Perez: 'Ongelukkig, je kunt een slechte dag hebben'

JesseTH, 17-02-2020 om 23:20, 4676 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kenneth Perez gelooft dat er overdreven wordt over het niveau van Bruno Varela. De Portugees kreeg bakken met kritiek over zich heen na zijn blunders namens Jong Ajax tegen Jong FC Utrecht, maar volgens de Deen kan een oordeel niet over één wedstrijd geveld worden.

'Je kunt een slechte dag hebben. Het is niet zo dat hij niks kan', klinkt zijn simpele doch rechtvaardige conclusie bij Voetbalpraat. 'Hij heeft toch bij Benfica gekeept. Dit was ongelukkig.' Even later bespreekt Perez ook een andere optie: Kjell Scherpen. 'Scherpen vond ik vorig jaar heel vaak matig, maar hij speelt ook bijna niet bij Jong Ajax. Hij is gekocht op talent en zijn lengte. Iemand kan natuurlijk wel een explosieve ontwikkeling doormaken.'

Collega Sjoerd Mossou ziet dat het met het keeperstalent in Amsterdam niet al te best gesteld is. 'Ze hebben ook weinig vertrouwen in die andere twee (Scherpen en Dominik Kotarski red.), dus het is niet zo dat ze de wisselkeepers op orde hebben. Dat hadden ze vorig jaar al niet. Als je de basiskwaliteiten van Scherpen bekijkt, dan moet het een goede keeper kunnen worden als je hem goed traint.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Toch jammer dat er bij ieder commentaar op Ajax of een speler een negatieve invalshoek gekozen wordt, Perez begint dit vervelend trekje ook steeds meer te vertonen.
0 0
Libero
"Scherpen speelt bijna niet bij Jong Ajax"? 12 van de 26 en Varela heeft er daar 2 van gekeept. De helft dus en weer lult Perez een end uit zijn nek.
0 0
Benleiden
Ja, nuance is nooit zijn sterkste punt geweest. Je moet wel je eigen woorden kracht bijzetten, desnoods zonder feitelijke onderbouwing.

Desalniettemin vind ik wel dat Scherpen nog meer moet gaan keepen. Hij heeft de meeste toekomst bij Ajax, en tevens voor het gehele Nederlandse voetbal. Want je moet er toch niet aan denken dat we in de toekomst met die keeper van Feyenoord naar eindtoernooien gaan. Die raakt de laatste een paar keer een bal goed, maar hij mist echt lengte voor de top. Scherpen is onze toekomst, voor Ajax en het Nederlands elftal.
0 0