Poortvliet ziet het komend seizoen positief in voor zijn oude club. Dit seizoen staat PSV in punten ruim achter op Ajax, maar volgend seizoen zouden de rollen volgens Poortvliet weleens omgekeerd kunnen zijn.

‘Ik zie PSV gewoon weer om het kampioenschap spelen volgend seizoen. Ajax zit niet echt goed in z'n vel en er zijn veel spelers die hun geluk elders gaan zoeken. Dan moet je maar afwachten hoe lang het duurt voor je weer een goed elftal hebt’, stelt de oud-verdediger in gesprek met PSV Inside.

Uit de huidige Ajax-selectie is sowieso al van één iemand zeker dat hij aankomende zomer vertrekt. Hakim Ziyech verkast dan namelijk naar Chelsea. Deze transfer werd vorige week officieel beklonken. Het is onwaarschijnlijk dat dit komende zomer de enige uitgaande transfer van Ajax zal zijn. Meerdere Ajacieden staan namelijk in de serieuze belangstelling van diverse Europese topclubs.

Denk jij dat Ajax en Getafe met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DannTheDon020
Hahahah en dan komt Antony volgend jaar even jullie verdediging slopen
0 0
Robeerke
Voor een lamp niet echt een helder licht deze beste man.
1 0
Kaatje
spaarlamp..
0 0
Antafca
De meeste dromen zijn bedrog
0 0
PierreHeno
Tja...die Poortvliet is een Brabander...en Brabanders kunnen héél goed hun verstand op 'nul' zetten (zoals ze dat zelf altijd met veel trots vermelden!!). Vanaf vrijdag a.s. is het weer Alaààà`ff in Lampegat!
1 -2
ovopiet
Een Zeeuw. Maar die zijn ook niet allemaal zo slim als Blind.
1 0
Spectre
Hij is van nature een zeeuw die woont in Brabant ;)
1 0
JariHeijden
De wens is de vader van de gedachte...
2 0
Dit is mijn club
Ach Jan, zijn ‘moment of glory’ was dat hij in beeld werd genomen nadat Nanninga scoorde in de WK finale. Denk dat Ajax de komende jaren vrij eenvoudig de Nederlandse competitie gaat domineren.
0 0
Hans Kraay Jr.
Aah wat schattig, ze hebben hoop in Eindhoven.
1 0
RuffRhythim
Ach ja....wanhoop is ook hoop...
0 0
JanBiesbos
We kopen jouw club gewoon leeg pisvlek...hahaha...
2 0
Ferd
zonde van het geld. Alleen Ihatarren mag komen.
1 0
AlexIbarra
Hoop doet leven Jantje!

Voor het gemak vergeet hij ff dat met CL op zak en een paar dikke transfers, Marc en Erik ook voor 100 mln mogen gaan winkelen. Daar zouden we meer niveau dan Sadilek en Hendrix voor moeten kunnen binnenhalen.

Laat de dip maar lang en diep zijn daar in Eindhoven, 7 jaartjes niks lijkt me mooi.
0 0
Hollister
Even een balletje opgooien.. Wat zouden we vinden als Overmars uiteindelijk gewoon weer Cilessen aantrekt als vervanger voor Onana? Zal qua prijs natuurlijk heel interessant zijn.. als hij zijn eigen oude niveau kan halen is het gewoon prima een hele degelijke keeper.. geen Onana, maar dan moeten we wel veel dieper in de buidel tassen.. moet zeggen dat hij een hele goede periode had bij Barca toen die op de bank zat.. toen kon hij naar meerdere clubs.. dat is toch nog geen 2 jaar geleden... Zeker omdat Scherpen in mijn ogen ook grote stappen aan het maken is.. dus je moet ook daar naar kijken, toch? Roept u maar..
2 0
AnsB
Ik hoop van niet. Hij had inderdaad een hele sterke periode bij Barca op de bank, maar op momenten dat hij een kans kreeg vond ik hem hele sterke partijen afwisselen met zwakke momenten. En bij Oranje en Valencia idem.

Ik zou vooral rondkijken in Duitsland o.a. Zij hebben een hele traditie van goede keepers, ook die de echte top nooit halen maar gewoon heel goed zijn.
1 0
Hollister
Ben zelf ook fan van Duitse keepers..
1 0
AFCA-B93
Wat een bizar item zeg op je eigen clubkanaal. Jezelf even klein maken: maar hopen dat je concurrent zwakker wordt omdat je zelf geen stappen kan zetten..
4 0
Hagmag
De wens is de vader van de gedachte. Jan wordt ook een dagje ouder en mijmert maar wat. De lamp gaar dit weekend weer aan, mogelijk dat hij eea weer scherp gaat zien.
1 0
Spectre
Ajax zit niet echt goed in z'n vel, nee p$v wel!! en trouwens wat zegt dat over volgend seizoen dan?
3 0
Superjodeuh
*bergwijn wordt verkocht*
*ajax koopt ihatarren*
*malen wordt verkocht*
*pakt popcorn*
5 0
RuffRhythim
Juist.
Blijft daar niks over.
Volgend seizoen daar een team vol met Schwaabs, Viergevers, Hendrixxsens, Domfriezen en Baumkartels, echt een genot om naar te kijken
3 0
Hollister
En als Mo Ihataren toch besluit om de overstap te maken?
En denkt meneer Poortvliet dat se selectie van PSV zoals ze nu ervoor staan instant blijft en er niemand vertrekt of moet worden ingepast?
0 -2
Web
Laten wij hopen dat dit team intact blijft
8 spelers kunnen er vrijweinig van
0 0
Hollister
Haha, wilde dat achteraf nog even toevoegen maar dat kan blijkbaar niet meer... van mij mag alles blijven in Eindje zoals het nu is.. maar men zal waarschijnlijk ook wel het een en ander willen veranderen
0 0
Tscheu
Goed verhaal.
0 0
MankeNelis
Kijk ze hopen de lampies, misschien springt Ihattaren wel in de Overmarsexpress als die voorbij raast.
5 0
RuffRhythim
Haha heerlijk die wanhoop uit die hoek...
3 0
insectenverdelg
En dat terwijl ik hoop dat veel PSVers dus niet hun geluk elders gaan beproeven. :)
6 0
Redrum
Precies, laat Viergever, Schwaab, Dumfries, Rosario, Hendrix, Baumgartl en de rest van dat zooitje hansworsten maar lekker blijven volgend jaar.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Ajax heeft zich al verzekerd van Anthony en voorlopig is alleen nog Ziyech al verkocht. Bovendien als Ajax de schaal pakt dan speelt het CL voetbal en dat trekt veel spelers aan mochten die nog komen. Vanuit de jeugd komt er heel veel aan. Maar altijd leuk hoe ze bezig blijven met Ajax
3 0
ovopiet
En waarschijnlijk Giovanni
0 0
Redrum
Gelukkig zijn de vooruitzichten van psv wel erg goed voor volgend jaar. Bergwijn is al weg, Ihattaren heeft zich al aangesloten bij Raiola (dan weet je hoe laat het is) en Malen zal nog moeten herstellen van zijn zware blessure. De rest van het elftal is pure middelmaat op zijn best en volgens mij is er niet heel veel geld in kas om een paar fatsoenlijke versterkingen te halen. CL-voetbal zit er bijna zeker al niet meer in voor psv volgend jaar en Europa League voetbal moet ook nog maar gehaald worden. Nee, ik zou psv zijnde nog niet te optimistisch zijn over volgend jaar.
5 0
Redrum
En toen ging Ihattaren naar Ajax en kon het hele verhaal van Jan Poortvliet weer de prullenbak in.
8 0
Pheadrus
Precies dat. Dat is beter voor iedereen als dat gebeurd. Ook voor PSV want met dat geld kunnen ze meerdere "gemiddelde" spelers kopen. Ajax is volgend jaar weer te sterk voor PSV en zo hoort het ook.
1 0
Redrum
Precies, Ajax heeft de natuurlijke balans weer hersteld die er was voordat psv als een gek met Philips-geld ging smijten. Ziyech is weg, maar Antony is alweer binnen. Een speler als Antony zal psv voorlopig niet meer kunnen halen. Als Ihattaren dan ook nog naar ons gaat is het helemaal klaar met psv.
3 0
Lazell
Toch mooi dat ze daar 25 miljoen aan miskopen hebben met Bruma en Baumgartl. Kan ik wel een beetje van genieten.
0 0
Wereld
Ze hebben net 30/40 mil binnen voor Bergwijn he
0 -1
Redrum
Ja daar moesten ze nog een hoop gaten mee dichten, waaronder een deel van de kosten van Bruma.
2 0
Amsteraaij
Sorry guys, app werkt nog niet 100%
0 0
Amsteraaij
Volgens seizoen?
Aankoop/Scherpen
Nous schuurs verthongen martinez
Blind gravenbergh
0 0
insectenverdelg
We w8en nog op de post met de aanval. Verder zpu ik blind lekker als CV laten staan. Als je dat niet eil, mowt je met de punt naar achter spelen.
2 0
Fvy
Dikke vingers?
1 0
Amsteraaij
Haha ja tering he, die is dan Als enige niet doorgekomen. Daarvoor Tadic op 10 En daarvoor antony traore en promes.
0 0
Amsteraaij
Volgens seizoen?
Aankoop/Scherpen
Nous schuurs verthongen martinez
0 0
Amsteraaij
Volgens seizoen?
Aankoop/Scherpen
0 0
Jariiii
Ha ha, mooi dit toch, wij zouden hetzelfde redeneren.

UIteraard is het slechte nieuws voor Poortvliet dat Ajax er ook komend sezioen met kop en schouders bovenuit zal steken.
1 0
Amsteraaij
Volgens seizoen?
0 0