Perez ziet weinig concurrentie voor Ziyech bij Chelsea

JesseTH, 16-02-2020 om 20:35, 2826 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kenneth Perez is van mening dat Hakim Ziyech met Chelsea een goede nieuwe club heeft gevonden. De analist kent de spelersselectie van de Londenaren en weet dat de concurrentie relatief meevalt voor de Ajacied.

'Je gaat naar een gerespecteerde club die niet om het kampioenschap speelt in Engeland, maar waar de concurrentie ook niet extreem is', aldus Perez bij Dit was het Weekend. 'Mason Mount is een speler waarmee hij moet concurreren. We schatten Ziyech allemaal hoger in dan Mount. Voor hem is het een geweldige stap en voor Ajax vind ik het heel veel geld.'

Zijn slagingskans is daarmee nog geen zekerheid. Perez is van mening dat die kans nauw samenhangt met de manier waarop hij wordt beoordeeld. 'De trainer die hem neemt, moet hem wel gaan beoordelen op zijn creativiteit. Niet op zijn balverlies. Anders krijg je een hele andere Ziyech te zien.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Figo
Alsof Chelsea alleen Ziyech haalt. wacht maar tot 1 september voordat je echt kan zien of Ziyech weinig concurrentie heeft.
0 0
Cupmetgroteoren
Perez is een Ziyech-hater van het eerste uur. Nog erger dan Van Basten. Waar die haat vandaan komt weet ik niet. Misschien dat ie z'n eigen boze kop herkent in die van Ziyech?
1 -1
koreem
En jij bent een Perez-hater? Hij zegt helemaal niks verkeerd over Ziyech hier, is eerder positief.
0 -1
Cupmetgroteoren
Op voetbalzone uit hetzelfde stukje blijkt dat ie nog wel meer heeft gezegd.
0 0