Vissers kijkt uit naar AZ - Ajax: 'Wordt mooi'

ThijsZwagerman, 08-12-2019 om 22:20, 3822 views, de Volkskrant |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Willem Vissers is onder de indruk van AZ, maar ziet Ajax nog altijd als de favoriet voor het kampioenschap in de Eredivisie. Komend weekend staat AZ - Ajax op het programma en in zijn column in de Volkskrant schrijft Vissers uit te kijken naar dat duel.

‘AZ, wat een heerlijke ploeg is dat. Natuurlijk, Ajax is Ajax en Ajax blijft favoriet voor weer een landstitel, maar Ajax bulkt door de Champions League en de verkoop van bepaalde spelers, van wie eentje nu bij FC Barcelona voetbalt, van het geld en is Nederland in financieel opzicht ontstegen, wat niet wil zeggen dat Ajax alles zal winnen’, schrijft Vissers.

De journalist looft de organisatie bij Ajax-opponent AZ. ‘Met een trainer (Slot) die over de aanval wil praten. Met een technisch directeur (Huiberts) die de geneugten van opleiden uitlegt. Met een andere directeur (Eenhoorn) die zich noodgedwongen iets te lang bezighoudt met een ingestort dak.’ 

Vissers heeft zin in AZ - Ajax en hoopt dat het duel komend weekend ‘gewoon’ in Alkmaar kan worden gespeeld. ‘AZ is klaar voor Ajax, zondag. Het wordt mooi, tenminste, als uit ultiem overleg dinsdag blijkt dat de wedstrijd mag doorgaan in het nu dakloze stadion. Alsjeblieft gemeente, denk positief’, besluit hij zijn column. Dinsdag besluit de gemeente Alkmaar of AZ - Ajax ook daadwerkelijk in het AFAS Stadion kan worden gespeeld.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Ik weet wel waarom ze r naar uitkijken.
0 0