De Boer: 'Voorspelbaar blaffen, zonder te bijten'

FinnDekker, 11-12-2019 om 22:00, 4471 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het gemis van Quincy Promes en David Neres was te groot voor Ajax, zo oordeelt Ronald de Boer. De twee vleugelaanvallers van de Amsterdammers hadden het verschil kunnen maken tegen Valencia, maar waren beiden afwezig vanwege een blessure.

'Op dit niveau moet je jongens hebben die beslagen ten ijs komen. Dat zijn jongens als Promes en Neres, van Europees hoog niveau. Niets ten nadele van Noa Lang, maar dat is nog een jong talent. Dat is misschien net niet goed genoeg', stelt De Boer in gesprek met de NOS. 'Als je op topniveau drie procent minder bent is dat een wereld van verschil en kun je ook van Willem ll verliezen.'

'Ajax was verreweg de bovenliggende partij, maar ze waren onrustig in de laatste fase. Het was behoorlijk blaffen, zonder te bijten. Het was te voorspelbaar.' Ajax moet en kan zich nu bewijzen in de Europa League. 'Ajax zit zeker bij de top vier. Tegenstanders willen Ajax liever niet loten, denk ik.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pure
Kneusje die Ronald met zn gay brilletje
0 -5
Ajaxvooraltijd
Hij geeft niet af op Lang maar hij legt de vinger gewoon op de zere plek. Toen het lang niet lukte voorzetten af te leveren ging alles terug. Momenteel is hij gewoon een wereld van verschil met Promes en Neres.
3 0
Babangida83
En het feit dat je Alvarez op moest stellen op cm. Daardoor kwam je niet aan t voetballen op t middenveld en had je geen rust in t elftal. Daardoor was de aanvoer naar de aanval paniekerig en waren lopende mensen vaak aan t twijfelen.
1 0
Bocarra
Inderdaad voorspelbaar blaffen van de Boer....
0 -4
Woodenshoe1
Lang lijkt een beetje op Jesse Pinkman op die foto
0 0
fanforeffer
afgeven op Lang is niet eerlijk ,het waren de grotere namen die faalden ! en de blunders van Veltman waren zelfs fataal.
4 -1
Maxwell5
Afgeven op Lang, dan heb je er echt geen reet van begrepen.
1 -4
BRAMHOUTEN
waarom niet? Hij zeg toch niks raars. of vond jij lang wel goed?
4 0