'Denk dat Lampard spelers als Ziyech begrijpt'

FinnDekker, 13-02-2020 om 18:42, 2334 views, Twitter |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Rafael van der Vaart denkt dat Hakim Ziyech en Chelsea een goede match zullen zijn. Dit niet in de laatste plaats door trainer Frank Lampard. De Engelsman is namelijk een goede trainer voor de linkspoot, denkt Raffie. Wel baalt de 109-voudig international dat de Eredivisie straks afscheid moet nemen van Ziyech.

'Het is een prachtige speler en een geweldige gozer', complimenteert Van der Vaart de spelmaker van Ajax op Twitter. 'Met de juiste trainer kan Ziyech een grote bijdrage leveren bij elke topclub in Europa.' Gelukkig voor Ziyech is Lampard volgens de ex-Ajacied zo'n trainer. 'Ik denk dat Frank Lampard creatieve spelers begrijpt.'

Toch had de voormalig voetballer van de Spurs graag gezien dat Ziyech deze zomer in een ander deel van Londen zou spelen. 'Mijn hart is wel een beetje gebroken, nu onze most valuable player Ajax verlaat. Als hij nou in een Tottenham Hotspur-shirt zou gaan spelen, dan had dat de pijn iets verzacht.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
4x verliezen lampard eruit, zyech op de bank zo gaat dat.
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Wij niet Spurs is nog erger...
0 0
Hagmag
Dan maar Chelsea
0 0
AFC34
Iedere trainer begrijpt de Ziyech van nu. Ja, Ziyech is bizar creatief, maar kan terugvallen op zijn loopvermogen en werklust mocht het creatieve even niet lukken. Het is gewoon een enorm functionele speler en imo behoort hij tot de top 10 beste spelers van de wereld. Als je die niet aan de praat krijgt kun je beter je koffers pakken.
1 0
ajaxdordtt
Denk dat het voor Ziyech vooral goed is een x een trainer te hebben tegen wie hij opkijkt.
0 0
AFC34
Speelde bij Heerenveen onder van Basten, dat zegt niks. Lampard staat nog in de kinderschoenen wat betreft zijn trainerschap.
0 0
ajaxdordtt
Ziyech heeft van Basten niet zien spelen.
0 0
Ozymandias
Statistisch gezien is niet Ziyech maar Tadic aanvallend (qua doelpunten, assists en key passes) de MVP van Ajax maar Ziyech is (in ieder geval voor mij) de speler die mij het meest kijkplezier geeft.
2 0
Ajax95Duivendrecht
Klopt, heb ik ook.

Als je kijkt naar de statistiek PV (die aangeeft wat de gemiddelde toegevoegde waarde van een speler is in zijn balcontacten in aanloop naar een doelkans) staat Ziyech behoorlijk ruim bovenaan in het spelersklassement van Ajax.

https://twitter.com/NilsMackay/status/1187685821853425665

Kort gezegd: Ziyech verplaatst de bal dichter naar de goal toe dan iedere andere speler bij Ajax.
0 0
Ozymandias
Opvallend dat Marin in die statistiek positief naar voren komt. Misschien is hij minder slecht in balbezit dan wij hier op AzijnShowtime geloven.
1 0
Ajax95Duivendrecht
Jep.
1 0
MPAjax
Lamprou begreep ziyech ook want het is een simpele jonge
0 0