'Ajax zal niet heel bang zijn voor PSV'

ArthurV, 27-01-2020 om 20:30, 7502 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Gerald Vanenburg verwacht dat Ajax aankomende zondag zonder veel problemen van PSV wint. Dat laat de voormalig speler van beide ploegen weten tegenover het Algemeen Dagblad.

'Zondag zullen waarschijnlijk de spelers opstaan die al heel het seizoen het verschil maken', vertelt Vanenburg. 'Het zijn mooie wedstrijden voor Donny van de Beek, Quincy Promes en Dusan Tadić om hun klasse te laten zien. Ze hebben in de Champions League gespeeld, dat niveau heeft PSV niet. Ajax zal niet heel bang zijn voor PSV.'

Vanenburg verwacht in de Johan Cruijff ArenA een ruime overwinning voor de Amsterdammers. 'Als Ajax in de eerste twintig minuten een doelpunt maakt, dan wordt het een eenvoudige middag. Het zou zomaar eens 4-0 kunnen worden. Het verschil tussen de ploegen is te groot.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AlexIbarra
Haha, lekker Gerald!

Een beetje 'Amsterdams realisme' in deze neerslachtige tijden kan geen kwaad.
0 0
HilversumNoord
over 2 weken sta je gewoon 2e...als er niet snel wat gebeurd in het elftal...en stel eens de vaste 11 op. met Eiting en zonder de Jong. En als je geen vertrouwen hebt in Eiting, dan moet je iemand anders kopen. Dit kan toch niet?
2 0
dianaajax
en psv niet voor ajax
0 0
Babayaka
Ajax gaat opnieuw op haar bek. snap het positivisme niet echt. Spelen als natte kranten.
0 0
ajax4perez
Onana

Dest - Veltman - Martinez -Tagliafico

Vd Beek - Eiting -Promes

Tadic - Traoré - Babel
0 -1
ajaxdordtt
Aub geen Veltman, ik kan het niet meer aan.
1 0
HilversumNoord
hahaha
0 0
AFCA2211
Yeah, right
3 van de laatste 4 verloren
4 0
goajaxgo
Siem basis.
0 -3
Dolblij
Nou, ik denk eerder dat ze in Veldhoven-Oost denken: "wat Groningen kan, dat kunnen wij ook". En dan nog verwacht ik dat Ajax wint, maar dat wordt dan echt eerder een spannend gevecht dan een ruime overwinning.
1 0
MankeNelis
Wat moet je met deze quote van Vaantje? Zónder Blind, Ziyech en Neres. Met Tadic uit vorm, Promes nog niet in goede doen en waar is de Balbabel. Als we met 1-0 winnen ben ik blij.
1 0
Redrum
Inderdaad, we missen gewoon 3 belangrijke basisspelers en de rest speelt momenteel ook verre van goed. Dan moeten we niet gaan doen alsof het een makkie wordt tegen psv. Dit wordt gewoon een vervelende wedstrijd.
1 0
PJK54
Ik denk dat P=V de hele week naar de video kijkt van Groningen-Ajax en met ongeveer dezelfde "tactiek" gaat komen dus schoppen naar alles wat een Ajax-shirt draagt.
Ik hoop echt dat onze professor lering heeft getrokken uit afgelopen zondag en nu wel de juiste spelers op de juiste plek gaat zetten, dus starten met Eiting en Traoré, dan denk ik dat we dat P=V kunnen afstraffen en de punten in Amsterdam houden.
De tijd van experimenteren is voorbij Erik het gaat nu om de keiharde realiteit dus winnen!!!
3 -1
ghouleseddik
Zondag fluit Kuipers, die laat 't niet zo ontsporen als Manschot.
0 0
Redrum
Ik ben niet bang voor psv nee, maar ik ben ondertussen wel doodsbang voor Erik. Je weet gewoon dat hij in staat is om weer Siem op 10 te zetten.
6 -2
MM1974
Nee ajax zal niet bang zijn,pff zie ze gerust verliezen van pisvee.
Martinez onder de maat nico de laatste tijd ook onder de maat,gravenbergh heeft t ook nog niet maar dat mag.Ajax heeft echt een zware dip oh en Tadic is ook echt onder de maat helaas.
2 -6
PJK54
Dit moet de wedstrijd worden waarin deze spelers weer gaan vlammen en nu moeten ze laten zien dat ze hoe dan ook willen winnen.
0 0
036AFCA97
Onana
Dest Schuurs Martinez Nico
Eiting Donny
Promes
Tadic Traore Babel

Zoiets tegen PSV? Of Gravenberch erin?
7 0
MankeNelis
Gravenberch kon het nog niet dragen met Eiting ging het tempo omhoog. Dus Eiting is logisch. Ik denk dat EtH Veltman centraal zet.
*Dest speelde als een van de weinige een puike partij.
0 0
davidsglory
Overigens vind ik Veltman wel een fijne speler tegen PSV
5 -1
davidsglory
Precies! Of Babel voor gravenBergh en dan Donny en Promes doorschuiven
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Don’t jinx it
0 0
BRAMHOUTEN
vanenburg wat een speler was dat. ongeloofelijk technisch. deze gast zou ik graag bij ajax aan het werk zien met jeugd
0 0
Ajacied33
Maak me totaal niet druk om zondag. Ik voorspel ook een vrij grote overwinning. Dit Ajax is veel te sterk voor PSV, ik zeg 3-0. Met Ziyech, Blind en Neres had ik echt een historische uitslag voorspeld. Si domage dat ze er niet bij zijn
1 0
fanforeffer
Zondag weer verlies punten ! de slappe hap wordt weggespeeld . Siem komt in de basis en KJH ook.
2 -2
Bky
Fan voor altijd.
4 0
fanforeffer
Blijf ook wel Ajax fan maar stoor me mateloos aan de slappe gedrag en gebrekkige inzet van mijn Ajax.
2 0
louis60
Ik ben al fan vanaf 1960. Gouden tijden en zware dipjes. Net tijdperk lampies beetje verwerkt. Maar zo'n slechte vervanging van Frankie en de Ligt heb ik niet vaak meegemaakt. Ik voorzie weer jaren mindere resultaten. Waarom kopen ze geen Stengs, Itharen en een goede CV? Ze hebben het geld ervoor. Komt er straks weer een halve Zuid-Amerikaan? Maar ik moet zeggen de periode Frank de Boer als trainer was helemaal niet aan te gluren. Tikkie terug.
1 0
HarryHarHar
Als Ajax zo labbekakke aan de wedstrijd begint als zondag, hang je strotje dan maar aan de kapstok tegen Psv. die zijn gebrand op een goed resultaat en als ze hoog gaan storen zijn onze vedetjes gelijk van slag hopelijk zet ten Hag de juste poppetjes op de goede plek en schud hij ze wakker voordat ze het veld op gaan,
1 0
stefanwillem
Dat enorme verschil heb ik niet gezien tegen Groningen. PSV zal ook getergd naar Amsterdam komen en zal ook fysiek gaan spelen. Tel daar de spelers bij op die wij moeten missen. Het wordt echt niet zo makkelijk.
1 0
ambtenaar
Misschien een keer voor 10-0 gaan.
Dat pisventje Bergwijn is er ook niet bij.
0 -1
Jariiii
Eens. Grote kans dat het scenario van vorig seizoen herhaald wordt; na een zeperd een sterke comeback, zeker tegen een sterke tegenstander, PSV op papier wel degelijk is en qua entourage sowieso. Het is doodzonde dat die ondergrens nog steeds zo laag ligt en dat Ten Hag dat grillige er niet uit krijgt, maar het kan nog altijd een mooi seizoen worden en ik vrees voor PSV dat het zondag kanonnenvoer zal zijn.
0 0
Cupmetgroteoren
Ajax wint deze wedstrijd wel. Meestal wint Ajax in de Arena van PSV.
2 0
Web
Dat gevoel heb ik ook
Groningen en Utrecht uit zijn veel moeilijker
Ajax wint zondag makkelijk
2 0
wendoo9
Die gaan Ajax ook met vechtvoetbal zoals altijd bestrijden en loeren op die counter. En als we niet thuis geven kan het zomaar een moeilijke middag worden. Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor Ajax.
4 0
roodwit007
Het laatste nieuws is dat Mo Ihattaren in de stal terecht gaat komen van Mino Raiola.
2 0
AjaxDaniel
Ben benieuwd of dat is om een vertrek te forceren.
3 0
Huntelaar020
Het is een wedstrijd opzich,
En volgens mij is psv de club die het meeste aantal overwinningen in de arena heeft behaald dus laten we het eerst maar eens doen in plaats van deze praatjes.
5 -1
Ajacied33
Ajax is tegen PSV in de Arena oppermachtig. Dat we vaak verloren van ze in de Arena ligt heel ver achter ons
0 0
ajaxrulesz
Dit gaat Ajax eenvoudig winnen schrijf maar op, met of zonder ziyech.
0 0
Ajacied33
Klopt, zo zie ik dat ook. Met Blind en Ziyech erbij had ik een monsterzege verwacht
0 0
Labrador
Ik denk dat PSV van de laatste 10x in de ArenA 1x gewonnen heeft.
1 0
AFCAsphere
Ik heb het net vanwege mijn nieuwsgierigheid opgezocht, maar van de afgelopen 6 thuiswedstrijden wonnen ze er twee, in 2015 en een jaar eerder ook. Ik moet eerlijk toegeven dat de statistieken over het algemeen (thuis en uit) niet bepaald in ons voordeel zijn. Ze scoren meer doelpunten dan wij en zij winnen in de Arena vaker dan dat wij in Eindhoven winnen.

Ik ben niet zenuwachtig voor zondag, maar ik vind dat we zonder Ziyech zeker op onze hoede moeten zijn. In ieder geval niet met Siem op 10 starten zou een goed begin zijn...
0 0