'Het drietal maakt een leergierige en gedreven indruk'

BartVeenstra, 09-01-2020 om 08:40, 8290 views, Algemeen Dagblad |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Het oefenduel met KAS Eupen donderdagmiddag is een belangrijk meetmoment voor de talenten van Ajax, zo schrijft Ajax-watcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad. De B-ploeg van de Amsterdammers neemt het in Qatar op tegen de Belgische middenmoter.

Jansen schrijft op de website van het Algemeen Dagblad over een drietal talenten dat indruk maakt tijdens het trainingskamp in Qatar. Hij heeft het daarbij over Sontje Hansen, Kenneth Taylor en Naci Ünüvar. 'Op de trainingen maakt het drietal een leergierige en gedreven indruk. Aanvaller Hansen zoekt vol flair met dribbels de ervaren Nicolas Tagliafico op, middenvelder Taylor schroomt de duels niet, terwijl Ünüvar met zijn fijnbesnaarde techniek door oudere medespelers als Ziyech en Promes veel wordt gezocht.'

Volgens Jansen ziet Edwin van der Sar het vanaf de zijkant met bovengemiddelde interesse aan. 'De algemeen directeur kent de traditie en heeft als speler ook ervaren wat een dergelijk introductietrainingskamp met je doet. De eerste drie dagen gaat alles vanzelf, uit enthousiasme en drive om jezelf tussen de grote jongens te tonen. Daarna komt de vermoeidheid, aangezien de intensiteit van elke dag aanzienlijk hoger ligt dan in de jeugd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Norwich ziet er natuurlijk ook de mogelijkheid van in om Botman over een maand of 6 met grote winst te verkopen als zij degraderen. Er liopen in Engeland toch ook jongens rond die er meteen staan? Maar daarvoor zal flink in de buidel getast moeten worden en Botman kan relatief gezien voor een appel en eitje worden opgehaald.
0 0
Vlieske
We hebben liever iemand van 33 jaar. Anders komen we niet langs sparta.
1 -8
Web
Dat heeft helemaal niets met deze 3 spelers te maken
Deze jongens gaat over de lange termijn
En ook dit moet je nog maar afwachten, tegenwoordig zijn ze zo weg
2 -1
Vlieske
Ach hou toch op. Deze jongens horen in te vallen. Geprikkeld te worden. Dat is ajax. Niet voor een half jaar spelers van 33 huren. Kom nou toch. Waar zijn we mee bezig.
1 -2
Lazell
Stel je nou eens voor. We spelen tegen een sterke tegenstander in de EL en Promes/Neres is geblesseerd/geschorst. Hansen speelt de eerste helft zeer zenuwachtig en levert alles in. Wie stel je dan op?

Hij is niet voor niets gehuurd. Dan zit je er niet aan vast en hoef je hem niet op te stellen ivm restwaarde.
1 0