'Verschil tussen Ajax-jeugdspeler en jeugdspeler uit Brazilië'

JesseTH, 16-02-2020 om 21:35, 9132 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Aad de Mos kan zich niet helemaal vinden in de mening van Marco van Basten over het naderende aantrekken van Antony. Ajax betaalt naar verluidt veel geld voor de Braziliaan, maar De Mos is vooral positief.

'Ik heb Ronaldo (Luís Nazário de Lima, red.) mogen halen toen hij zeventien jaar was. Er is een heel groot verschil tussen een Ajax-jeugdspeler en een jeugdspeler uit Brazilië. Die jongens zijn veel volwassener. Ze hebben al veel competitiewedstrijden in de benen op een hoog niveau. Als je van São Paulo komt, dan ben je al helemaal klaar.'

'Ajax wil direct weer Champions League spelen', weet De Mos ook. Hij is dan ook van mening dat dergelijke transfers daar een positieve impuls aan kunnen geven. 'Die jongens van Jong Ajax zijn goed voor de Eredivisie, maar deze Brazilianen kunnen meteen de stap naar Champions League-voetbal maken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OntlastendeMiddenvelder
Wat een gelul. Maar goed, hopelijk krijgt hij gelijk. Ik zie het wel zitten met die Antony.
0 -1
Web
Door de regel heeft hij een punt, spelers hebben het hier vaak te makkelijk
In Brazilië is niet alles tot in de puntjes geregeld
Maar ook in Nederland kunnen talenten er snel klaar voor zijn
0 0
Hagmag
Neres bevestigd de stelling van Aad deze x.
Geldt natuurlijk niet voor alle Brazilianen Aad.
0 0
Bky
Haha ik heb nog nooit zulke onzin gehoord. De jongens van Jong Ajax 3/2 jaar geleden versloegen een jaar later de grootmachten van het Europese voetbal. Het gaat om de individu. Een random jeugdspeler van Sao Paulo kan een enorme prutser zijn, of een groot talent. Net als dat een jeugdspeler van Jong Ajax een enorme prutser kan zijn, of een groot talent.
3 -2
Lazell
Inderdaad. Dit valt in de categorie 'een back haal je niet uit Argentinië, maar uit Brazilië'.
0 0
Joseph
Hangt ook samen met de lichting. Anthony wordt volgende week 20, als Hansen en Unuvar 20 waren geweest, zouden we deze speler waarschijnlijk niet halen. Je gaat het jaar gewoon niet in met Lang als basisspeler.
0 0
Patrick78
De Mos heeft gelijk.
3 -1
JOHANisGOD
Eens!
2 -1
Middenweg401
Beetje domme opmerking van Aad, want hij weet dan ook dat Ajax precies dat seizoen ineens met een niet verkeerde spits uit de jeugd kwam.
3 -2
Ajax4xbestevaneuropa
Ik denk dat Cruijff over De Mos zou zeggen, gewaardeerde man in het nederlandse voetbal, maar je moet hem niet altijd even serieus nemen want dat doet hij zelf al vaak genoeg.
Je moet ook kijken naar hoeveel van zulke mensen er zijn in de nederlandse voetballerij, de ten cate's en van marwijk's etc. Die wel wat hoger zijn uiteraard dan De mos, want met ronaldinho en messi werken en de wk finale halen is wat anders dan wat prijzen winnen met belgische clubs.
Die braziliaan moet gewoon de actie durven aan te gaan, dat moeten ze tegen hem zeggen als hij er is. Niet bang zijn of vertrouwen verliezen, dan komt het helemaal goed als ik zijn filmpje zag op youtube.Die naar watford ging en niet naar ajax is toch ook al 100mil waard.Enige is dat hij vooralsnog niet heel doelgericht is en een neusje voor de goal heeft. Wat dat betreft hoop ik wel dat hij ook rendement gaat hebben. Maar in de eredivisie zal het meestal wel appeltje eitje voor hem zijn.Brazilaanse verdedigers weten toch beter hoe ze met snelle behendige jongens om moeten gaan dus hij zal ze hier wel helemaal dol draaien.Zie hem ook al in de kuip gewoon 5 man passeren en half feyenoord het bos in gaat sturen
1 -1
Jariiii
Eens met De Mos....
4 -1
Maxipaxi
Kan er niets aan doen maar bij elk commentaar van Aad de Mos zie ik die zelfingenomen porum van hem hem toen hij met KV Mechelen met kutvoetbal van Ajax won. Eens een bloedhond, altijd een bloedhond.
1 -9
Danos
Zou jij dat ook niet doen als je ontslagen bent?
0 -1
Dazoo
Zou er toch maar iets aan proberen te doen.
2 -1
Maxipaxi
Dat bepaal jij niet.
0 -3
Jariiii
Ik ben ook geen fan van de man, maar wat had hij dan moeten doen, opzettelijk verliezen of een somber gezicht opzetten?
0 -1
Maxipaxi
Je had er waarschijnlijk bij moeten zijn om dit te snappen.
0 0