De Mos: 'Ga dat maar doen als jongetje van zeventien'

JesseTH, 19-01-2020 om 21:20, 8079 views, Ziggo Sport |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Aad de Mos is zondagmiddag andermaal onder de indruk geraakt van Ryan Gravenberch. De analist en voormalig trainer van Ajax zag de jongeling de belangrijke rol als opbouwer met verve op zich nemen tegen Sparta Rotterdam.

De oud-trainer geeft bij Rondo dan ook aan genoten te hebben van de middenvelder. 'Hij stond er als de eerste die de opbouw moest gaan verzorgen. Ga dat maar doen als jongetje van zeventien. Van de Beek stond al in de spits en Ziyech stond ook al diep. Dan moet je wel kunnen voetballen.'

'Dat wil die jongen niet graag horen, maar als ik hem zo met zijn kont naar achteren zie lopen, dan is het zeker net Rijkaard', vertelt De Mos even later desgevraagd. 'Van Rijkaard wisten we nooit wat zijn beste positie was. Ik heb nog nooit zo veel scouts gehoord die bij mij langs kwamen om te vragen of iemand te koop was.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Met zijn postuur vergeet je snel dat hij pas 17 is. En door zijn positie wordt hij direct met Frenkie vergeleken. Maar die was, weliswaar door blessures, wel een paar jaartjes ouder en mentaal wat verder.

Kan niet wachten totdat hij 5 jaar verlengt. Die bijteken soap is echt met zo'n dik Raiola signatuur.
0 0
SnifferClarke
Noa Lang zou het interview van deze jongen moeten bekijken om te leren hoe je de media te woord moet staan. Open, vrolijk, bescheiden, gewoon een leuke gast die een positieve indruk maakt op iedereen die het interview ziet. Is niet zo moeilijk toch?
1 -1
Schip
Niet dat ik niet begrijp wat je bedoelt, maar laten we nou niet te pas en te onpas Lang de maat nemen zeg. Het is net alsof hij een misdrijf heeft begaan. Spelers moeten zichzelf zijn. Ook als het sjagrijnige horken zijn.
2 0