'Slot kan maar zo nieuwe trainer van Ajax worden'

NielsOpdam, 07-12-2019 om 19:15, 13699 views, De Stentor |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Albert van der Haar en Adriaan Visser kan Arne Slot, momenteel trainer van AZ, in de toekomst trainer van Ajax worden. De oud-collega's van Slot vragen zich alleen af of de oefenmeester al na dit seizoen de overstap moet maken, zo vertellen ze in gesprek met De Stentor. 

'Arne kan maar zo de nieuwe trainer van Ajax worden', begint Van der Haar, oud-medespeler van Slot bij PEC Zwolle. 'Hij zal zich wel moeten afvragen of het komende zomer al de juiste stap is in zijn carrière, ook omdat hij nog maar net is begonnen als hoofdtrainer. Bij Ajax heerst een ander soort druk dan bij AZ. Maar qua manier van voetballen en denken past hij daar goed.'

Ook Visser, voorzitter van PEC Zwolle, ziet in Slot een toekomstig Ajax-trainer. 'Nu zit hij bij AZ en ik denk dat hij daar de komende jaren lekker moet blijven trainen. Arne is ongeduldig, maar ik denk niet zó ongeduldig dat hij meteen een nieuwe stap wil maken. Ajax zou goed bij hem passen als liefhebber van avontuurlijk voetbal, al moet je oppassen met het opplakken van dat soort etiketten. Roem is vergankelijk in de voetballerij: vandaag ben je een held, morgen kun je een loser zijn. Het sentiment kan na drie nederlagen zo omslaan. Ook Arne gaat zijn teleurstellingen krijgen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EWJM
Misschien gek, maar ik vanaf het moment dat Van der Gaag werd aangesteld het gevoel dat hij wel eens op termijn de trainer van Ajax 1 zou kunnen gaan worden. En ik denk dat ik dat ook wel zie zitten.
Arne Slot ben ik ook benieuwd naar, hij laat AZ goed voetballen en haalt tegelijk erg goede resultaten.
0 0
Ajacied33
Van der Gaag? Ben je nou serieus, op basis van wat zou hij de toekomstige trainer van Ajax 1 moeten worden? Dan ben ik meer gecharmeerd van Slot, die scheen als speler al een enorme tacticus te zijn, heel veel met het spelletje bezig. En hij laat AZ leuk voetballen
1 0
GrandMasterFlex
Beetje een type Ten Hag dus. Bekend in het wereldje, maar geen absolute vedette. Daardoor openlijker, samenwerkend en ambitieus. Krijg bij een top oud-speler als coach toch altijd een beetje slappe indruk.
0 0
PJK54
We zijn halverwege de competitie en nu wordt dit al aangehaald misschien blijft Erik wel gewoon bij Ajax. Ik denk ook dat Arne te weinig ervaring heeft om Ajax te sturen tenzij er een paar ervaren assistenten bij hem komen te zitten maar laten we eerst dit seizoen afmaken.
0 0
wladimir
Waar gaat ten Hag heen dan?
0 0
Vincenzo3
Dan zou Arne eerst een baard moeten laten groeien anders past hij niet in het profiel
0 -1
Cupmetgroteoren
Bosz komt niet meer terug. De relatie met Overmars en vooral Van der Sar is gebrouilleerd. Bosz forceerde feitelijk een vertrek en probeerde het zo te doen overkomen alsof hij geen andere keus had. Hij koos simpelweg voor de centjes. Is geen betrouwbare man. Slot is een prima opvolger van Ten Hag.
1 -1
sucre
wat een onzin schrijf jij toch altijd, hele andere voorstelling van zaken dan de werkelijkheid. Bosz wilde niet verder met de mensen die er zaten en uiteindelijk heeft Overmars ptecies gedaan wat Bosz wilde!
1 -1
Babangida83
Dat is puur jouw interpretatie/invulling van t gebeuren, volgens mij. Of waar baseer je dit op?
1 0
Cruijffthebest
Zie veel liever Peter Bosz terug komen als TH zou gaan.
Nu heeft Peter veel meer mogelijkheden financieel om betere spelers te halen die hij in zijn periode bij Ajax helaas niet had.
1 -2
JordanAFCA
Laat het Peter Bosz worden aub
6 -3
kaashaas
Nee gaat Michael Reiziger worden
0 -8
sucre
hoop van niet .
0 0
Babangida83
Die hebben er dus niet veel verstand van. Slot heeft eerst nog wel wat ontwikkelingswerk nodig. Is slecht tegen verdedigende ploegen, vanwege zijn verkeerde opbouw. Dan moet je net bij Ajax zitten...
1 -1
VakO
Er is maar één droomopvolger van Ten Hag: Alfred Schreuder.
0 -10
GvanderK
We moeten die mol niet. Is niet te vertrouwen.
0 -1
insectenverdelg
Ik hrb begrepen dat ten Had dit jaar zo ongeveer Schreuder heeft opgevolgd...
2 0
Van Reenen
Dat heb ik al eerder, een paar maanden geleden, geroepen. Alfred kan zeer goed overweg met de spelers en Ziyech in het bijzonder. Reiziger en Heitinga worden het voorlopig niet, tenzij Ajax zich een buil wil vallen.
2 0
ErikDeBosz
Aldus Valentijn.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Hahaha
0 0
VakO
Lach gerust, ik ben aan de hoon gewend. Dat overkwam me ook toen ik in de zomer van 2017 zei dat Erik ten Hag de ideale coach voor Ajax zou zijn.
0 -1
GvanderK
Ajax gaat voor kaal
1 -1
ambtenaar
Ten Hag naar Bayern en Slot naar Ajax..... dit treintje zie je van ver af aankomen.
0 0
AjaxDaniel
Wanneer Ten Hag ooit een keer vertrekt, zou ik Arne momenteel een prima opvolger vinden.
1 0
jollie18
Zou ik eerder voor Koster gaan
0 -8
Labrador
Op basis van wat. Gisteren? Hou op zeg
2 0
Bjorn
Hij heeft in ieder geval de kale knar die een must is.

Maar serieus, zie het niet zo snel gebeuren.
0 0