Gijp: 'Die jongen van RKC raakt Van de Beek niet'

JesseTH, 17-02-2020 om 20:55, 11281 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

René van der Gijp begrijpt er niets van dat Donny van de Beek zondag namens Ajax een penalty kreeg. De Ajacied kreeg de strafschop nadat hij vermeend werd neergelegd door Hans Mulder, speler van RKC Waalwijk. De analist is er echter van overtuigd dat er een verkeerde beslissing werd genomen.

'Ik ben ervan overtuigd dat die jongen van RKC Van de Beek niet heeft geraakt', spreekt Gijp maandag bij Veronica Inside. 'Het enige wat die jongen deed, was onhandig zijn voet uitsteken. Van de Beek sprong eroverheen en viel. Dat is dan toch geen strafschop? Ik vond het raar dat hij viel toen hij eroverheen sprong, want dat hoeft niet. Je kunt gewoon blijven staan. Hij valt omdat hij de drukte in loopt en het overzicht kwijt is.'

Johan Derksen kan zich vinden in wat zijn collega zegt, maar denkt er zelf wat gematigder over. 'Ik kan me voorstellen dat je als scheidsrechter, als je met de wedstrijd bezig bent en dat ziet, zegt: strafschop. Hij doet een poging tot laten vallen. Hij viel toch doordat hij dat been uitstak. Als je hem op de stip legt, kun je er enigszins begrip voor hebben. Leg je hem er niet op, dan kun je daar ook begrip voor hebben.'

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxdordtt
Raar ook dat ze daar in Rotterdam helemaal niet doorhebben dat VI bezig is de scheidsrechters tegen Ajax op te zetten. Volgens de mensen hier is het Feyenoord tv. Of zou elke club gewoon Calimero's hebben?

Gijp heeft het onder andere over de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. "Je kunt wel zeggen 'we halen die punten', maar dat houd je niet lang vol he, met dit spel. Je had er ook uit kunnen gaan als die wedstrijd door was gegaan. Iedereen speelt beter dan jullie, zelfs Sittard", zo vertelt de analist aan tafelgast Jan Boskamp.

octopus  09:54  za. 25 januari 

Gijp kan het weer niet hebben dat het wat lekkerder gaat met Feyenoord en super slecht met zijn PSV

 fey_dnt  18:35  zo. 26 januari 

Kut programma!
Werd weer gedaan alsof die jeauden weer een lading toptalenten hebben, na 1x spelen tegen Spankenburg. 
Wat een ***********s bij VI

 Brahma  07:45  za. 25 januari 

Altijd lachen die gefrustreerde Gijp wat Feyenoord betreft, zijn ome Cor een top spits bij Feyenoord, En Gijpie kwam tot zijn grote frustratie niet verder dan de Feyenoord jeugd. Altijd dat hatelijke ondertoontje richting Feyenoord.
1 -3
Frank1978
Ik vond het wel een terechte strafschop. Verder kijk ik al heel lang niet meer naar dit soort programma's. Deze "analisten" worden meer en meer een karikatuur van zichzelf.
1 -3
JariJari
Ik bedoel, als je niet ziet dat dit een penalty is mag je licentie om op tv iets te zeggen over voetbal wel ingetrokken worden. Ik bedoel we kunnen ook Diana Woei vragen wat ze ervan vindt. Verder weinig relevant.
2 -3
ajaxdordtt
Nah. Je kan hem geven, maar het is wel heel licht. Maar logisch dat de Var niet ingrijpt idd.
2 -2
JariJari
Was toch duidelijk een penalty? Superdom van die RKC'er natuurlijk maar toch.
2 -2
Woodenshoe
Wat een kinderachtige reacties allemaal hier als iemand iets zegt over Ajax en het niet lyrisch positief is....

Als een PSV'er of Feyenoorder op deze manier een penalty versiert spreekt iedereen er schande van hier.... Lekker hypocriet allemaal! Soms zit het mee, soms zit het tegen. Nu hebben we in 2 wedstrijden 2 penalty's cadeau gehad. Mogen we niet over klagen.
4 -4
Juichtoon
We mogen niet klagen? Dit was pas de 3e strafschop dit seizoen, voor de ploeg die het meeste van alle clubs in de 16 komt.
Jij doet nu ook al net voorkomen alsof we aan de lopende band strafschoppen krijgen.
Het tegenovergestelde is waar, we worden veel meer benadeeld dan dat we mee krijgen. En dat komt ook doordat de media elk voordeel onder een vergrootglas legt en hierdoor de arbitrage wel 2 x nadenkt om een volgend voordeel te geven
2 -4
Woodenshoe
Als ik jou reacties allemaal lees.... Man man wat een complottheorieën allemaal. Jij denkt dat echt of niet?
3 -2
ram
Zo is dat. Objectiviteit is hier heel ver te zoeken hoor.
2 -3
Woodenshoe
En ze hebben allemaal een bloedhekel aan het programma, maar allemaal kijken ze ernaar en lullen er hier over..

Het is nog steeds mijn favoriete voetbalpraatprogramma! Kan er heerlijk om lachen elke week...
2 -2
ajaxdordtt
Ze kijken er juist niet naar, dat is het bizarre. Ze lezen hier een berichtje en concluderen dat het, ik citeer: "Fnoord tv is. Ik kijk er al jaren niet meer naar. John de Mol zou zich moeten schamen dat hij deze pulp faciliteert."

Ik herinner me dat Gijp als een van de eerste superlatieven tekort kwam over Ajax vorig seizoen, Ziyech altijf ophemelt, Onana 1 vd beste keepets ter wereld vindt etc.

Ook dat hij zei dat de selectie van Feyenoord nog geen 10 miljoen waard was, dat als Feyenoord op deze manier blijft voetballen ze nog heel veel punten gaan verliezen etc.

Je kunt het een kutprogramma vinden. Maar ik kijk net als jij, bijna altijd en heb nooit 'partijdigheid' opgemerkt.
2 -3
MarLuuk76
Iets niet opmerken betekent niet dat je automatisch gelijk hebt.

Overigens zijn je quotes over wat Gijp nog meer heeft gezegd vast wel waar. Ik kijk namelijk niet, behalve vorige week een stukje. Was er toen snel klaar mee.
1 -3
ajaxdordtt
Daarmee is jouw opinie dus volledig irrelevant. Je kunt moeilijk ergens een mening over vormen als je er geen enkele kennis over hebt.
2 -2
MarLuuk76
Goed verhaal, leuk geprobeerd ook. Ik geef aan dat jouw quotes verder vast waar zullen zijn. Dus geloof je in deze. Het zou irrelevant zijn als ik jouw quotes af zou kraken., gebaseerd op iets wat ik niet gezien heb, ik deed dit dus ook niet. En vorige week heb ik dat hele afzeik stuk wel zitten kijken, en daar kan ik een mening over hebben.

Overigens kan ik niet tegen mensen die mensen wegzetten als domme complotdenkers, dit is in het algemeen. Dus niet op jou gericht.
1 -2
ajaxdordtt
Ben verder wel benieuwd naar jouw mening over datgene wat je gezien hebt.
0 -1
ajaxdordtt
Er zijn nou eenmaal heel veel domme complotdenkers.
2 -1
MarLuuk76
Dat klopt ook wel. Maar sluit niet uit dat er geen complotten bestaan die wel waar zijn. En nee net als omgekeerd heb ik uiteraard geen bewijs. Ik ben zeker geen alu hoedje. Maar geloof gewoon niet dat alles in hogere kringen, regeringen en daar waar veel geld zit eerlijk gaat of is zoals wordt voorgesteld. Als dat wel de standaard voor een complotdenker is, dan ben ik het wel. Het is dan maar zo.

Dat stuk van Gijp vorige week irriteerde mij wel. En vond ik vrij vervelend. En olie op het vuur voor Ajax hatend NL. Betekent overigens niet dat hij het niet mag melden, op zijn manier. Maar jij als inwoner van Zuid Holland net als ik. Zou toch zicht moeten hebben over hoe er over Ajax gedacht wordt, dat is niet best.

Kijk zo’n penalty die Makelie ooit gaf aan Milik, die er achteraf geen was. Kwam gewoon een seizoen later nog aan bod in Stadions, en werd Makelie nog even fijntjes herinnerd aan zn fout. Je kan mij niet wijsmaken dat dat onbewust niks met scheidsrechters doet.
1 -2
ajaxdordtt
Uiteraard gaat niet alles eerlijk, dat ben ik met je eens. Maar voor grote complotten, a la 9-11 of heel de knvb tegen Ajax, heb je te maken met zo'n grote groep betrokkenen dat het natuurlijk nooit werkt. Dan is er altijd een lek.

Het irriteerde mij niet echt. Deelde zijn mening over ten Hag wel en over het "moeilijke Ajax voetbal" in het algemeen wel. Kijk eens naar succesvolle spitsen van de laatste 15 jaar. Zlatan, Suarez, Dolberg, Tadic. Toch compleet andere spelers? Wat hij zei over mensen als Peter Boeve en Silooy; voor mijn tijd, ken de beste mensen niet, geen mening over.

Laatste wel met je eens, als we een x een gelukje hebben blijft dat heel lang hangen. Maar we worden echt vaker bevoordeeld dan benadeeld, zoals elke grote en rijke club. Dat zag je ook tegen Chelsea in de CL, hoe het voor clubs als Rkc tegen ons moet voelen.

Ik weet overigens dat Makkelie uit een echt Feyenoord nest komt. Die penalty zei al genoeg over de objectiviteit van de KNVB wat mij betreft.
1 0
MarLuuk76
Dat is ook zo met dat soort complotten.

Verder zijn we het wel redelijk eens volgens mij.
1 0
ram
Precies. Spijker op de kop.
1 -2
Woodenshoe
Precies! En over dat penalty moment tegen PSV met Dest waren ze het ook allemaal eens. Het gelul hier is te simpel voor woorden. Waarom reageer ik er uberhaupt op vraag ik me ineens af....
2 -3
ram
Wat een bizarre reacties allemaal hier weer zeg... Allemaal ff tot 10 tellen en proberen je brein in te schakelen jongens!

Als je goed kijkt, zie je dat Donny best wel een schwalbe maakt. Als een tegenstander van ons dat had gedaan, hadden we het allemaal een onterechte penalty gevonden!

En als er iemand totaal onpartijdig is, dan is het Van der Gijp (en die gehele tafel). Al die persoonlijke aanvallen slaan ook helemaal nergens op.
3 -5
DT10
Kijk deze even:

https://youtu.be/Bv2Y77lFxzY

Heel onpartijdig..
0 -4
ram
PS. Sterk ook, zo'n minnetje. Ik ben erg benieuwd wat mensen in godsnaam kunnen inbrengen tegen wat ik hier zeg...
0 -1
ram
Je geeft één voorbeeld van een mening van een persoon over een ander persoon... Hoe kun je daar in godsnaam enige conclusie uit trekken...

Gijp mag toch gewoon moe worden van Ten Hag? Dat zegt he-le-maal niets over partijdigheid.
1 -2
ajaxdordtt
Sommige*
0 -1
ajaxdordtt
Ik kan je vertellen dat zelfs fanatieke Ajacieden het gelul van ten Hag niet trekken.
2 -2
AFCAsphere
Gaat voor de meesten volgens mij prima hoor. Ik snap niet dat iemand zich daar zo aan kan ergeren :’-)
0 0
Babayaka
Ooo een fan, maar dan van pulp tv.
0 -3
ram
Ja... lekker inhoudelijke reactie.
2 -2
Juichtoon
Die gehele tafel totaal onpartijdig? Heb je een gaatje in je hoofd? Het is pure Fnoord tv, van en voor Fnoord fans.
1 -5
ram
Doe niet zo dom man... Je zegt hieronder dat je nooit VI kijkt dus je hebt geen idee waar je het over hebt.

Jouw reactie, en die van velen hier, is ook vrij typisch voor de dommige voetbalsupporter:
Als iemand 10x iets positiefs zegt over Ajax, gaat dat het ene oor in en het andere uit. Maar als iemand 1x iets negatiefs zegt (voor zover je deze feitelijke constatering van de schwalbe van Donny 'negatief' kunt noemen...) over Ajax, dan is dat vreselijk en vergeet je het nooit meer.

Het is gewoon zielig. En ik vind dat Calimero-gejank sowieso niet passen bij Ajacieden.
3 -3
ajaxdordtt
Laat gaan joh. Een volwassen man die traantjes in zijn ogen krijgt omdat iemand durft te betwijfelen of een beslissing van een scheidsrechter wel of niet terecht was. Medelijden, meer kun je niet hebben.
2 -2
DeKes
Begin die Gijp idd. Zeer vervelend te vinden als het over Ajax gaat.
Opgemerkt dat hij over Ziyech begon te praten dat die een half uur NIETS goed deed! En dan dat lacherige toontje. Onopvallend kapte Wilfred hem af door over een ander onderwerp te beginnen.
Gijp was een tijdje daarna beteuterd! Subtiel gedaan van Wilfred. Een zeer goede gespreksleider!
1 -1
DT10
Rene van der 'Gaaap'...
3 -2
Hagmag
Klopt, Donny raakte hem.
1 -1
DerOpenDerOver
Heerlijk hoe die Gijp elke keer rode vlekken in zijn nek krijgt als het over Ajax gaat.
4 -4
Superman
Gijp kijkt altijd met een Pisvee bril, eikel!
2 -4
KJHunter
Vd Beek en overzicht kwijt... Dat past ook niet in 1 zin.
2 -2
Web
Het is zelden of nooit een penalty volgens die mannen daar
Vinden ze niet alleen bij Ajax
En is het interessant wat ze er daar van vinden?
Het doet mij helemaal niets.
0 -1
Juichtoon
Fnoord kreeg dit seizoen 2 strafschoppen tegen PSV. Dat vonden ze best.
0 -2
EuforischeRealist
Ja hoor Gijp die jongen raakte m niet, net zoals je vader je moeder ook niet raakte maar jij er 9 maanden later toch uit kroop.
4 -2
ajaxdordtt
Na elke aflevering van VI is heel AS aan het schuimbekken. Stel je niet zo aan. Boeiend of het wel of geen penalty was. Boeiend wat Gijp vindt. Vind je het leuk kijk je, anders niet.
8 -5
AFCAsphere
Dit is zo makkelijk te weerleggen. Zij geven een mening en die mogen wij ook geven. Dat er hier een aantal VI fanboys zijn die dat meteen als ‘schuimbekken’ bestempelen, is ook erg overdreven. Ik ben van Feyenoorders en Utrechters veel erger gewend.

Als mensen kritisch zijn op je idolen, hoef je daar niet meteen geïrriteerd op te reageren. Zou anders nogal hypocriet zijn, vind je niet?
0 0
Juichtoon
Ik hoef jou toch niet uit te leggen dat het altijd maar bekritiseren van beslissingen in Ajax voordeel, de arbitrage steeds moeizamer voordeel aan Ajax zal geven.
Hier zit zeer zeker een Rotterdamse agenda achter. Denk maar aan Willems column vorige week en Hugo Borst.
4 -3
Woodenshoe
Really? Get a life....
0 -3
AlexIbarra
Hoe kan het toch dat zelfs de meest basale dingen in het voetbal opeens ter discussie gesteld moeten worden als het om Ajax gaat?

De enige reden om deze penalty niet te geven is om consequent te zijn met de penalty die Dest niet kreeg tegen Psv. Verder gewoon een verdedigende blunder van hier tot Tokyo.
Je ziet in de herhaling dat die jongen eerst al de verkeerde kant op gaat en in plaats van als een lulletje rozewater op te geven, zet hij nog een 2e keer zijn been ervoor. Tja..

Donny hoeft dan niet eerst keihard knie op knie te botsen om een penalty te verdienen.
De domheid van deze verdedigende fout is sowieso al een straf (penalty) waard.
Maar volgens Gijp is voetbal ineens een soort interactief hordelopen geworden...
8 -1
PierreHeno
Komt goed. De kijkcijfers van dit programma dalen met de week....deze heren heffen zichzelf op.
5 -4
Babayaka
kIJken er echt nog mensen naar dat geouwehoer ?
6 -4
Cello
Laat gaan......
Lekker man!,
Hij zal wel gekeken hebben zonder zijn bril op.
Laat hem eens beginnen over Mulder en hoe ontzettend dom het is om in je eigen strafschopgebied op DIE manier te verdedigen en daarmee alleen al het risiko te nemen dat je een strafschop tegen krijgt!.
9 -2
ajaxsneek
Je hebt ook gelijk, zoals je in mn reacties hieronder ziet zit ik me op te vreten... Waarom eigenlijk?
0 -2
MarLuuk76
Normaal zou hij dat ook 10 x laten zien, maar ja het is voor Ajax begeleid door die irritante lach. Zou hij die hele gast zwaar voor lul hebben gezet.
0 0
Pauw
Haha als Veltman dit pootje uit had gestoken in Europa had René ‘m als afgemaakt. Nu is t ‘die arme zielige jongen van RKC tegen het grote boze Ajax’ en moet ‘t met de mantel der liefde bedekt worden.
5 -2
fanforeffer
Hypocriet ! Derksen vind dat mensen niet mogen verdienen aan fake news ? Mee eens . Maar Derksen en van der Gijp leven er toch ook van,zij doen niet anders dan rel news verzinnen.
6 -2
ajaxsneek
Oei.. Hoe is het mogelijk dat wanneer feyenoord maar weer een beetje in de lift zit, de focus dan weer komt t liggen op het anti-ajaxsentiment.
Gijp met dit gelul, vervolgens driessen met zn rode kaart gelul over de keurige ingreep van martinez.
Bijlow in oranje, berghuis vergelijken met ziyech. Ziyech die ajax op 1 sec naar de finale van de CL lootste..... En niet te vergeten naar de finale EL.
Ik dacht dat ik het feyenoord wel gunde dat ze de weg naar boven gingen vinden. Niet dus, laat ze daar lekker in de stront zakken en al die rare analisten met warme gevoelens voor hun ook.
4 -1
AFCA1961
Volkomen met jou eens.....ik denk er exact hetzelfde over. Het gaat daar wekelijks over die pafferige Dickie, de foutloze Nijhuis en de domme filmpjes van Genee.
Bij Gijp komt toch altijd zijn Feijenoord hart boven, dat zit gewoon in hem. Eigenlijk al triest dat Boskamp en Kraaij ook kakkerlakken zijn.
1 -2
Juichtoon
Omdat het Fnoord tv is. Ik kijk er al jaren niet meer naar. John de Mol zou zich moeten schamen dat hij deze pulp faciliteert.
5 -3
ajaxsneek
Treurnis, en nog maar te zwijgen over al die zogenaamde feyenoorders. Maanden lang hoor je ze niet en ineens komen ze weer overal tevoorschijn. In stadions in de uitvakken, famillieleden in de whatsapp, collega's waarvan je niet wist dat ze interesse hadden voor voetbal. Owja kakkerlakken, ik begrijp ineens de betekenis ervan.
2 0
Redrum
Ja ze zijn nooit echt fan ofzo, totdat ze voor de verandering weer eens wat potjes winnen. Die types ken ik ja.
2 0
MarLuuk76
Ik heb al eerder gezegd John de Mol schaamt zich helemaal nergens voor. Sterker nog hij heeft het ANP gekocht. Wat wil en nog erger vooral kan hij daar wel niet mee doen. Greenscreen de Mol
0 -1
Juichtoon
Ja I remember..:-).
0 0
MarLuuk76
Haha nice staat overigens ook gewoon in de normale media.
0 0
Boer Gijs
Het is te treurig voor woorden. Eenzijdige scorebord journalistiek meer is het niet
1 -1
ajaxsneek
Na jaren heb ik weer een poging gedaan, meteen de laatste keer. Idioten
3 -2
Juichtoon
Tuurlijk René strafschop nr 3 (pas) dit seizoen was een discutabele. Wanneer vind je een beslissing in het voordeel van Ajax nu wel oke?
Ik denk pas als de scheidsrechter fluit nadat een Ajacied een doodschop krijgt. En dan nog vind je het niks.
Dergelijke uitlatingen zorgen er mede voor dat Ajax zo weinig meekrijgt.
Daarom vind ik je een smeerpijp en kijk ik nooit naar deze pulp. VI mag van mij van de buis en rap ook. Het is Fnoord tv, van en voor Fnoord fans.
5 -4
MarLuuk76
Sorry die min is last van grote klauwen.

De hele mensheid wordt gekleurd door mensen op tv of internet. Dat is de bron waardoor mensen worden beïnvloed en bespeeld. Zeker als zaken meerder keren herhaald worden.

Oa VI, DWDD, Jinek, en al de andere pulp. Ding waar we naar kijken heet ook niet Voor niks Tel a vision. En ja dat heeft zoals jij zegt zeker invloed, ook onbewust. Geen enkele scheids in NL wil er om bekend staan dat hij Ajax heeft bevooroordeeld. Dus volkomen gelijk jij.
2 -5
Joseph
Je kunt ook gewoon blijven staan :")

Je kunt ook gewoon op de bank blijven zitten, dan scoor je ook niet..
2 0
Markopantelic007
Al raakt ie m niet, dan nog. Enige reden dat ie dat been uitsteekt is om Donny te hinderen. De bal kon ie allang niet meer bij.
2 0
31xAjax
Ik kon gisteren ook al niet geloven dat de bal op de stip ging.......Als Feijenoord of PSV zo'n pingel meegekregen hadden was AS minimaal 3 uur uit de lucht geweest.....
1 -9
JSF
Wie kijkt tegenwoordig nog VI...
9 -3
Tjpknge
Tonnen aan mensen..
0 -1
Juichtoon
Ik niet. Al jaren niet.
1 0
tinntinn
dus als je met 2 benen in komt glijden zonder bal in de buurt, maar je springt er overheen..geen penalty
0 0
Bapinho
Valentijn driessen: Berghuis heeft toch meer rendement dan Ziyech
HAHAHAHA veeg me op
10 0
Juichtoon
Het is Fnoord tv...
0 -1
ram
Hoe weet je dat als je al jaren niet meer kijkt? Hoe durf je het dan te zeggen... Bizar en gewoon totale onzin.
0 0
Joseph
Zo lang het niveau niet te hoog wordt, kan Berghuis prima mee. Je moet hem alleen niet tegen een sterke verdediger zetten, dan is het rendement opeens negatief.
1 0
Hans Kraay Jr.
Ziyech bij 19 wedstrijden direct betrokken bij 18 doelpunten in de eredivisie dit seizoen.

Berghuis bij 21 wedstrijden direct betrokken bij 20 doelpunten.

Die moyenne is dus gelijk.
3 -4
Ruff Rhythim
Vergelijk je ook even de key passes van Ziyech met Berghuis? Dus de passes voordat en waardoor de assists komen?

Pak je even alle seizoenen opgeteld bij elkaar en vergelijk je het dan ook met beide genoemde spelers?
2 0
Hans Kraay Jr.
Dat wordt toch helemaal niet n bovenstaande comment gezegd? Er wordt gezegd dat Valentijn Driessen beweerd dat Berghuis een hoger rendement heeft dan Ziyech.

Dan kan je dus door puur alleen naar huidig eredivisie seizoen al te kijken zien dat die bewering van Valentijn Driessen dus grote onzin is, heb je de key passes niet voor nodig.

Verder heb ik hier onder op juichtoon al een link gepost met alle statistieken van beide spelers gedurende hun gehele carrière, geen zin om dat helemaal uit te gaan type heb wel betere dingen te doen.

Dus eigenlijk is je gehele reactie overbodig.
0 0
Lazell
Dat maakt voor zo'n one liner niet uit. Rendement = goals en assists. Berghuis heeft gewoon een geweldig rendement voor zo'n beperkte voetballer.
0 0
3*stars*3
En cijfers van Berghuis in EU duels????
3 -1
Hans Kraay Jr.
Kan je gewoon googelen, heb er bewust voor gekozen om het alleen op Eredivisie niveau te doen.

Is de meest eerlijke vergelijking aangezien Feyenoord en Ajax voor de winterstop op andere Europese podia acteerden.

Ik heb het opgezocht aan de hand van bovenstaande comment omdat ik oprecht benieuwd was zonder er verder bij stil te staan wie er gelijk had. Deel hier alleen mijn bevindingen.
0 -2
Babayaka
Kan uit het hoofd, feijenoord speelt nooit europees
0 0
Juichtoon
Nou dan zijn de mensen van Chelsea ed heel erg dom kennelijk. Dat zij dit niet zien.
Dat is nu een statistiek misbruiken.
3 0
Hans Kraay Jr.
Mocht je geïnteresseerd zijn kan je hieronder de statistieken van beide spelers vergelijken:

https://www.transfermarkt.nl/vergleich/spielervergleich/statistik/def/spieler/129554
0 0
Hans Kraay Jr.
Hoezo misbruiken?

Ik zeg toch niet dat aan de hand van deze statistieken beide speler gelijkwaardig zijn?
Of dat Ik Berghuis beter vindt dan Ziyech?

Op dit moment in het seizoen overleggen beide speler in de eredivisie gewoon gelijkwaardige cijfers als het aankomt op direct betrokken zijn bij een doelpunt.

Genomen over het aantal wedstrijden dat beide spelers gespeeld hebben is de moyenne dan gewoon gelijk.

Dit kan aan het eind van het seizoen weer geheel anders zijn en over de gehele carrière genomen helemaal.
0 0
31xAjax
En als je dan ook nog meeweegt dat Berghuis veel minder vaak aan de bal komt en véél minder balverlies lijdt.....
0 -3
ACB
Neem aan dat voor Berghuis de topclubs in de rij staan straks.
4 0
31xAjax
Roma, Sevilla en Chelsea zijn dat wel?
0 -3
ACB
Ik geloof dat HZ net een transfer naar Chelsea heeft verdiend. Waar speelt Berghuis volgend jaar?
2 0
Boer Gijs
Hij zou wel naar Ajax willen hoor :)
0 0
Juichtoon
Nou en nu naar bed in je Fnoord pyjama. Welterusten.
0 0
3*stars*3
Wow...VI is gewoon een circus joh...
2 0
insectenverdelg
Hebben we gezien na zijn zegereeks in de EL.
1 0
insectenverdelg
Ehhh, je zet je voet naar achteren on te hinderen, speelt geen bal en hindert de speler. Lees t spelregelboek is door Gijp?
2 -1
Amp
Hoe dik moeten zijn jampotglazen nog worden om scherp te zien? Die vent wordt met de dag achterlijker met zn anti-ajax gevoelens. Die rkc speler steekt zn voet naar achter en tikt precies de standbeen aan van donny, terwijl hij net een stap wil zetten
5 -1
ACB
Heeft die mafkees het na Ajax psv ook over die 2 pingels gehad die Ajax had moeten krijgen?? Wat is dit allemaal voor gelul??
1 0
Juichtoon
John de Mol begint inmiddels wel heel erg anti Ajax stemmingen op tv te faciliteren.
0 -2
Cello
Buitengewoon opmerkelijk idd, gezien het feit dat ie ajaxsupporter is. Maar ja....alles voor kijkcijfers en spraakmakende tv.....en eerlijk is eerlijk, daarin slaagt ie wel onder de ajaxsupporters. Want we reageren er allemaal op. Ja zelfs als je niet kijkt naar dat programma, maar wel de berichten erover voorbij ziet komen.
1 -1