'Natuurlijk twijfelt Ten Hag aan Varela'

FinnDekker, 18-02-2020 om 08:20, 6068 views, VI |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bij Voetbal International denkt men dat Erik ten Hag zich zorgen maakt over Bruno Varela. De Portugese goalie staat donderdag onder de lat als Ajax op bezoek gaat bij Getafe, door een schorsing van André Onana. Varela kende echter een vreselijke generale bij Jong Ajax in een duel met Jong FC Utrecht. 

Stef de Bont vindt het logisch dat de kwaliteiten van Varela na een jaar pas ter discussie staan. 'Het probleem doet zich bijna nooit voor, want Onana is bijna altijd fit en is van de buitencategorie. Je tweede doelman zie je dus niet, waardoor je niet weet hoe goed hij is. Ik weet alleen dat hij gezellig is en voorop staat als er een schaal wordt uitgereikt.'

'We hebben hem allemaal zien keepen in Utrecht, wat maar één wedstrijd is. Natuurlijk twijfelt Ten Hag, maar hij heeft geen alternatief. Ja, je kan Scherpen neerzetten... Maar dat Varela tweede keeper is, geeft aan dat Ten Hag en zijn keeperstaf voor hem gekozen hebben', luidt het oordeel van de verslaggever. 

Simon Zwartkruis deelt de mening van zijn collega. 'De spelers spraken na afloop van RKC ook vertrouwen in Varela uit. Het is flauw om hem aan die ene wedstrijd in Jong Ajax op te hangen.' Varela heeft daarbij een hele grote hulplijn tot zijn beschikking. 'Je hebt Van der Sar nog rondlopen. Hij zal vast nog even met Varela gaan zitten.'

Denk jij dat Ajax en Getafe met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Een tweede doelman van de buitencategorie is helaas niet haalbaar voor ons, slap gelul, dat Onana beter is weten we allemaal maar helaas is hij geschorst en je moet wel een keeper opstellen.
0 0
trodat4030
Ik hoef niet per se een 2e doelman van buitencategorie, maar wel 1 die gewoon degelijk en betrouwbaar is. Iemand die de ballen stopt die hij hoort te stoppen. Van mij hoeft hij echt niet elke bal uit de kruising te vliegen, hij moet gewoon ingezet kunnen worden zonder dat het hele stadion met de billen zit te knijpen. De types Grim, Krul, Verhoeven (ja, vond ik een degelijke keeper, ondanks zijn voorkomen), Boschker, Gentenaar, Vonk. Doen geen gekke dingen, doen gewoon wat ze moeten doen. Staan bij elke club in de eredivisie zo'n beetje in de basis, maar een betrouwbare 2e keus voor een topclub. Geen paniekzaaiende krokettenvanger. Er zitten echt wel 2-3 categoriën tussen een Varela en een Onana.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Weet iemand waar Van Leer is gebleven? Je hoort nooit meer iets van hem, maar volgens mij staat hij nog wel onder contract bij Ajax.
1 0
ram
Waarschijnlijk zit ie lekker bij Lieke in Barcelona. Volgens mij wil Ajax hem niet eens meer op training hebben; best pijnlijk. Deze zomer zal hij uiteraard worden meegenomen in de grote schoonmaak.
0 0
DT10
Goeie vraag.. zelfde geld voor Stan van Bladeren.
2 0
ram
Precies, die is ook al een hele tijd weg. Zou ie ook thuis zitten? Ik snap dat niet zo goed. Dan kun je toch beter hem als tweede keeper bij Jong hebben en Kotarski verhuren zodat hij ergens alles kan keepen? Dat had ik beter gevonden.

Volgend jaar lekker afscheid nemen van Van Leer, Varela, Van Bladeren, Solomons, Veltman, Ten Heide en Thethani. Huntelaar zou wat mij betreft nog een jaartje mogen blijven als ie wil én akkoord gaat met een rol als 3e spits en man voor de kleedkamer. Marin, Alvarez en Labyad zou ik nog niet afschrijven maar mogen wat mij betreft wel weg als er een club komt met een goed bod.
0 0
DT10
Voeg daar Magallan, Johnsen, Bande en Babel maar aan toe...
0 0
FreddyAX
Magallan gaat waarschijnlijk terug naar Zuid -Amerika, babel gaat ook weer terug,Bande voetbalt voorlopig in Oostenrijk meen ik.
Johnsen is afwachten of hij leert zijn arbeid te verrichten en op goed momenten zijn acties te maken.

Zo zie je dat de problemen zichzelf al aardig oplossen.
0 0
ram
Oh ja, Magallan en Johnsen horen daar zeker bij.

Babel is natuurlijk een huurling dus die vertrekt sowieso (en zo slecht vind ik hem niet).
Bande is voor 1,5 jaar verhuurd en ik vind niet dat hij al afgeschreven moet worden. Hij verdient gewoon een kans na zijn blessure. Ik hoop dat ie het laat zien bij Thun.
0 0
DT10
Varela is ook een huurling en zo goed vind ik Babel nou ook niet..
0 0
ram
Ja, daar heb je gelijk in.

En nee, zo goed is Babel (nog) niet maar ik vind hem voor dit jaar prima bruikbaar.
0 0