Van der Meijde: 'Logisch dat hij nieuwe tegenstand zoekt'

JesseTH, 17-02-2020 om 17:10, 2498 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Andy van der Meijde is van mening dat het na dit seizoen het juiste moment is voor Hakim Ziyech om de Eredivisie achter zich te laten. Zijn transfer naar het buitenland is dan ook logisch, maar de oud-Ajacied had Chelsea niet zo gauw aan hem gekoppeld.

'Het is tijd voor hem om weg te gaan. Hakim is klaar hier, hij moet de volgende stap zetten', klinken de duidelijke woorden van de oud-international op de website van VTBL. 'In de Eredivisie zijn het trainingspartijtjes voor Ziyech. Het is logisch dat hij nieuwe tegenstand zoekt. Die heb je toch nodig als topsporter.'

'Ik had alleen niet verwacht dat Ziyech naar Chelsea zou gaan', gaat Van der Meijde verder met zijn verhaal. 'Ik vind dat geen topploeg en ook geen stabiele club. Ik had eerder Bayern München of iets van die grootte verwacht. '

De voetbalwereld verandert echter in rap tempo en Van der Meijde weet dat het er volgend seizoen heel anders voor kan staan in de Premier League. 'Natuurlijk kan het zo zijn, dat de hiërarchie onder Liverpool verandert, als Manchester City straks echt zwaar gestraft wordt. Misschien profiteert Chelsea daar van en gaan ze echt meedoen om de prijzen.'

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hobbemastraat
Lekker pik, spelers van Ajax de deur uit praten. Net als al die andere clowns in de media. Echte ajacied die jongen! Wij zijn Ajax vriend! Een Europese topclub. Is CL niet voldoende tegenstand?
0 -5
AFCAMM
Heb je het nieuws de afgelopen tijd gemist? Ziyech gaat weg. Het spijt me dat je het op deze manier moest horen. Dikke knuff.
1 0
Libero
Een beetje overdreven dit. Hij is al zo goed als verkocht, is geen kind van de club en speelt al twee jaar langer voor Ajax dan iedereen verwachtte.
En Ajax een topclub? Kan je over discussiëren, maar dan nog spelen we niet in een topcompetitie en hebben we niet de omzet van een topclub.
0 0
ajaxdordtt
Zzz
0 0