Boskamp: 'Twijfel of Marin voor Club Brugge goede keuze is'

ThijsZwagerman, 19-01-2020 om 11:40, 6077 views, Het Belang van Limburg |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Razvan Marin wordt de laatste tijd in verband gebracht met een overgang naar Club Brugge, maar Jan Boskamp zou het niet verstandig vinden als de Belgische club Marin van Ajax koopt. Volgens Boskamp past Marin niet goed bij Club Brugge.

‘Marin heeft Ajax veel geld gekost, is een goede speler, maar voetballend past hij niet bij die ploeg’, zegt de oud-prof en tegenwoordig voetbalanalist in Het Belang van Limburg. Of het daarom verstandig is om naar Club Brugge te vertrekken, weet Boskamp niet. ‘Ik twijfel of hij voor Club Brugge de goede keuze is, want dat wil ook altijd voetballen.’

Omdat Ajax Marin alleen schijnt te willen verkopen, raadt Boskamp Club Brugge al helemaal af Marin vast te leggen. Boskamp stelt dat Marin de eigen jeugd van Club Brugge in de weg zou kunnen staan. ‘Het zou zonde zijn als een talent als De Ketelaere daardoor wordt geblokkeerd. Als een Belgische club twaalf miljoen euro (het bedrag dat Ajax naar verluidt voor Marin wil hebben, red.) uitgeeft voor een speler, is dat niet om hem op de bank te zetten’, stelt Boskamp.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
ik wist niet eens dat Ajax toch van hem af wil. n pr dagen terug was t toch: hij blijft? enfin, ik heb mn neefje op bezoek dus ik volg t allemaal ff niet zo intensief.
0 -1
Duif63
Boskamp heeft het vrijwel altijd bij het rechte eind, dus dit zal ook wel kloppen, maar wat is dan wel de juiste ploeg voor Marin ?
2 -1
Ferd
Een ploeg met veel lopers, waar hij er een van is. Duitse middenmoter bijvoorbeeld
1 0
masterrr
Klopt, een van de weinige echte voetbal kenners op tv
2 -1
DeKenner
Ssst Boskamp. Zeg zulke dingen aub nádat hij verkocht is.
3 -1
ElPistolero9
Kijk uit, straks maak je de op dit forum aanwezige Marin fanclub boos...
1 0