Boskamp: 'Hoop dat Ziyech niet reageert'

FinnDekker, 18-02-2020 om 09:10, 23814 views, Veronica Inside |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jan Boskamp vindt het moeilijk om te voorspellen of Ajax over twee duels gaat winnen van Getafe. De huidige nummer drie van de Spaanse competitie is namelijk een taaie ploeg, zo stelt de oud-voetballer bij Veronica Inside. Aanstaande donderdag is de eerste ontmoeting in Spanje.

'Ik heb Getafe regelmatig gezien, een kloteploeg. Getafe speelt agressief. Ze maken de hele tijd kleine overtredingen in de duels. Maar verdedigend staan ze goed', aldus Boskamp. Het wordt dus moeilijk om de compacte defensie stuk te spelen. Gelukkig voor Ajax is Hakim Ziyech terug van een blessure.

De analist ziet alleen wel een probleem voor de spelmaker. 'Als je Ziyech twee keer aanpakt, gaat hij lopen zeiken. Ook tegen Barcelona zaten er bij Getafe allemaal van die klote overtredingen tussen. Ze schoppen je niet in tweeën, maar altijd van die irritante overtredingen. Ik hoop dat Ziyech niet reageert.'

Denk jij dat Ajax en Getafe met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Ik zie een rode kaart aankomen bij Getafe.
0 0
Hans Kraay Jr.
Hoop dat Ziyech zo reageert als tegen Chelsea.
0 0
Web
Ik mag hopen dat Ajax daar op voorbereid is, ik vind het een super irritant elftal
0 0
Cupmetgroteoren
Alle ballen op Ziyech! Laat hem maar in z'n eentje de winnen zoals Van Hooijdonk dat deed.
0 -1
EersteAanname
Off topic:
Ik zat te denken aan mogelijke opvolgers van Ziyech waarvoor Ajax een poging zou kunnen wagen en moest opeens aan Julian Draxler denken. Een erg goede voetballer die toch compleet op een zijspoor is geraakt bij PSG en verder voldoet aan het plaatje dat Overmars eerder schetste, namelijk een directe versterking van mid 20. Echter heb ik geen idee van hoe Draxler als persoon in elkaar steekt en of hij hier eventueel geïnteresseerd in zou zijn. Daarnaast zou het zomaar kunnen dat PSG dwars gaat liggen maar ook hiervan heb ik geen idee omdat ik die club het liefst zo min mogelijk volg. Denken jullie dat zijn komst enigszins realistisch is? Of ben ik weer eens te optimistisch? ;)
0 0
EricAjax1
Zou fantastisch zijn maar zulke spelers willen niet naar Vvv uit helaas..
0 0
soewares
Denk helaas dat hij bij een groot aantal subtopclubs in de PL en de Bundesliga zeer interessant is. Die gaat eerder naar een tottenham of leverkusen dan naar Ajax ben ik bang
1 0
Joseph
Ik hoop gewoon dat de scheidsrechter reageert. Als een team besluit het voetballen onmogelijk te maken door kleine overtredingen, moeten die steeds harder aangepakt worden.

Wat betreft Ziyech, ik denk dat het een goede tip is. De voetjes laten spreken is de beste manier.
0 0
PetrusKeizer
een goed en goedbedoeld advies van Jan. Als Hakim idd niet reageert op spaans geklootvogel (portugezen zijn misschien nog erger) kan hij ze op n goede dag helemaal kapotspelen. Daar hopen we natuurlijk allemaal op (ik denk dat ik wel 'we' kan zeggen).
3 0
036AFCA97
Zodra Ziyech 2x aangepakt wordt, Dest en Tagliafico ff van kant wisselen en degene die Ziyech aanpakt ff kennis laten maken met onze Nico. ;)
0 0
JariJari
Die staat op scherp ...
0 0
Spectre
Ja en ik ben bang dat je die kan afvinken voor de return met een tegenstander als deze
0 0
Rentokill
Ik hoop dat Ziyech wél reageert. Op de juiste manier. Met zn voeten.
2 -1
PetrusKeizer
ja, idd. maar je begrijpt dus ook wat Jan bedoelt :)
0 0
Rentokill
Tuuuurlijk. Maar ik weet t graag beter.
0 0
AFCAsphere
Haha, je bent in ieder geval eerlijk :p
0 0
Henkjanklaas
Er zijn veel ploegen die het niet kunnen: verschillende systemen spelen. Ajax maakt het spel altijd, erg knap maar tegen deze tegenstander moet men wellicht uit een ander vaatje tappen door het veld in de uitwedstrijd klein te houden. Je ziet Ajax bijna nooit op de counter spelen. Nu een idee ?
0 -1
AlexIbarra
Heeft toch geen zin om op je verdediging te leunen als je Schuurs / Alvarez, Dest, etc. daar hebt lopen?
Niet echt jongens die 90 minuten foutloos kunnen verdedigen onder druk van een Spaanse subtopper.

Daarom liever zorgen dat de bal voorin is en zelf een paar uitgoals produceren.
1 0
ajax4perez
Wie staan er voor beide teams op scherp?
1 0
koppensneller
Lisandro Martínez, Dusan Tadic en Nicolás Tagliafico . Promes ook maar dat is minder belangrijk nu. Overigens bij Getafe ook 3 spelers. Ik hou mijn hart vast. Getafe maakt de meeste overtredingen en toch krijgt de tegenstander de meeste gele kaarten. De keer dat deze scheidsrechter ons floot tegen Benfica gaf hij 7 gele kaarten.
1 0
soewares
Goed. Trapje op de enkel? Geel. Ajax maakt zulke overtredingen niet dus is het alleen maar beter dat we zo een pietlut als scheids hebben.
0 0
Redrum
Ik hoop dat we een fatsoenlijke scheids hebben.
9 0
Robeerke
Dat zou lekker makkelijk zijn als er aan hun kant 3 over blijven.
0 0