Kwakman niet verbaasd: 'Missen vier sterkhouders'

JesseTH, 26-01-2020 om 23:00, 5162 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kees Kwakman is niet zozeer verbaasd over de nederlaag van Ajax tegen FC Groningen, maar wel over de manier waarop die tot stand kwam. De Amsterdammers missen immers de nodige basisspelers en daarnaast zijn de Groningers goed in het spel dat zij spelen.

'Ik ben niet zo verbaasd over vandaag', klinkt de eerste reactie van Kwakman dan ook in de uitzending van Dit was het Weekend. 'Ze missen vier sterkhouders. FC Groningen is een ploeg die weinig goals tegen krijgt en ze hoefden het spel niet te maken. Hoe ze vandaag hebben gespeeld kunnen ze heel goed. Ze kunnen goed verdedigen en vervelend zijn.'

'Dat het in de eerste helft zó slordig, slecht en statisch was, dat had ik dan ook weer niet verwacht', geeft de analist vervolgens aan. 'Het waren steeds verschillende mensen die slordig waren en de bal kwijtraakten. Ik miste ook een beetje desire.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Jazeker, Ten Hag miste de in vorm zijnde Siem de Jong en Veltman en daarbij natuurlijk onze geblesseerde sterkhouder Labyad. Mis ik even de vierde...iemand?
0 -1
PetrusKeizer
ik mis Desiree niet zo. Ben nu met Jacqueline.
0 0
Duif63
We hebben meer dan 11 basisspelers roept TH toch altijd. En zelfs met 4 geblesseerden blijven de topaankopen Alvarez en Marin op de bank. Hoe slecht moeten die dan wel niet zijn.
1 -1
Web
Jij weet niet dat het beslissende spelers zijn? Of wil je het niet zien
Ajax heeft geen zestien gelijkwaardige spelers
Bovendien zijn er spelers niet in vorm, kan gebeuren
Allemaal onderbuikgevoelens hier
Nee het was slecht dat zien wij allemaal, het moet beter
Maar denk even terug aan vorig seizoen in Groningen, geluk en een VEEL beter team
2 -2
Duif63
Het gaat niet alleen om gisteren. Willem 2, Valencia, AZ, een draak van een wedstrijd tegen Sparta. Er is een patroon zichtbaar en TH lijkt niet bij machte dat te doorbreken. Ja maar, wordt er dan gezegd, vorig jaar begonnen we ook slecht na de winterstop. Precies en TH blijkt daar dus niets van geleerd te hebben, want nu is het weer bagger. Het huren van Babel is ook iets onbegrijpelijks, en hem als rechtsbuiten opstellen is nog veel gekker.
1 -2
fanforeffer
juist ze missen 4 basis spelers,dus ... moet je hard werken op 100% en niet op 70% .We missen inzet en beleving. We zien traag en ongeïnspireerd voetbal!
3 0
JOHANisGOD
Precies Kees, maar veel pubers snappen dat niet.

Allemaal de schuld van Ten Hag.

Hoe simpel kun je zijn.
6 -1
Redrum
Het is niet alleen de schuld van Ten Hag, maar wel grotendeels natuurlijk. Hoe kan je het nou in hemelsnaam in je hoofd halen om Siem op 10 te zetten? Dan speel je niet met een 10, maar dan speel je met 10 man.
2 -2
Web
Siem zat hij fout mee, maar was dit alles
Nee
Er zijn gewoon te veel goede spelers niet in vorm, en wij moeten eens stoppen met Ajax veel te hoog in te schatten, het is niet meer bijzonder zoals vorig seizoen
Veel kwaliteit ingeleverd en veel blessures.
1 -1
PetrusKeizer
zo is t. ik zal echt heel blij zijn als we dit jaar toch nog kampioen worden. want zo geweldig is t allemaal idd niet meer.
0 0
MM1974
AZ word stiekem kampioen als het te lang duurt voordat Ajax weer met het vertrouwde team speelt
2 -2
JanTa
1 steekhouder missen is nog wel op te vangen, bij 2 word heet wat moeilijker maar is nog te doen maar bij 4, dat word voor Ajax zelfs moeilijk. Alleen, Siem heeft zijn tijd bij Ajax wel gehad en mag wat mij betreft vertrekken.
5 0
MPAjax
een goedgekeurde handsbal doelpunt ..
0 -2
Labrador
Sinds Utrecht thuis heeft Ajax niet 1x met de vaste 11 gespeeld volgens mij.
0 0