'Getafe zonder enige twijfel de favoriet dit tweeluik'

JesseTH, 17-02-2020 om 17:05, 9453 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Arman Avsaroglu, commentator bij de NOS, ziet Getafe 'zonder enige twijfel als favoriet voor de dubbele confrontatie met Ajax. Hij en collega Jeroen Grueter zien Ajax de laatste wedstrijden niet sprankelen en dat terwijl er een duel voor de deur staat tegen een tegenstander die in Spanje beter presteert dan Valencia.

'Ik vind ze heel plichtmatig. Het lijkt wel alsof ze het niet meer leuk vinden', spreekt Grueter tijdens de NOS Voetbalpodcast. 'Vorig jaar sprankelde het in dit soort wedstrijden. Het spatte ervan af en ze wilden door. Het Ajax wat ik de laatste week in actie zie, heb ik in geen tijden gezien. En eigenlijk helemaal niet onder Ten Hag, misschien alleen in de eerste fase.'

Avsaroglu ziet op zijn beurt dat het in Nederland niet zo heel veel anders gaat dan vorig seizoen. 'Voor de Europese wedstrijden hadden ze altijd moeite, toch? Ook vorig jaar. Die gingen vaak moeizaam. Ze werden wel gewonnen, maar het was nooit echt sprankelend. Dan konden ze zich in Europa oprichten.'

Ondanks dat voorziet Avsaroglu weinig goeds voor Ajax tegen Getafe. 'Het is een veel betere ploeg dan Valencia, waar Ajax in de Champions League tegen speelde. Die verloren ze, toen met een redelijk gemankeerd elftal. Ajax is niet kansloos, maar als het gaat om wie de favoriet is voor dit tweeluik, dan noem ik zonder enige twijfel Getafe.'

Denk jij dat Ajax met 0-1 wint op bezoek bij Getafe? Zet in en krijg 8,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelBoerebach
Helemaal mee eens. Ajax speelt al sinds de uitschakeling tegen Valencia als een natte krant. Natuurlijk hebben de blessures van Ziyech, Promes en Blind hierbij niet geholpen, maar het is de laatste, pakweg, 8 wedstrijden niet veel. Bovendien speel je tegen de nummer 3 van Spanje. Ik begrijp het optimisme niet helemaal. Getafe is gewoon favoriet. Simpel.
0 0
Jariiii
'Zonder enige twijfel' zelfs, overdreven uitspraak.
0 0
behangdelul
Gelukkig maar Arman, stel je voor dat Valentijn dit zou zeggen. Dan kunnen we beter thuisblijven.
1 0
Noxin
Getafe sprankelt niet, maar wint wel z'n wedstrijden. Ajax sprankelt niet, maar wint wel z'n wedstrijden. "Getafe is zonder twijfel favoriet." Oke dan.
2 0
7172AFCA7395
Met dit verschil dat Getafe dat in EEN van de beste leagues ter
wereld doet. Vervelende tegenstander dit. Win je, dan zeggen
ze dat het maar Getafe is. Verlies je, ben je de schlemiel.
2 0
Aspers73
Sorry, maar vorig jaar rond deze tijd verloren we uit bij Heracles en met 6-2 bij Feyenoord. Het sprankelde helemaal niet in februari, behalve in de CL!
3 0
Ajax27
Vind iedereen het nu zo raar dat Ajax minder sprankelend speelt? Wanneer je al weken een 4-tal cruciale spelers mist waarvan er mu 2 langzaam terugkomen maar de automatismen helemaal weg zijn?
4 -2
Dit is mijn club
Arman ziet het dus niet zitten. Kom daar nog maar eens overheen.....slapeloze nachten.
2 -3
Redrum
Ik weet niet eens meer of ik de wedstrijd nog wel ga kijken donderdag. Als Arman het niet ziet zitten is het een kansloze missie.
3 -3